czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 23 mar 2008, 09:09

tego nikt nie wie, zycie nie polega na gotowaniu obiadkow. znam goscia ktory zostil taka wlasnie idealna dziewczyne dla brzydkiej i do tego glupiej. jak go pytalismy dlaczego powiedział krótko - nie wiem, po prostu sie zakochalem....
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 24 mar 2008, 18:20

o mężczyznę, czy wogóle o związek trzeba dbać- to pewne, ale jedno dziś wiem- przedobrzyć też nie można, "różki" raz na jakiś czas pokazać trzeba :evil: każdy musi znać swoje miejsce, bo jeżeli facet poczuje się zbyt pewnie..- to z nami koniec :?
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 24 mar 2008, 21:45

groszek pisze:o mężczyznę, czy wogóle o związek trzeba dbać- to pewne, ale jedno dziś wiem- przedobrzyć też nie można, "różki" raz na jakiś czas pokazać trzeba każdy musi znać swoje miejsce, bo jeżeli facet poczuje się zbyt pewnie..- to z nami koniec
siwiete slowa Groszku :idea:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 25 mar 2008, 10:06

Hej! michitka ja taka bylam...wiem,ze nie warto...nieba bym oddala...
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 25 mar 2008, 11:21

Aniu Kochanie powiedz co dzieje sie w twoim zyciu?Juz wrocilas z domku?I jak Ci sie uklada?

ilapacz
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: ilapacz » 25 mar 2008, 11:47

Sylwiach już jestes nareszcie, stęskniłam sie... i jak pisz co u Ciebie? Jak tam z Twoim facetem?
operacja nosa- dr. Skupin 5.09.2007
operacja powiêkszenia piersi 400cc - dr. Skupin 20.02.2008

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 25 mar 2008, 11:55

ilapacz, czesc Kochana...roznie...narazie trwam...a jak u ciebie...zmienilo sie...ale za wami tesknilam...wiesz czasem mam wrazenie ze troche mi odchodzi...w polsce odpoczelam,odrzylam...troche zrozumialam...

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 26 mar 2008, 16:25

martwie sie o Ciebie anna bo domyslam sie co przezywasz... :cry:

diksi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: diksi » 28 mar 2008, 22:33

kochane,co bascie zrobily bac jak zaraegowaly.Wyszlam za ,az nie planowanie(baby)kocham meza,choc po tym co powiedzial i zrobil,to sama n ie wiem.
Otoz nie odpowiadal a moje kocham cie,uciekal wzrokiem,badz mowil ja ciebie tez...Nie wystarczylo mi to tak bardzo pragnelam ,zeby w koncu mnie objal i powiedzial to fajeowe slowko.Pewnej nocy przytulilam sie i powiedzialam mu k..c.. on nie odpowiedzial.....bylam w ciazy i tak gowniano sie poczulam ,ze nie wiecie! i wtedy mu powiedzialm,ze pierwszy nie uslyszy z mych ust kocham cie.Juz mija 2 lata i mi tego nie powiedzial,Nie chce odejsc,Nie ma uczuc do mnie,-nie pocieszy,nie przytuli.I ja z tego odepchniecia mam czeste fochy...Przykro mi bylo slyszec,ale dodal kiedys i n ie w zlosci.Ze mnie nie kocha,i klamal to mowiac,ze do konca nie wie co to milosc,nie wie czy to to,Ze ozenil se ze mna,bo rodzina jest czyms nowym,nowym wezwaniem i n ie chcial nawalic.A co najsmieszniejsze twierdzi ,ze takie postepowanie jest oki.HALLLLo ludzie lacza sie przewazie z milosci!!!!TO MA BYC TA OSOBA;PARTNER NIO DO KONCA ZYCIA..... i dodal,ze jego ojciec mowil ,ze robi najwieksz blad w zyciu,taki jaki on z mamuska zrobil.Dziewczyny jak bym te wszystkie slowa przed slubem uslyszala,to bym spiepszyla ino kurz!!
Maz oszukal samego siebie!!!i nie podolal planom....jest zle,nie czuje sie atrakcyjna-nigdy nie mowi mi komplementow,Nie kupi mi nic tak od przyjemnosci.Narzeka,ze musi w domu pomagac i tak nic Nie robi...mam koszmar zyciowy.Dziecko daje mi zycie...
Jak naiwniak usmiecham sie jak ktos mi powie cos ladnego,ostatnio moj nauczyciel jazdy powiedzial do mnie-moje serce,jak jedziesz....matko tak fajnie mi bylo....caly rok plakalam,terzaz rodzi sie nienawisc we mnie...nie wiem co robic!!!!!

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 28 mar 2008, 22:53

Bardzo mi przykro jak to czytam,i wiem jak latwo sie daje rady a jak trudno tej osobie z nich skorzystac,bo np jest dziecko... :?
Nie wiem co ci napisa,zebys poczula sie lepiej...naprawde...jedno wiem napewno...masz prawo do tego aby ktos cie kochal!
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”