Moderator: Zespół I

Jest różnie, nie wiemy co osoba wypowiadająca tak naprawdę myśli mówiąc takie slowa, jednak chyba lepiej jest nie komentować ich w ten sposób co by nie wzbódzić ewentualnego ... "tak myślicie, a ja mówię i właśnie to zrobie...." i zgaśnie kolejne serce.shandapanda pisze:virriel pisze:zresztą zazwyczaj jest tak, ze jak sie o tym mówi głośno to sie nie zamierza tego tak naprawdę zrobić.
tez tak sadze :?

nesia, bardzo trafnie...zgadzam się z tym, co napisałaś...nesia pisze:Jest różnie, nie wiemy co osoba wypowiadająca tak naprawdę myśli mówiąc takie slowa, jednak chyba lepiej jest nie komentować ich w ten sposób co by nie wzbódzić ewentualnego ... "tak myślicie, a ja mówię i właśnie to zrobie...." i zgaśnie kolejne serce.

podejrzewam , ze nie jedna kobieta ma pojecie!jolaa pisze:Czy Wy do ciezkiej cholery macie pojecie co to jest jak facet zostawia z 35 tys długow których za żadne skarby nie jestem w stanie splacic?
bardzo ladnie, cudnie wprost (tak, to byla ironia)jolaa pisze:Przeciez to k... nedzy w dupie bym miala jakby mnie TYLKO Zostawil w piz...dzie bytm to miala!!!!!!!!!!!!!!!!
a nie lepiej najpierw zamrozic splacanie tego co ci zostawil a potem znalezc prace i dopiero zaczac splacac tamto, albo wziac kredyt na te okazje? sprawdzilas wszystkie opcje? szukaj jeszcze.jolaa pisze: Ale ja szukam prywatnych kredytow czegokolwiek by moc splacic to co on mi zostawil.
nie zauwazylam braku szacunku, zauwazylam anielska cierpliwosc osob ktore ci tu odpisywaly.jolaa pisze: Ja mu zaufalam i teraz mam za swoje. Glupota ludzka jednak nie zna granic. To dluga historia i nie będę tego opisywac bo to nie miejsce ale zanim cos napiszecie to może troche szacunku.
NIE WIERZE, ZE NAWET DO SPRZATANIA CIE NIE CHCA i nie wierze ze w tym kraju nie mozna znalezc pracy jak sie chce. owszem - mozna. tylko trzeba poszukac i pochodzic na spotkania. tak naprawde wystarczy po prostu ruszyc cztery litery w tym celu.jolaa pisze:To ze mam ciezsze dni jeśli chodzi o wyglad to przeciez nic nie znaczy nigdy nie popelnilabym samobojstwa z tego powodu. Ale teraz pozostaje mi wlasnie to albo wyjazd za granice bo czym z czego ja mam to splacic? Probowalam znalezc prace, oczywiście nawet do sprzatania mnie nie chca zreszta nie wiem jaka musialabym mieć prace, żeby miesiecznie splacac te dlugi.
i Ty piszesz o samobójstwie!!!!! Napewno Twoja matka lepiej by to zniosla niz Twoj dlug (ironia!)jolaa pisze: Nie wiem jeszcze co zrobie bo jak wyjade to może mnie znajda. jakbym matce powiedziala. OJCA TEZ NIE MAM i wolalabym żeby faktycznie on albo Twój agus – zyl ale co zrobic zycie jest niesprawiedliwe. Jeśli to jest maly dramat to ja dziekuje. Gdyby moja matka się dowiedziala ze ja tak się dalam zrobic to ona by zeszła na zawał z miejsca.
a nie mozesz jakos zmrozic tej pofacetowej splaty na te 3 miesiace?jolaa pisze:Nie mogę nikomu o tym powiedziec. Na razie szukam w necie czegokolwiek tzw instytucji pozabankowych ale nikt takiej kwoty mi nie udzieli. Nawet jeśli pracowalabym to musze mieć przepracowane 3 miesiace żeby uzyskac kredyt.
w ilu bylas miejscach po ta prace? i z ilu Cie odeslano? wykorzystujesz swoja edukacje, doswiadczenie? poczytalas jakies poradniki o zdobywaniu pracy? stosujesz sie? dalas znac wszytkim znajomym ze szukasz pracy?jolaa pisze:NIC NIE OLAŁAM> KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRR.....zaraz mnie szlag trafi. Specjalnie żeby znalezc prace bo patrza na wyglad to się ostatnio maluje, zakladam nawet sukienki ale to nic nie daje
ten komornik to juz zaraz przyjdzie? byly pisma na ten temat? to nie trwa tak z dnia na dzien. Twoja mama jest zadluzona czy Ty? Szukaj pracy kobieto!jolaa pisze:zreszta to jest taki stres ze przyjdzie nie wiem jakis komornik czy ktos jeszcze matke wywala z domu ja nie wiem po prosty nie wiem nie mam pojecia już co robic. Chodzi mi tylko o nia. Nic mi nie przychodzi do glowy.
1. zorientowalabym sie jak moge odwlec splate albo zmniejszyc te zostawiona na twoim koncie kwote dlugu. a moze z tym twoim bylym da sie to jakos zalatwic, zeby Cie z tym nie zostawial.jolaa pisze: Ja pier..... mam pytabnie co wy byscie zrobily na moim miejscu. Nic wiecej nie chce wiedziec tylko wczujcie się w taka sytuacje, ze MUSICIE splacic 35 tys by moc normalnie zyc bez nerwow i co wtedy zrobicie??? To jest jedno krotkie pytanie. Proszę o odpowiedz może macie jakis pomysl?
Tylko nie piszcie ze mam się zwrocic o pomoc do znajomych bo nie mam takich., Nie mam nikogo wiec cos takiego nie wchodzi w gre
nikt Cie tu nie linczuje. i nie masz chyba pojecia co ludzie przechodza! myslisz ze dotknelo Cie najwieksze nieszczescie na swiecie!!!! mylisz sie bardzo!jolaa pisze: Nie wiem może dla ludzi bogatych to nie będzie problem i znowu mnie zlinczujecie. Zreszta kto tego nie przeszedl nie zrozumie.