Jaki najpiekniejszy komplement uslyszalas ??

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

bambi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: bambi » 02 sie 2006, 14:18

Sorry, moj chlopak jest od tygodnia moim narzeczonym.Zmiana nazewnictwa nastapila 8)

Awatar użytkownika
Clouver
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Clouver » 06 sie 2006, 19:45

Ja ostatnio na wakacjach za granicą na plaży usłyszałam: " Mamma Mia, Polonia, beautyfull cycki!!!" co mnie rozbawiło do łez....
I am a sexbomb producer!

Awatar użytkownika
Clouver
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Clouver » 06 sie 2006, 19:51

ilona_ol pisze:ja ciagle słyszę komplementy róznego rodzaju ale dwa najbardziej utkwiły mi w głowie: raz przechodząc obok 2 chłopaków usłyszałam jak jeden mówi do drugiego"patrz jaką ma piekna dupcię" a gdy się odwróciłam by mu cos odpowiedzieć, odpowiedział z niewinną minką "no co, piekno jest po to by je podziwiać!" no i mnie rozbroił. A drugi to historia mojego męża którą mi opowiedział. Zawsze podobały mu sie moje nogi a nogi kobiece to wogóle jego fetysz. Wiec kiedys na mieście zobaczył dziewczyne z pieknymi nogami i musiał zatrzymać auto aby sie tym nogom przyjrzeć, a gdy dziewczyna go mijała popatrzył do góry i zobaczyła że to ja! Dodam ze wtedy bylismy juz jakis czas ze sobą. To najfajniejsze komplementy jeśli chodzi o fizyczność jakie zapamietałam reszta to jak u innych dziewczyn: oklepana ( piekne usta, oczy, włosy itp.)
To może świadczyć też o tym że Twój ukochany zatrzymuje się również na widok innych nóg...oby tylko! :wink:
I am a sexbomb producer!

Awatar użytkownika
Clouver
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Clouver » 06 sie 2006, 19:56

nowka pisze:Moj maz nie jest komplemenciarzem ale jak juz prawi mi to bardzo orginalne komplementy typu: siedzimy w restauracji w gronie znajomych w pewnym momencie nachyla sie i szepcze mi do ucha" szkoda, ze jestes mezatka, bo tylko to mnie powstrzymuje przed kleknieciem na kolana i proszeniem Cię zebys zostala moja zona". Powiem wam, ze poplynely mi male lezki wzruszenia. Dodam, ze jestesmy 14 lat po slubie :lol: :lol:
Wow!!! You are the winner! Congratulations!
Przepiękny komplement zważywszy na czas jaki ze sobą jesteście. Mnie to już nigdy nie spotka... :?
I am a sexbomb producer!

_Pysia_
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: _Pysia_ » 06 sie 2006, 20:55

Mój Misiek, zawsze jak jestem zmęczona, mam podkążone oczy, to patrzy ma mnie, głaszcze mnie po głowie i mówi, ze jestem sliczna, I pomimo tego, że przed chwilą widziałąm sie w lustrze, przez ten jego wzrok (nie wiem jak on to robi) to mu wierzę :). Drugie co jest fajne to jak się budzimy,. on przytula się do mojej zaspanej twarzy i opaowiada jaką to mam miluchną mordkę- i znowu sposób w jaki to mówi i robi powoduje, że czuje się piękna. I właśnie tak jak dziewczyny już pisały, często to nie słowa ale ten wzrok robi z tego cudowny komplement
...nie mów nic, nie chce wiedzieæ co naprawdê dzieje siê doko³a nas...

Awatar użytkownika
malaczarna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: malaczarna » 06 sie 2006, 23:00

A wlasnie sobie przypomnialam: pewien koles, z ktorym mnie przez dluzszy czas cos tam łaczylo, mowil, ze cala rzecz polega na tym, zeby obudzic sie rano obok kobiety i sie nie przestraszyc (tzn jak sie ja zobaczy romemłaną, zaspana, bez makijazu i ulozonej fryzury itp), i dodal: ja to jestem szczesciarzem, ty mi sie wlasnie wtedy najbardziej podobasz.
Aaa, jeszcze jedno: mialam kiedys wychodzic od kolesia, bo wpadlam tylko na chwile po cos tam, a ten do mnie, patrzac tymi swoim slodkimi slepiami na mnie: "zbyt ladnie dzis wygladasz, zebym cie tak po prostu wypuscil z domu".

Awatar użytkownika
Mia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Mia » 06 sie 2006, 23:02

mam nadzieję że zostałaś...

Awatar użytkownika
malaczarna
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: malaczarna » 06 sie 2006, 23:07

No coz, nie mialam innego wyjscia ;) po czyms takim.. i dodam tylko ze warto bylo :)

Awatar użytkownika
ilona_ol
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: ilona_ol » 07 sie 2006, 08:49

Clouver
Nawet jak się ogląda to ja wogóle nie jestem o to zazdrosna. Często na plaży razem szukamy najładniejszych nóg czy piersi :D . A że wiem ze mnie bardzo kocha, czego daje liczne dowody to niech tam sobie patrzy gdzie chce :wink: .Znam ten typ i charakter i jestem go pewna . Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
ewa13
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: ewa13 » 07 sie 2006, 09:43

A ja uslyszalam bardzo mile slowa od mojego bylego spotykalismy sie chyba z rok od tego czasu minelo uuu tyle lat, mimo to czesto sie spotykamy widze ze jeszcze cos czuje. Ostatnio spotkalam go na dyskotece, stoi patrzy na mnie i nic nie mowi, nie wiedzialam co sie dzieje (byl ze swoja laska i znajomymi) nagle mowi do mnie "TYLE MIEJSC NA SWIECIE, TYLE KOBIET,DLACZEGO MI TO ROBISZ , DLACZEGO MUSISZ BYC WLASNIE TU KOCHAM CIE "
A mnie zatkalo. Oczywiscie wybuchla afera, dziewczyna dala mu po gebie, a mnie chciala zabic.
Swoja droga od niej tez uslyszalam niezly komentarz :lol: "myslisz ze co ze jestes taka piekna ze mozesz wszystko " :twisted:
Juz po operacji noska u Dr Skupina Mega zadowolona ;-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”