Jacy faceci mnie pociągają?
Wygląd
Facet powinien być jednak wyższy ode mnie. Ciemny. Swoją drogą to właśnie u brunetów z ciemną karnacją mam większe powodzenie niż u typowych "europejczyków" pomimo że sama nie jestem pięknością. Nie wiem dlaczego

Może południowcy ogólnie są przy pierwszym kontakcie milsi dla kobiet (co często rzeczywistość weryfikuje po czasie), a pewnie i "lecą na ilość" więc nie krzywią się jeśli kobieta nie jest ideałem tylko flirtują

w dodatku częściej uważają, że to właśnie oni sa tymi adonisami, których trzeba podziwiać a nie kobieta. Z moją urodą i podejściem typowych Polaków że to kobieta ma być ładna a on tylko troszkę łądniejszy od małpy sposob myślenia południowców jestem w stanie zaakceptować
Polscy blondyni jakoś się nie napatoczają
Charakter
Powinien łączyć w sobie dwie przeciwstawne cechy. Być wierny, bezwzględnie, ale jednocześnie lubić i umieć się bawić, chodzić na weekendowe imprezy, ale wyłącznie ze mną
ma być po prostu moim kumplem
Stosunek do pieniędzy
Nie musi, a nawet nie powinien to być facet bogaty w sensie syn bogatego tatusia ani dyrektor z korporacji (żadnych takich tam :? ) ale ktoś, kto jednego dnia umie zarobić milion, drugiego dnia stracić milion, następnego dnia zdobyć dwa, przepuścić półtora, zainwestować pół i zarobić dziesięć i tak w kółko
ale niekoniecznie hazardzista
aha, najlepiej żeby był tysiącletnim nieśmiertelnym wampirem, który mnie ugryzie, gdy będę na to gotowa