jacy faceci was pociągają?

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 17 sty 2009, 19:19

Virtualia tylko ważne jest żebyś ty sie z takim człowiekiem dobrze czuła....ale ja nie jestem fanka kulturystów, wiec dla tego tak zareagowałam.
Ala jednak wielu facetów, że by uzyskać taki efekt jak twój znajomy biorą sterydy, koks a potem na siłkę!!! Może stąd te stereotypy :idea:

Dla mnie jest ważny charakter mężczyzny i jego stosunek do kobiety jak ja nacodzień traktuje, jaki jest jego pogląd co do roli kobiety w dzisiejszych relacjach damsko-męskich itd.
jeśli chodzi o wygląd to gustuje w brunetach, jednak blondyni bardziej wydaja mi sie opiekuńczy i rodzinny, ale to nie zależy od chyba od typu urody

Awatar użytkownika
pszczolka831
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: pszczolka831 » 17 sty 2009, 20:05

mnie ciągnie do wysokich brunetów, wysportowanych, zadbanych a przede wszystkim pewnych siebie :-D oczywiście poczucie humoru, poczucie bezpieczeństwa i posiadanie swoich poglądów oraz inteligencja też są ważne 8-)
Co do mojego faceta - sprawdza się w połowie :-) wysportowany i pewny siebie to on raczej nie jest :badgrin:

Awatar użytkownika
kejt_1987
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kejt_1987 » 17 sty 2009, 20:45

A jak dla mnie facet musi być przede wszystkim inteligentny, muszę mieć o czym z nim rozmawiać. Dodatkowo oczywiście poczucie humoru odpowiadające mojemu ;) Jeśli chodzi o wygląd to podobają mi się raczej szczupli, wysocy bruneci. No i facet musi mieć po prostu "to coś", co na mnie podziała ;) a w praktyce to wygląda tak, że człowiek i tak się zakochuje w kompletnym przeciwieństwie swojego wymarzonego ideału :p

Awatar użytkownika
virtualia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: virtualia » 19 sty 2009, 00:42

Masia28, jesli znasz Masze to go ucaluj :-) jestem jego fanka od dawna. Sama trenuje i wiem jak jest ciezko, szalu dostaje jak sie takich ludzi wrzuca do jednego wora nazywa koksami i durniami.....wrrrr
operacja 28 stycznia 2009 dr Kolasinski -biust anatomiczne Allergan 410 FX 360g+ uszy juz po :)

Masia28
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Masia28 » 19 sty 2009, 18:50

virtualia, no niestety tak to już jest, ale co najbardziej mnie dziwi, że to akurat na tym forum takie opinie panują. Ja rozumiem jak by tak pisali na forum fizyki kwantowej, mikrobiologii, albo sieci nauronowych, ale tutaj?!?!?! :-D Operacje może sobie zrobić każda z nas, do takich wyników jak Masza czy inni mogą dojść tylko nieliczni, pod warunkiem, że poświecą wiele lat na trening i wyrzeczenia.
11.05.2009 powiĂŞkszanie piersi dr. BrzuchaĂąski

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 19 sty 2009, 20:28

Masia28, wybacz ale na tym forum są nie tylko "Barbi" jeżeli o to Ci chodzi i nie dla każdej z nas wygląd jest najważniejszy , dla części jest to sprawa drugorzędna. A nikt oprócz Ciebie(no chyba że wcześniej bo całego wątku nie czytałam ;) ) nie napisał że kulturyści są debilami itp. Niesmak we mnie wywołują swoim wyglądem a nie intelektem (bo tego nie widać zazwyczaj ) to tak samo jak zupełnie nie atrakcyjna jest dla mnie kobieta w stylu Dody i Barbi
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Masia28
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Masia28 » 19 sty 2009, 21:01

szpaczek, ale gdzie ja napisałam, że to jest forum dla barbi, nawet poprzez przenośnię??? To jest forum o operacjach plastycznych, chyba, że znowu źle kliknęłam adres? :-D
szpaczek pisze: A nikt oprócz Ciebie(no chyba że wcześniej bo całego wątku nie czytałam ;) ) nie napisał że kulturyści są debilami itp.
Strona 23, środek pisze conieco o wypompowanych mózgach kulturystów, chyba, że znowu mi się przywidziało :-D
11.05.2009 powiĂŞkszanie piersi dr. BrzuchaĂąski

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 sty 2009, 21:37

masia, wybacz...ale mi sie takze nie podobaja napakowani panowie... :oops: :oops:
...zwlaszcza ich "zmeczone" twarze wysilkiem...i wychodzace zyly z kazdej czesci ciala... :x
poza tym, kojarza mi sie z mutantami a nie z "normalnymi "ludzmi...sorry !

(barbie z wieeelkimi ustami ala joli tez nie lubie...ani wieeeelkich cyckow- bo mi sie kojarza z melonami a takie laski z dmuchanymi lalami ;) )

wiem doskonale ,ze panowie zajmujacy sie kulturystaka zawodowo- potrafia byc bardzo odpowiedzialnymi i milymi facetami ... do tego, sa pelni determinacji i samozaparcia !
dla nich nie jest tylko wazne nabranie masy i szpan- i moga ucierpiec niestety przez takich chlopcow, ktorzy traktuja kulturystyke jako zabawe...tylko na chwile...!
bo sa faceci ,ktorzy "bawia " sie kulurystyka...tacy amatorzy cwiczen -debile, ktory pocwicza pare tygodni...pozniej zaczynaja brac koksy...zeby sie moc "pokazac" przed sasiadem albo laskami ... jaki to on niby silacz !!! :badgrin: i w tym nie ma nic "zdrowego" ani "normalnego" :!:
niestety, trudno odroznic jednych od drugich ... :?

poza tym, ja nie cierpie przemocy... :!:
dlatego nie podobaja mi sie ani bokserzy ani kulturysci- bo z tym mi sie wlasnie kojarza... z sila, przemoca...!!! :oops:
jestem kobieta, ktora bardziej pociagaja ; wrazliwosc, inteligencja ( czyli uwielbiam smuklych panow w garniturkach !!!)......

mozesz sie obrazac... i byc zlosliwa...ale gustow dziewczyn nie zmienisz.
ze strereotypami tez nie warto walczyc...(jest ich zbyt wiele ...)
np. blondynka , z duzym cycem, mala dupka , ubrana w diora czy chanel ,od stop do glow... ma takze przyklejona latke przez facetow... i czemu niby !!!??? ;)

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 19 sty 2009, 21:38

Jesli juz mowa o cytowaniu....strona 23 napisala JA
Wyglad...wazny,ale nie narcyz...a na swojej drodze takich miesniako-macho spotykalam...jesli sport jest zwiazany z jego zawodem...ok ale 80 % pakerkow...wypompowalo sobie mozg...

I prosze o przeczytanie... mowie tu z wlasnego doswiadczenia i dla mnei nadal nawet na 25 stronei twierdze ze 80% "kulturystow" a mowa tu o normalnych facetach nie uprawiajacych zawodowo tego sportu,ktorzy nie sa tacy cierpliwi i doladowuja sie sterydami,wiekszosc z nich kiedy widzi czy po sterdyach czy po normalnych wysilkach efekty niestety wpada w samozachwyt.... wiekszosc nei maja oleju w glowie i niestety mozna z nimi porozmawiac o silowni,diecie i ile to wyciskaja na laweczce.... mialam przez ostatnie lata w fitness clubach takich wokol...i jeden na 50 robil to bo bylo to jego zyciowa pasja i cos na wzor pana M ....ale wiekszosc jest niecierpliwa i niestyty siega po koks i niestety wieksza wiekszosc tych bioracych panow nie ma na dodatek pojecia co biora,jakie sa skutki uboczne i wchodza w ta zabawe nie maja pojecia ze trzeba umiec wejsc i wyjsc z niej.... Wiem jak sie wiekszosc z nich zachowuje po takim dopingu i co dzieje sie z ich psychika...i efekt taki ze pan albo zazwyczaj skupiony na klatce piersiowej i swoich bicepsach....za pomina o nogach....i laza pozniej tacy napakowani na cienkich nozkach....

Madry facet nie pozwoli by jego cialo przeslonilo jego IQ....
Wiekszosc panow wpada w samozachwyt i byla z mojej strony mowa o narcyzach....

Druga kwestia tej calej dyskusji byl temat jacy nas panowie pociagaja.... i kazda z nas ma prawo do wypowiedzenia swojego zdania....
Czy pan M jest inteligenty czy romantyczny czy nie wiem jeszcze jaki to juz moga powiedziec te osoby ktore go znaja,skoro jego zdjecie sie tu znalazlo jakies osobie sie spodobal czy dala poprostu przyklad... i to bylo na tyle o panu M .... mnie osobiscie podobaja sie panowie wysocy,ladnie zbudowani...ale nie przepakowani! I nikt tu nie uminiejsza zaslug pana M ani nie mowi o nim beee...
Masia28 pisze:Operacje może sobie zrobić każda z nas, do takich wyników jak Masza czy inni mogą dojść tylko nieliczni, pod warunkiem, że poświecą wiele lat na trening i wyrzeczenia.
coz nie bardzo mi to pasuje do tematu.... ja i jak Ty zdecydowalysmy sie na op....bo wiesz cycki akurat po moim nawet paroletnim intensywnym cwiceniu,dbaniu o siebie niestety nie urosna mi od sportu a wrecz przeciwnie ....tluszczyk znikl z okolic klatki piersiowej,zostal w wiekszosci gruczal...coz ktory tez po 30tym roku zycia przeksztalca sie w tluszczyk...i znika....i nie latwo mi bylo podjac decyzje o op....i nie wiem co maja wyniki pana M do op....

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 19 sty 2009, 21:41

tylko ze ten post byl na podstawie doswiadczen a nie stereotypow, a to wielka roznica. Bo masz pretensje ze na "TAKIM FORUM" piszemy stereotypami.A swoja droga to co oznacza w takim razie "akurat na takim forum"
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”