jestem przeciwny zeby zona robila operację

Higena, Uroda, Moda i Trendy, Co kto ma do Was i co Wam chodzi po głowie

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 22 wrz 2006, 20:09

mój biust tez podobał sie mojemu męzowi. ale mi juz mniej....
Po operacji jestem szczesliwa, kocham mój nowy biust, kocham mojego meża ze mnie wspierał w mojej decyzji (jak chciałam robic to mówił rób, bądx szczęśliwa, jak miałam wątpliwości to mówił nie rób, jestes fantastyczna) i podoba mi się, że polubił mój nowy biust...
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 22 wrz 2006, 20:14

mysle,ze powinienes zapoznac zone z tym forum...czu ona wie,ze tutaj zagladasz?

skoro.twoja zona zaczela myslec o tej operacji to wierz mi,ze bedzie miala kompleks do konca zycia.kiedy kobieta raz o tym pomysli to juz zawsze wracac bedzie do tego tematu.jezeli jej zabronisz lub na sile przekonasz,ze nie powinna tego robic to tak jakbys pozbawil ja marzen..
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 22 wrz 2006, 20:20

ja o swojej operacji marzyłam 12 lat, mój maz wiedział o tym pragnieniu ale zawsze brakowało kaski. to on dał mi kase na realizacje mojego marzenia bo wiedział jakie to dla mnie ważne i chyba szkoda mu mnie było po kolejnym przepłakanym sezonie letnim

Tomek123
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Tomek123 » 22 wrz 2006, 21:38

Bardzo sie ciesze, ze tyle jest zadowolonych kobiet. Akurat moja nie chce powiekszac biustu ale zastanawia sie nad lipo aby poprawic sobie ksztal nog. Mimo, ze jest szczupla, to nogi ma nieco grubsze od reszty. I tu wlasnie mam glowny problem. O ile biust mozna praktycznie bezkarnie poprawiac po kilka razy to odsysanie jest znacznie bardziej ryzykowne. Jesli rezultat nie jest idealny to i tak piersi mozna schowac w kostium, stannik itd. Nog na plazy sie nie schowa, a opinie wielu kobiet na forum sa dosc krytyczne. Nie chce tez byc zle zrozumiany, ja nie mam nic przeciwko operacjom plastycznym. Sa przypadki, kiedy faktycznie potrafia odmienic czyjes zycie. Nalezy jednak zdawac sobie sprawe z ryzyka jakie ona za soba pociaga. Niestety zbyt wiele kobiet podejmuje taka decyzje nieswiadomie, jak ta kobieta z Uwagi, tracac caly majatek i popadajac w depresje.

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 22 wrz 2006, 21:47

tomek czytując forum to i inne powinienes wiedzieć, że nie ma operacji plastycznej, która można wielokrotnie wykonywac "bezkarnie".... :?
Równie dobrze można powiedzieć, że nogi mozna schowac w spodnie.... :roll:

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 22 wrz 2006, 21:47

Biust poprawiać po kilka razy :roll: Nie robiłam, ale chyba wiele dziewczyn się nie zgodzi - to bardzo poważna operacja i jak coś nie wyjdzie, to poprawki są bardzo bolesne, a i ryzyko jest tu bardzo duże - w końcu to ciało obce. Lipo robi się po kilka razy bez problemu. Ja dziś wróciłam z małego odsysu - nawet narkozy nie miałam i zaraz po śmignęłyśmy do hotelu.

Pozdrawiam
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 22 wrz 2006, 22:04

Tomek123 pisze:Bardzo sie ciesze, ze tyle jest zadowolonych kobiet. Akurat moja nie chce powiekszac biustu ale zastanawia sie nad lipo aby poprawic sobie ksztal nog. Mimo, ze jest szczupla, to nogi ma nieco grubsze od reszty. I tu wlasnie mam glowny problem. O ile biust mozna praktycznie bezkarnie poprawiac po kilka razy to odsysanie jest znacznie bardziej ryzykowne. Jesli rezultat nie jest idealny to i tak piersi mozna schowac w kostium, stannik itd. Nog na plazy sie nie schowa, a opinie wielu kobiet na forum sa dosc krytyczne. Nie chce tez byc zle zrozumiany, ja nie mam nic przeciwko operacjom plastycznym. Sa przypadki, kiedy faktycznie potrafia odmienic czyjes zycie. Nalezy jednak zdawac sobie sprawe z ryzyka jakie ona za soba pociaga. Niestety zbyt wiele kobiet podejmuje taka decyzje nieswiadomie, jak ta kobieta z Uwagi, tracac caly majatek i popadajac w depresje.
oj no to nie wiem...ja powiem szczerze..kiedy zrobilam sobie cycuchy...i wspomnialam mojemu lekarzowi na temat lipo lydek,to powiedzial mi,ze jest to niebezpieczny zabieg(piersi nie ma co porownywac)...moze doprowadzic nawet do zgonu.To byla opinia dr Latkowskiego...ale lipo brzucha robi bo jest fotka w galerii :? wiec juz sama nie wiem co myslec.z operacja powiekszania piersi jest tak jak mowisz,niedoskonalosci mozna ukryc pod stanikiem...ale znowu nie ma tak wielu niedoskonalosci,i komplikacji :)
to wszystko zalezy od lekarza,do ktorego traficie...

dalej uwazam,ze powinienes usiasc z zona przy kompie i wspolnie przegladnac to forum :wink:
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Tomek123
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Tomek123 » 22 wrz 2006, 22:05

Moze zle sie wyrazilem. Oczywiscie, ze lepiej nie powtarzac zadnej operacji. Ale z tego co przeczytalem na forum to ewentualnie mozna zmienic implant po jakims czasie i ciagle uzyskac zadowalajacy wyglad. Ale jak ci zle lekarz odessie - np za duzo to zostaja ci doly, ktorych tak latwo sie nie poprawi. No a spodnie na plaze to chyba nie najlepszy pomysl.

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 22 wrz 2006, 22:29

mi przez parenacie lat udawało się unikac plaży, ewentualnie luźne bluzeczki (oczywiście wydawało mi się, że wszyscy na plazy lampią się na mój brak biustu) to i w luźnych, zwiewnych spodniach lub zwykłym pareo da rade wytrzymac. wszystko zależy od nastawienia

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 22 wrz 2006, 23:15

Viki ja też to znam, ta świadomośc totalnego braku proporcji i wzrok innych kierowany na ciebie( którego może i tak naprawdę nie ma) , uswiadamiający że masz rację.
Teraz tak sobie próbuję przypomnieć jakie to uczucie być bez cycuszków i wiesz, nie pamiętam zbytnio ( całe szczęście).
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Męskie sprawy”