kiedys nosilam ponczochy oczywiscie normalne a nie samonosne ktore udo sciskaja i mi sie nie podobaja ale teraz nie nosze bo mi sie nie chce wole rajstopy i lengisy
poza tym moj men kiedys ponczochy lubil a teraz nawet na filmach jak widzi bo wybrzudza ze ze....dziwkowato wygladaja....wiec odpadly i nie zaluje
ja mam kilka kiecek na lato bo chlodniej w sukience zawsze w upalay lubilam latac w sukienkach kiedys jak mialam 18-28 lat to nawet majtek nie zakladalam ani biustonosza ciach samo sukienke oczywiscie nieprzezroczysta i jak bylo dobrze jak wiaterek se latal nie bylo za goraco teraz juz spowaznialam i zakladam bielizne...he he
lubie tez spodnice na lato albo dlugie i zamaszyste jak w latach 70tych albo mini ale nie za krotkie
obecnie czesto tez zakladam dluzsza tunike i lenisy tuz za kolanko i jest ok
majamaja lubi8sz broszki to dobrze ze cos tam masz innego niz wszyscy to tez jest styl ja kiedys nosilam obecnie nie ale kto wie kiedy wroce
a co do prasowania to wlasnie mnie pogielo w sobote rano i od 7 prasowalam tak gdzies to wpol do 10 bo potem polecialam na godzinke do pracy a potem na dzialeczke, byl taki upala ze mozna sie bylo rozpuscic ponad 30 stopni i pewnie juz ostatni raz w tym roku sie opalalam na sloneczku