czyje sie niekochana cz.2

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 11 wrz 2008, 00:38

michitka wcale nie stracilas czasu a dodatkowo sie czegos nauczylas moze jeszcze sobie nie zdajesz z tego sprawy ale te przezycia pozostana z toba do konca.
takie zdarzenia nas ksztaltuja, nie uwazaj sie za przegrana nawet zle doswiadczenie moze miec bardzo pozytywny wplyw na nas, na nasza przyszlosc. wytlumacz sobie ze jestes o to wlasnie zdarzenie bogatsza, przyda sie na przyszlosc bo nigdy nie wiemy co sie kryje za rogiem.
najwazniejsze abysmy umialy my kobiety korzystac z doswiadczen tego rodzaju, zebysmy kierowaly sie w zwiazku wlasnym dobrem i szczesciem.
dlaczego mowie my kobiety, bo nas sie wychowuje dla kogos dla mezczyzn, dzieci, a nie dla siebie a to zle bo wchodzimy w zwiazki jako osoby o niskiej samoocenie, jako istoty ktore musza spelniac sie ale w spolecznie ustanowionej nam przez pokolenia roli.
wiec dla odmiany cieszmy sie soba bo jestesmy wspaniale, tworcze i godne szacunku.

kazda z nas ma swoja historie, wiekszosc z nas gorzkie wspomnienia ale to nam otwiera oczy tobie tez, moze nie dzis nie jutro ale pewnego dnia, zobaczysz.
postaraj sie byc szczesliwa nie znim, ale ze soba w pierwszym wzgledzie.

pozdrawiam.

jennys ja mieszkam na osiedlu kolo kielczowa a raczej mieszkalam ale na winko tez bym wpadla, hi, hi.
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 11 wrz 2008, 06:25

bluebeleczka, no to powolutku robi się imprezka 8-) Normalnie muszę gdzieś wysłać mojego TZta, to taras będzie nasz ;)
Sorry za mały offtop :-D

Michitka, słuchaj się nas, w końcu wszystkie nie możemy nie mieć racji ;)
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 13 wrz 2008, 19:12

Muszę znowu coś napisać, bo inaczej nie dam rady

Ostatnio wpadłam na niego i powiedział, że dziś się spotkamy pogadamy co i jak. No więc, wiadomo jak na kulturalnego (kurde do konca tak uważałam, że taki jest) to da dziś znać, w końcu pisze do niego. A mam inne plany nie da rady, może jutro lub kiedindziej --ale wiadomo i tak nie będziemy razem
ale na spotkanie nie ma czasu --normalnie wkurzył mnie

więc napisałam, że skoro traktuje ludzi jak gówno to niech i jego tak traktują. ale wiadomo on zawsze musi dokończyć odwracając to na mnie: że ja go też tak traktowałam :evil:

normalnie wkurzyłam się na maxa --po co w ogóle napisałam nie wiem

a teraz jestem mega zdolinowana, chyba się upiję --sama z sobą
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
agatuis
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: agatuis » 13 wrz 2008, 23:19

Michitka masz racje upij sie, zapij smutki i olej palanta na poczatku boli ,ale potem poczujesz sie wolna uwierz,nie marnuj sobie zycia.Poki nie jest zapozno!
02.04.07 plastyka Brzuchanski

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 13 wrz 2008, 23:44

...a najlepiej zrob sobie spacer ze swoja futrzaczka.
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 13 wrz 2008, 23:47

bluebeleczka pisze:...a najlepiej zrob sobie spacer ze swoja futrzaczka.
będę musiała, bylebym łzami się nie zalała lub do jeziora nie wpadła :cry:

ja za wrażliwa jestem
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 13 wrz 2008, 23:54

Michitka pisze: ale wiecie lub nie wiecie jak to boli jak było się z kimś 3 lata i nic się dla tego kogoś nie znaczy kompletnie NIC

głupio się czuję, że straciłam czas :cry:
Jeszcze poznasz takiego mena dla ktorego bedziesz najwazniejsza!

za jakis czas zrozumiesz ze odejscie od tego toksycznego fagasa to najlepsza decyzja jaka podjac moglas!
uwierz mi a jak klamie to bede ci wisiala 1 milion zlotowek normalnie!

ciesz sie ze dziecka niemasz z tym gowniarzem i ze to tylko 3 lata a nie 10 naprzyklad!
nie ludz sie ze on sie zmieni itp...
to juz taki typ faceta, gnoja na ktorego temat juz zostalo w tym watku wszystko powiedziane,
nie filozofuje ci wiecej bo to twoje zycie i twoja sprawa,ale........
poczytaj co ci pisza dziewczyny po przejsciach i uwierz ze mamy racje!

ah dodam ze jestem dusigroszem ....a stawiam milion zlotowek ze odejscie od tego frajera (wybacz slownictwo ale cisnienie mi sie podnioslo) to bedzie najlepsza decyzja!!

kiedys wspomnisz te slowa, przy boku wartego ciebie mezczyzny i pomyslisz ze fajne laski na tym rozowym forum ci tak dobrze doradzily, usmiechniesz sie i bedziesz szczesliwa....

Michtka, wierze w ciebie!!!!!!!!!!
a na doly to zbieraj ekipe i smigaj na dysco wyyytanczyc te smutki!
szkoda zycia bo jest krotkie i piekne 8-)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
agatuis
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: agatuis » 16 wrz 2008, 13:16

nic dodac nic ujac!
02.04.07 plastyka Brzuchanski

Awatar użytkownika
ania.269
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: ania.269 » 03 gru 2008, 16:38

a ja mam doła.......... :( mam problemy małżenskie....... :cry: w łasnie sie dowiedziałam że mój mąż ma inną :cry: myslałam że mój nowy biust rozpali w nas na nowo uczucia.... a tu....? nie chcę już nowego biustu............... to nie jest sprawiedliwe!!!! :cry:
375cc hp MENTOR OKRĄGŁE 04.11.2008 DR. SANKOWSKI JUŻ PO!!!!! :)))

Awatar użytkownika
elicaa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elicaa » 03 gru 2008, 16:47

ania.269 pisze:a ja mam doła.......... :( mam problemy małżenskie....... :cry: w łasnie sie dowiedziałam że mój mąż ma inną :cry: myslałam że mój nowy biust rozpali w nas na nowo uczucia.... a tu....? nie chcę już nowego biustu............... to nie jest sprawiedliwe!!!! :cry:
Boze Ania strasznie mi przykro to slyszec, badz dzielna i trzymaj sie. A juz na pewno nie zacznij watpic w siebie. Chcesz ratowac to malzenstwo, oboje chcecie? Jest jeszcze szansa?
21.10.2008 - 330cc anatomiczne - dr. ÂŁoĂą

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”