czy macie jakieś swoje dziwactwa i przyzwyczajenia?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 01 lut 2006, 14:51

ups , ja rowniez sto razy dziennie sprawdzam czy mam wszyskto , czy juz zgubiłam ...dzisiaj zostawiłam portwel w pracy ... :roll: :wink: ło matko juz sama z soba nie moge czasem... :wink:

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 01 lut 2006, 15:07

aniamaja pisze:Ależ mnie temat rozbawił:).
- bardzo duzo jezdze samochodem prowadzac, jezeli jade jako pasezer to mam narkolepsje, góra 50 km i zasypiam (głowa w lewą strone zwrocona)
-motyw zebry-cale mieszkanie w zebrach, ze 30 obrazow (niektore 100x100, a jeden 210x80:)), koce, talerze, deska klozetowa, torebki, buty, bluzki, majtki, pościel... wszystko...UWIELBIAM
ja też jestem nieobecnym pasażerem w aucie.... zaraz po zamknięciu drzwi.

a co do zebry to widziałam ostatnio w Galerii Mokotów płytki pcv z futerka od krowy pomalowane na zebre. urocze :wink: no i milutkie w dotyku
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 01 lut 2006, 15:24

Aaa,aporopo jezdzenia jako pasazer to Nienawidze :evil: Jestem po dachowaniu przy 160 km/h cudem zyje i nie ufam zadnemu kierowcy :evil: Ciagle naciskam "wymaginowany" hamulec i jestem wstanie wsiasc tylko w samochod,ktory prowadzi moj facet (choc zdarza mi sie wiercic i krzyczec) :x oraz kiedy prowadzi moj papa.Reszcie nie ufam.Moge przejsc sto km pieszo badz wynajac taksowke,badz jechac "na dwa samochody" byle by nie wsiadac do obcego auta :evil: Najbardziej ufam SOBIE :twisted:
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 01 lut 2006, 15:47

ja ufam tylko sobie za kierownicą. śpię tylko jak jedzie misió, a jak mi się czasem zdarza nie spać to krzycze na niego "nie piłuj mi tak auta", "jak ty jeżdzisz", "zwolnij", albo z rzadka "no jedz chlebkiem"- czyli szybciej :lol:
zawsze się wtedy wkurza i pyta gdzie moja poduszka :lol: no i sięgam po podusie i kocyk do tyłu i znikam :D
z nikim innym nie zdarza mi się jechać bo "ja chce życ" :!: :twisted: [/b]
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

jolan1981
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: jolan1981 » 01 lut 2006, 16:01

nadmierne dbanie o czystość obsesyjne mycie rąk nie dotykanie przedmiotów bo są brudne to jest jakaś choroba psychiczna nie znam nazwy może być oczywiście różnie nasilona coś takiego miał leonardo dikaprio w filmie aviator
niektóre inne żeczy które opisałyście nie są też normalne i jak bym coś takiego miał to zamiast się chwalić próbował bym z tym walczyć samemu albo z pomocą lekarza bo to przecież tylko utrudnia życie troche mnie przestraszyłyście tymi waszymi przykładami mam nadzieje że większość dziewczyn nie ma takich odchyłów

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 01 lut 2006, 16:33

jolan1981 pisze:nadmierne dbanie o czystość obsesyjne mycie rąk nie dotykanie przedmiotów bo są brudne to jest jakaś choroba psychiczna nie znam nazwy może być oczywiście różnie nasilona coś takiego miał leonardo dikaprio w filmie aviator
niektóre inne żeczy które opisałyście nie są też normalne i jak bym coś takiego miał to zamiast się chwalić próbował bym z tym walczyć samemu albo z pomocą lekarza bo to przecież tylko utrudnia życie troche mnie przestraszyłyście tymi waszymi przykładami mam nadzieje że większość dziewczyn nie ma takich odchyłów
:lol: :lol: :lol: ....chyba jednak nie jestesmy normalne :lol:

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 01 lut 2006, 18:05

JOLAN masz racje to jest choroba..okropna...BLONDI my jestesmy jakiech chore..ojej musimy sie chyba napic razem..]
A JEDNAK MARZENIA SIÊ SPE£NIAJA....

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 01 lut 2006, 18:26

jolan1981 pisze:nadmierne dbanie o czystość obsesyjne mycie rąk nie dotykanie przedmiotów bo są brudne to jest jakaś choroba psychiczna nie znam nazwy może być oczywiście różnie nasilona coś takiego miał leonardo dikaprio w filmie aviator
Wyluzuj wiesz Feel Free,no nie spinaj sie tak 8) Temat z doza luzu,wiesz taaaaki babski :twisted:
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 01 lut 2006, 18:50

savanna .. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:dokładnie o to chodzi..luzik...
A JEDNAK MARZENIA SIÊ SPE£NIAJA....

jolan1981
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: jolan1981 » 01 lut 2006, 19:22

ja bym nie chciał mieć dziewczyny która pół dnia spędza na myciu rąk albo zniszczyła sobie zęby za częstym szczotkowaniem tak samo jak brudny facet może wydawać się wam oblesny tak samo ja moge się bać szalonej dziewczyny [smilie=to funny.gif]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”