Jak mija nam dzień? cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 16 maja 2009, 21:38

no GosiaczEk i Aguu, na mnie tez dzisiaj natarla prowadzaca kurs, normalnie z lapami na mnie i mnie poszturchuje. I ja sie z nia mialam lac... smiejcie sie, ale to jest wlasnie po to by przelamac opory...
Chyba najbardziej przegiela, kiedy narysowala na podlodze krzyz i ustalila, ze wygrywa ta dziewczyna, ktora zostanie na tym punkcie (czyli nikt jej nie zepchnie). Ja w tym przepychaniu sie nie uczestniczylam. Obwiescilam, ze to sa meskie gierki, prymitywne instynkty. Na to ona, ze w swiecie, w ktorym zyjemy, wystepuja tez faceci ;-)
Ja jednak nie znizam sie do tych zasad, trudno.

A kurs odbyl sie w osrodku wspierania kobiet (zwlaszcza zawodowo). W Niemczech, bo obecnie tez tu jestem. Bylo 9 dziewczyn, platne po 95 €. To taka inwestycja w siebie, zwlaszcza, ze ja tez musze nauczyc sie bronic.
Ach, jeszcze jedno: na poprawienie cietego jezyka... obrzucalysmy sie ... wyzwiskami i przeklenstwami, kazda po jednym i nastepna. Po polsku chyba by mi to jeszcze lepiej poszlo... ale i tak mialam barwny jezyk. Mowie wam: przetlumaczcie komus "Seksmisje" i juz wiadomo, czyj jezyk jest najbarwniejszy...
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 16 maja 2009, 21:49

majamajamaja, hahha to ja po niemiecku to bym nic nie zrozumiala, ze do mnie ktoś wyzwiska rzuca ;d;d;d
Ja tam w ogole żyje w swoim świecie, staram się unikać tego co złe, a nie walczyć z tym. Moze to złe podejscie, ale jak na razie dobrze jest tak jak jest :-)
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 16 maja 2009, 21:55

a mi by się przydał kurs na uspokojenie bo normalnie ludzie na ulicy i szczególnie w komunikacji miejskiej to mnie tak denerwują, że to aż nie do wiary :roll:
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 16 maja 2009, 23:10

GosiaczEq kleiłaś wafel do tekturki, do wafla wafel i do wafla żelki? a wszystko na lukier?
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 16 maja 2009, 23:24

k_asiaczek, ciekawe co mi byś zrobiła, bo ja kiedyś usnełam na kasowniku ;) jakiś pan mnie obudził z tekstem: "przepraszam ja tylko chciałem bilet skasować, a potem może pani dalej spać" ...:D od Ciebie pewnie bym wyzwiska usłyszała haha
nefertari, nom tylko wafel do tekturki tak delikatnie, bo pozniej tekture jesc to niebardzo:)) ale inaczejsie nie utrzyma, chyba ,ze macie pomysl na inna podporke. No wszystko lukrem, skubaństwo trzyma się.. ja tez cała sie skleiłam :-D :-) :-D
Nef a w ogóle to w szczególe ile Ty masz lat?? chudzielcu Ty Ty?? :-)

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 16 maja 2009, 23:56

no wiem GosiaczEk, pokojowe istoty jestesmy, jakby wszyscy tacy byli, to swiat bylby rozowy. Ale mnie przed sama matura paru typkow napadlo i chcieli mnie zgwalcic, nie wiem, jak im sie wyrwalam, nie mam pojecia, ale mialam niesamowitego farta. Do tej pory mi sie krew gotuje, kiedy o tym mysle...
A tu jestem w obcym kraju, GosiaczEk, i kurcze, tez tu trzeba zawalczyc... slowami
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 17 maja 2009, 00:30

GosiaczEq, masz szczęście bo mam kartę na wszystkie linie i nie kasuję biletów :badgrin:

majamajamaja, matko, to rzeczywiście miałaś szczęście że im uciekłaś. ja sobie nie wyobrażam takiej sytuacji :|

w ogóle dziś zrobiłam zupę pomidorową a że nigdy nie mam wyczucia ile makaronu dać tak więc kiedy zjadłam sobie miseczkę i kiedy zupka już wystygła w garnku zrobił mi się makaron w sosie pomidorowym :badgrin:
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 17 maja 2009, 07:09

cześć i czołem ;) dziś bez basenu, ale jak zwykle wstałam wcześnie hihi:d zaraz mykam do kościółka, ale zjadłam śniadanie łooo... bo serek wiejski i jeszcze zrobilam koktajl haha rpzesada :-D ale wychodze to na jakimś spacerku ;)
k_asiaczek, którzy Cie denerwują?? :p ja miałam raz taka głupią sytuacje, jakiegoś mega doła, że w ogóle odcięta od świata i jakaś starsza pani stoi no to wstalam, a ona dziekuje, no to siadlam i juz konkretnie odcieta, pare przystanku.. i nagle słysze jakies komentarze o sobie, jaka to niewychowanaa i w ogole, pewnie bo jakis dziadek stanal pol km dalej i ja mam sie odwracac na caly tramwaj i krzyczec ze mam miejsce,no mialam takie dola, ze zamaist cos odp to mi swieczki stanely w oczach, ze ludzie potrafia takie rzeczy wygadywac :doubt:
Nie cierpię ustępować miejsc tym moherom!!! No chyba, ze sama z siebie mam ochote ;) ale np tak po op. tez ciezko wstać i co ze jestem mloda to mam za to ustapic babie, ktora zakupila 40kg ziemniaków i wystać nie może?? ech..
Kiedys miałam jeszcze taka 1 historie z chlopakiem w tramwaju, normalnie mnei scielo z nog, ale to napisze jak bedziecie chcialy, bo teraz sie rozpisalam juz za bardzo :-D

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 17 maja 2009, 07:19

pisz pisz, a tymi starszymi paniami się nie przejmuj. Pamiętam kiedyś w tramwaju, młoda kobieta siedziała, a nad nią stała jakaś babka z dzieckiem i ta babeczki starsze na cały głos zaczęły gadać jaka to młodzież nie wychowana, beszczelna itd... To ta dziewczyna wstała, i wiecie co?? Okazało się że jest w ciąży, takiej już dość widocznej (dlatego też siedziała, nie ustępując miejsca). Ale te babki tego nie widziały bo z tyłu za nią siedziały. Ale jak to zobaczyły to tak się im głupio zrobiło ;) hihi, Ale widocznie musiała się nie źle wkurzyć, bo nie dość, że juz nie usiadła, to jeszcze stała nad tymi starszymi babeczkami, haha, słowem sie nie odezwały. Jakby im języka w buzi zabrakło...
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 17 maja 2009, 08:07

zgorszyłaś je :p

A tak na serio, to ludzie są czasami bardzo dziwni :roll:
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”