zostalam wykorzystana-pigulka gwaltu ;(((

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
girlsixx
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: girlsixx » 20 lis 2008, 14:51

bluebeleczka, owszem sa testery, ale nie wiem jakbys sie pilnowala obawiam sie ze nie wszystko i zawsze da sie sprawdzic. :( Choc z drugiej strony to zawsze jakas opcja..
20.X.2008-350cc anatomy+nos+usta+bruzdy-Brzuchanski
27.02.2009-usta+bruzdy(3ml aquamid)-Brzusio
25.IV.2009-usta+bruzdy 4ml aquamid-Broma
V.2009-chirurg korekta naczyn podudzia-Bienkowski
VI.2009-poprawka piersi(db)450cc VHP-Brzusio
I2018- implanty, licówki dr. Marek Gatz
2023 Badge clinic Istanbul, mommy makeover + inner lipo thighs varicose veins, Amsterdam plastyka powiek gornych + labioplastyka

Awatar użytkownika
Usher
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Usher » 20 lis 2008, 17:07

Nikoletkaa - wyrazy współczucia, co innego można powiedzieć... Trzymaj się, jesteśmy z Tobą, nie daj się!!!
2008.10.15 8:00 nowe uszka w klinice dr Grzesiak :-)
W miĂŞdzyczasie botox i permanentne usta.

09.12.2008 permanentne oczy
19.01.2009 - nowy nosek :-)

lato 2009 - 350 czy 375cc? oto jest pytanie :-)

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 20 lis 2008, 21:56

dzisiaj bylam na przesluchaniu u prokuratora , podczas przesuchlania byla pani biegla psycholog, zeznania tym ciezsze zekoleiny raz trzeba bylo wszystko powtarzac a mnie miesza sie juz powoli co ja pamietam a co odpowiedziala mi przyjaciolka, dzis mialam sen -snila mi sie znow cala sytuacja ,lecz jeden nowy fakt ,ze ktos sciagal mi kozaki , ale nie umiem umiejscowic tego w czasie , bodajze siedzialam na podlodze , ale nie wiem kto sciaal mi te buty , pojawila sie opcja ze moglo dojsc do zatrucia alkoholem, mimo malej ilosci poniewaz ja przyjmuje tabletki citabax ,pani psycholog stwierdzila ze moglo rowniez na wskutek tego dojsc do amnezji, a wlasciwie zaburzen pamieci i tego ze nie bylam soba... :cry: dzisiaj znow mam gorszy dzien , boli mnie glowa jest mi niedobrze i dostalam plamienia :( :( :( ,boje sie ..11 dzien nie wyszlam z domu , pomijajac policje, prokurature, i zakupy na przeciwko -dziekuje za wsparcie
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
elle89
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: elle89 » 20 lis 2008, 23:07

twoja koleżanka przecież też została wykorzystana w ten sam sposób. Trudno żeby i ona się zatruła alkoholem w tym samym czasie i miejscu do takiego stopnia żeby nic nie pamiętać. Musiałyście mieć coś dosypane. Tak czy inaczej wątpliwości nie ma, że wykorzystane zostałyście jakby na to nie patrzeć! Nikolettka trzymaj się!!
"Pragnienie bycia kimÂś innym to marnowanie osoby ktĂłrÂą siĂŞ jest." Kurt Cobain

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 21 lis 2008, 08:05

nikolettkaa jestes bardzo dzielna i silna osoba. Mimo tego jak zostalas potraktowana (to juz wogole dla mnie niezly matrix) masz sile dzialac dalej. Naprawde niewiele kobiet stac na cos takiego, niewiele nawet idzie na policje. Trzymam za Ciebie kciuki, zobaczysz wszystko sie ulozy, potrzeba tylko czasu. Nie zamykaj sie tez w domu, wyjdzcie z partnerem do kina do restauracji, na spacer. Dobrze Ci to zrobi.

pozdrawiam cieplo

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 21 lis 2008, 17:54

nokolettka ale chyba nie pilas tak duzo jak bylas w tym barze.a poza tym chyba wczesniej tez troche popijalas przy Citabx?

wydaje mi sie jakby chcieli to hmmm znalesc powody dla ktoryych nie ma co walczyc o wygrana tylko zwalic na tabletli ktore bralas;(i zeby nie bylo co zakladac sprawy:/

ale jestes silna to widac i nie zmienia faktu!

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 21 lis 2008, 18:58

jaaa pisze:nokolettka ale chyba nie pilas tak duzo jak bylas w tym barze.a poza tym chyba wczesniej tez troche popijalas przy Citabx?

wydaje mi sie jakby chcieli to hmmm znalesc powody dla ktoryych nie ma co walczyc o wygrana tylko zwalic na tabletli ktore bralas;(i zeby nie bylo co zakladac sprawy:/
jaaa ja nie wiem ile wypilam , ja wiem tyle co pamietam , swiadkowi moga zeznawac na moja niekorzysc , i zapewne tak bedzie , zrobia ze mnie alkoholiczke , jutro bedzie artykul w mojej sprawie w gazecie , jak ktos jest ciekawy , to wysle na pm ,nazwe , nawet pani prokurator powiedziala ze sprawa jest ciezka , i duze szanse ze zostanie umozona , dzis mialam isc do pracy ... nie poszlam, nie mam sil , boje sie wyjsc z domu :( , zaczyna mi brakowac pieniedzy jestem zalamana :( :( :(
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

samanta_kafe
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: samanta_kafe » 21 lis 2008, 19:16

no i powiedzcie mi dlaczego niby ma się chronić tych poje..... gwałcicieli, nie wprowadzić tej całej steryzlizacji bo jest kurna niezgodna z prawami człowieka :!: :!: :o
powinna być mechaniczna i bez znieczulenia!

dla mnie jak ktoś sam narusza prawa innej jednostki, to tym samym pozbawia ich siebie :evil: i generalnie cały system sprawiedliwości w pl wygląda masakrycznie żałośnie. non stop się kłócę o to z moim facetem (prawie prawnik) - co z tego że nawet jak jakieś przepisy są to nikt ich nie egzekwuje :?
27 kwietnia '09 - dr Broma - mentor round 325cc HP PDT_Love_16

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 21 lis 2008, 21:12

elle89 pisze:jaaa, ja tak samo nie mogę uwierzyć, że to osoby nam znane, często "bliskie" takie piekło urządzają... komu teraz ufać? pfffff ;/
niestety najczesciej takie rzeczy dzieja sie w kregu "znajomych" czy "przyjaciol"....powod jest prosty: dana osobe latwo mozna wykorzystac, bo ma zaufanie do swojego znajomego i nie podejrzewa go, ze moglby jej zrobic krzywde... :?

widzialam w telewizji duzo reportazy na temat gwaltow czy wywozu dziewczyn za granice do pracy w burdelu i kto stal za tymi wszystkimi akcjami? za kazdym razem albo znajomi albo chlopak dziewczyny albo narzeczony :roll: dziewczyny oczywiscie nawet nie podejrzewaly, ze oni moga je tak urzadzic.... :? wiadomo, ze wszystko poszlo latwo, bo mialy zaufanie....gdyby to byl ktos obcy, bylyby bardziej ostrozne i nieufne....wtedy moze by do niczego nie doszlo...
najczesciej sie zdarza, ze osoby zgwalcone znaja sprawcow...czesto zdarzenie ma miejsce w domu ofiary, bo ta wpuscila napastnika(znajomego)do srodka, niczego nie podejrzewajac....

dziewczyny, wiecej ostroznosci w stosunku do znajomych :!:

jak mowi przyslowie:

Cave me, Domine, ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo – Boże, strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami poradzę sobie sam.

nikolettkaa, trzymaj sie dzielnie :!: jestem z ciebie dumna, ze nie dalas za wygrana 8-) mam nadzieje, ze ten skur.... trafi do pudla gdzie jego miejsce :!:
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
elle89
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: elle89 » 21 lis 2008, 22:41

Cave me, Domine, ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo – Boże, strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami poradzę sobie sam.
Smutne, ale prawdziwe... Czasami zastanawiam się czy coś na tym świecie ma sens. Jest kilka osób, którym ufam i wcale nie mam ochoty tego zaufania zmniejszać, ale mając na uwadze to co się dzieje na tym świecie to... szkoda gadać. Najłatwiej jest myśleć, że takie czy inne sprawy mnie nie dotyczą...tylko gorzej będzie jak się przytrafią :roll: :doubt:
"Pragnienie bycia kimÂś innym to marnowanie osoby ktĂłrÂą siĂŞ jest." Kurt Cobain

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”