Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 24 lut 2008, 01:22

cholera jasna to sporo kasy...tak to jest przez to kupowanie przez internet.....co za wstretni ludzie..jak moga tak innych przekrecac :evil: :evil: :evil: ,ta niemka z ebay nuemieckiego dostala 30 negatywnych w ciagu miesiaca i ci ludzie tez kupowali w tym okresie co ja...albo nic nie dostali albo jak kupili 2 pary to jedna im wyslala :evil: :evil:

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 24 lut 2008, 01:24

anne21 pisze:cholera jasna to sporo kasy...tak to jest przez to kupowanie przez internet.....
dokladnie obiecalam sobie ze nigdy wiecej :!: ,a dzis moj maz kupil kolejne rzeczy na allegro :!: :!: :!: ale jestem wsciekla :evil:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 24 lut 2008, 01:46

misialeczek24, wiesz amnie sie jeszcze nigdy nie zdarzylo na allegro oszustwo.. za to na angielskim e-bayu tak!!!!
anne21, cycki ok... a dieta.. hm.. staram sie ale bez cwiczen to do dupy takie odchudzanie... musze jeszcze 3 tygi wytrzymac... dzis sobota to troszke sobie pofolgowalam bo pracowalam 10h na nogach..

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 24 lut 2008, 01:53

ja tez dzis troche przesadzilam z jedzeniem,ale co tam ...czasami trzeba....wiesz ja tez jak sie pierwszym razem odchudzalam to nie cwiczylam,a w ciagu kilku miesiecy schudlam 15kg...potem bylo juz ciezej,bo mialam operacje,to nie odchudzalam sie...no ale przez ostatnie kilka miesiecy schudlam 5kg(potem w holandii nie pracowalam ,nic nie robilam i 3 przybylo)....tylko,ze po tym schudnieciu skora nie jst taka jedrna jaka byc powinna,ale teraz zasuwam rowerem,w pracy tez urwanie glowy,zawsze 7 godz na nogach....

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 24 lut 2008, 02:10

anne21, ja tez juz schudlam 10 kg bo jak pracowalam w restauracji to sie zapuscilam... ale po tych 10 waga jakby sie zatrzymala i ani drgnela... z reszta mnie nie interesuje waga tylko centymetry... wiec zrobilam na czas operacji przerwe no i teraz znowu zaczelam.. zobaczymy ja tym razem pojdzie... ale widzisz ty masz rower a ja uwielbiam bieznie... i po niej widzialam efekty... procz spadku masy ujedrnila mi sie pupa...
tylko co z tego jak na ponad miesiac musialam przestac i teraz jeszcze 3 tyg chce poczekac bo wole nie ryzykowac z tym nowymi nabytkami...
a tak w ogole to chyba znow zrobie sobie warkoczyki...

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 24 lut 2008, 05:14

Laseczki ja juz mam siebie serdecznie dosyc z tymi dietami bo na zadnej wytrwac nie moge :evil: Bylam 10 dni na South Beach...i zakonczylam ja dzis po zerze efektow i 3,5 dniowej migrenie :x

Fondle ja na biezni zaczelam cwiczyc po 2 m3tygodniach od operacji...bo biegac mozesz zawsze a cycuchow nie chcialam poprawiac...do czasu biegania uprawialam diete i sie udalo....oczywiscie znowu mam te 6 kg wiecej i zaczne od niedzieli jakas diete :roll:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 24 lut 2008, 11:49

My mamy jeden stacjonarny i laptopa,ale przewaznie internet to mam ja :badgrin: :badgrin:
A co do silowni to ja wole basen,zbyt leniwa jestem na wysilek :oops:
Niedziela,taka ladna pogoda,a ja dzisiaj caly dzien sama w domu,pojechalabym sobie do miasta,ale tak sie sklada,ze przeprowadzilismy sie ok.15 mil od centrum,wtedy to mialam przynajmniej blizej...a tak to mi sie nie chce wsiadac w autobus,w ogole to boje sie ze sie zgubie,mieszkamy tu od 3 dni,ale jak cos to tylko samochodem,wiec jeszcze nie oswoilam sie z okolica :p
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 24 lut 2008, 11:58

ghostdog pisze:zaczne od niedzieli jakas diete :roll:
napisz jaka to tez sie przylacze ;)
Ja na allegro kupowalam kilka razy w zyciu i to czesci do samochodu :-D, ale zawsze placilam po otrzymaniu paczki, wiec nie mialam zadnych problemow. A z ciuchami i butami , to moze jestem staro-modna, ale wole isc do sklepu, przymiezyc, wiekszy rozmiar, mniejszy i dopiero kupic. Z ciuchami z internetu jest roznie, na zdieciach zawsze wszystko wyglada slicznie, a pozniej przychodzi jakas bluzka wygladajaca jak szmata do podlogi :roll:

Ale dzisiaj sliczna pogoda w Londynie, sloneczko i wogle :p .

fondle, dzieki za wyjasnienie taxu PDT_Love_13
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 24 lut 2008, 13:25

toxic pisze:fondle, dzieki za wyjasnienie taxu
a zrozumialas chociaz? bo to bylo tak napisane ze sama sie zakrecilam hehe....
u nas tez ladna pogoda, chyba pojde na spacerek... co do tych diet to ja nigdy nie stosowalam zadnej konkretnej... po prostu wyrzycalam z jadlospisu czekolade chipsy smazone i gazowane kolorowe napoje... procz tego jem chude i niskotluszczowe i do tej pory dzialalo... zobaczymy teraz...
ghostdog, no to ja moze zaczne nie od tego ale od przyszlego tygodnia chodzic na silke znaczy na bierznie... po tym moge isc na basen.. myslicie ze 6 tyg po mozna isc na basen spokojnie czy lepiej poczekac do 2 miesiecy tak na wszelki wypadek?

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 24 lut 2008, 13:59

fondle, wiem mniej wiecej o co chodzi :-D Wszystko sie wyjasni jak go dostane. pracodawca powiedzial mi ze nie bedzie mnie przyjmowal na okres probny (6 m-s) tylko odrazu na stale, wiec powinnam dostac ten niski %, a jak nie to pojde do tax office i to zalatwie 8-)
Ja tez dzisiaj caly dzien siedze w domu, bo sprzatam na raty - zostala mi jeszcze tylko lazienka i odkurzanie :roll:
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”