Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

Post autor: marta2454 » 15 paź 2009, 22:46

dzięki cukiereczku za info to ja moze poszukam czegoś innego dla siebie ,bo nerwów mi więcej nie potrzeba hihi
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 15 paź 2009, 23:05

Aneta nawet nie wiedzialam ze w NL sie placi za porod ...przegiecie normalnie.... :evil:
W irlandii mimo iz opieka medyczna jest platna to cala ciaze i porod mam za darmo 8-)

Cukiereczku wiedzialam ze wkoncu dopadna cie skutki uboczne meridii ...one mina ...ale dobrze ze postanowilas je odstawic!!! :bravo
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 16 paź 2009, 16:18

Londyjka pisze:Anetta a jest cos takiego jak w uk,ze placisz jeszcze council tax za mieszkanie,czyli podatek za mieszkanie,np tu placi sie przykladowo 400 funtow za mieszkanie plus jakies 100 funtow podatku,w zaleznosci tez ile osob mieskszka,ten podatek jest wiekszy. :-o

Tak placi sie , co roku ten podatek :evil: , tak samo jak w Uk w zaleznosci od ilosci ludzi zameldowanych w mieszkaniu.

Wczoraj wybralalm sie rowrkiem do miasta-haah jeszcze moge pedalowac na tej mojej holenderskiej kozie :badgrin:

A dzis jakas rozkojarzona jestem, jakos dziwnie sie czuje...mam nadzieje ze to nie jakies oznaki zblizajacego sie porodu arf -ach byle do niedzieli (maz wraca)

Wiecie na co mnie naszlo, zjadlam troche kapusty kiszonej a po 10 minutach czekoladowe cukierki- :roll: :evil:
Jak sobie teraz o tym pomysle to az mi nie dobrze z tej mieszanki-no i mam teraz zgage-fuj :evil: :badgrin:

Cukiereczku to ta meridia to jakies dziadostwo, szkoda zdrowia, lepiej sie na fitnes zapisac :p

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 16 paź 2009, 21:18

Aneta,raz w roku? A jakie to sa koszta? W uk te oplaty w granicy 100 f sa raz na miesiac.

cukiereczek,ojej kochana odstaw ta meridie jak masz takie skutki uboczne,super zgrabna jestes z tego co widzialam,nie ma sensu sie tym katowac.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 17 paź 2009, 00:19

odstawie odstawie...
niema co sie truc.

sluchajcie - a jak tam plany na halloween????

podoba wam sie ten make up - http://www.youtube.com/watch?v=2LJoTCuVMv4" onclick="window.open(this.href);return false;
zastanawiam sie nad nim wlasnie na halloween.....
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 17 paź 2009, 09:50

cukiereczekPL make up swietny 8-)
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 17 paź 2009, 10:20

toxic pisze:cukiereczekPL make up swietny 8-)
no wlasnie tez tak mysle
ciekawe tylko czy mi wyjdzie
on jest zrobiony kosmetykami MAC
ja niemam tu do nich dostepu - zreszta sa drogie wiec i tak bym nie wydawala kasy na cos co uzyje tylko na halloween
kupie tansze wersje podobnych kosmetykow, wiec zapewne makijaz nie wyjdzie mi identyczny ale jak wyjdzie pododbny to bede baaardzo happy :badgrin:
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 17 paź 2009, 12:03

Londyjka pisze:Aneta,raz w roku? A jakie to sa koszta? W uk te oplaty w granicy 100 f sa raz na miesiac.

Londyjka co roku placimy ten podatek (jako wlasciciele domu), zdaje sie ze w tamtym roku bylo cos okolo 600 euro, plus placisz podatek za wywoz smieci , ilosc wody zluzytej, itp. (pomimo ze placisz to co miesiac to jeszcze podatek ciagna od Ciebie)Popytam jeszcze meza jak wroci -co z tymi podatkami.

Cukiereczek-swietny ten make up, napweno innymi kosmetykami tez Ci sie uda taki efekt otrzymac.

A my niemamy zdnych palnow na Halloween- gdzie z tym brzuchem sie gdzies pchac :badgrin:
Chociaz latwo by mi bylo przebrac sie za pomaranczowa dynie-brzucha nie trzeba juz niczym wypychac :badgrin: :badgrin:

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 18 paź 2009, 01:54

No Anetko juz niedziela...czyli wychodzi na to ze na meza jeszcze z brzuszkiem poczekalas 8-) ?
Teraz juz mozesz sobie zarzucic maly relaksik :-D
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 18 paź 2009, 13:10

Ghostdog :p
Tak teraz to troche moge sie zrelaksowac i nie myslec o tym czy maz zdazy na porod.
Mala naszczescie czeka na tate applaus Ja tez bo jeszcze go nie ma, mial wyladowac o 12-tej a tu nic :-|

A ja nawet zrobilam ulubione polskie danie meza-golabki w sosie pomidorowym-pycha 8-)

o wlasnie mezus wyladowal i zadzwonil, jeszcze 3 godziny jazdy i bedzie w domu applaus

Milej niedzieli kochane Emigrantki :p

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”