Moderator: Zespół I

renia zerknij tuRenata1 pisze:Norethisterone
a tu o tym, to jest polski mefacitRenata1 pisze:mefenamic acid

nie rycz mala nei rycz...ja ryczalam tydzien temu jak ciezko bylo wrocic.... :| dobrze ze juz jestes znowu z nami!!!!anne21 pisze:niestety moj urlop dobiegl konca
nie pomoge....bo nei znam tych srodkow...ale mialam kiedys spiralke i byla mega zdaowolona....nei mialam wiekszych krwawien i jaki konfort....Renata1 pisze:Hejka, a teraz bardzo Was prosze o pomoc

dzis pada snieg z deszczem caaaly dzien....Anielicanrw pisze:A tak ogolnie dziewczyny jak tam zima na wyspach....
oj racja....mmmm jak ja bym sie posmazyla na slonku....Anielicanrw pisze:Przydaly by sie jakies cieplutkie wakacje....przyspieszone.
U mnie od dwoch dni słoneczko, zadnej chmurki :) Po sniegu ani sladu:DAnielicanrw pisze:A tak ogolnie dziewczyny jak tam zima na wyspach
Mam nadzieje! Mieszkam doslownie 5 minut od morza i chcialabym wiecej pokorzystac z plazy:DcukiereczekPL pisze:skoro byla zima pierwszy raz od 18 lat to ja wroze ze bedzie prawdziiiwwweee lato jakiego nikt tu jeszcze nie widzial hihihihi

oj tak ostatnio tak sobie w pracy zatesknilam za cieplymi krajami ze przez chyba 20 min gapilam sie przez okno (a tam ulewa....)i nic nie robilam nawet nie wiedzialam ze moja szefowa mnie podgladalaAnielicanrw pisze:Przydaly by sie jakies cieplutkie wakacje....przyspieszone
brzmi super,ale powiedz mi nie boisz sie o swoje zelki na wypadek jakiegos upadku itpAnielicanrw pisze:ale ja w sobote na deke jade poobijac kolana....bo mialam przerwe.... a jak zobaczylam wczoraj sypiacy snieg za oknem zatesknilam....polecam snowbord....szybka nauka,geba pol dnia usmiechnieta i jak zaczniecie to ciagnie jak diabli....
ja tezkarolka69 pisze:Mam nadzieje! Mieszkam doslownie 5 minut od morza i chcialabym wiecej pokorzystac z plazy:D
Sam ja poproszeSamanthii pisze:i niech mi ktos powie, ze w szwajcarii nie ma dobrego pieczywa...
...to normalnie przysle wam w paczce ! i sie same przekonacie ! )

No tak wlasnei myslalam,ze Ty na Valentynki przeprowadzke masz!!!misialeczek24 pisze:Matko pakowanie to straszna rzecz konca nie widac,nawet nie wiedzialam ze ja mam tyle rzeczy A jeszcze wczoraj pojechalismy na zakupki do nowego domu Ale co tam
nie nie boje,bo nie padasz nawet uczac sie na dece....prosto na pyszczek i klate...ale raczek obite kolanka sa i tyleczek....tak w tyleczku jakbym miala implanty balabym sie....zrezygnowalam juz calkowicie z boksu,bo to niestety sport gdzei nie tylko w nosa dostaniesz....chodz ostatnie juz razy nie mialam kontaktu oprocz worka z nikim...bali sie mnie uszkodzicmisialeczek24 pisze:rzmi super,ale powiedz mi nie boisz sie o swoje zelki na wypadek jakiegos upadku itp
haha ja tez tylko mam dalej do morza....polnocne najblizej ale mi chlod nie odpowiada....zebym tak mogla wyjrzec i za oknem morze srodziemne....kurcze ale tesknei za zapachem morza...ja chce urlop...cialo i moje silikony musze wygrzac....do lata w tym klimacie kosci zaczna gnic.... :? Nawet z solarium narazie nie chce korzystac....nei bede sie wysuszac i skore niszczyc....chodz jak przejezdzam to zerkam wejs nie wejsc..... :|misialeczek24 pisze:ja tez
wiem. bo ty tam tylko bulki jadlas !!!anne21 pisze:ja nie wierze..wyslij mi