Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Post autor: babina7 » 02 gru 2012, 14:51

Odnosnie tego zlikwidowanego maila 2amy....Jak nie mogłam się dostać na forum, napisałam do Sabriny żeby w moim imieniu skontaktowała się z administratorką {na mail, z którego pisałaś do mnie } . Też dostałam wiadomość, że poczta nie może być dostarczona. Zlikwidowałaś jeden ze swoich adresów, czy z powodu " zbanowania " nie dostarczali mojej poczty? Może Amę też przez pomyłkę zbanowano? Przejrzałam jej ostatnie posty i chyba nie była w najlepszej kondycji psychicznej po tym lifcie.
Kama pewnie masz jej prywatny adres, może byś zapytała co z nią?
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 02 gru 2012, 17:36

Babina do mnie cos pisałaś? Ja nic nie dostalam (shake
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 02 gru 2012, 21:34

babina7 pisze:Odnosnie tego zlikwidowanego maila 2amy....Jak nie mogłam się dostać na forum, napisałam do Sabriny żeby w moim imieniu skontaktowała się z administratorką {na mail, z którego pisałaś do mnie } . Też dostałam wiadomość, że poczta nie może być dostarczona. Zlikwidowałaś jeden ze swoich adresów, czy z powodu " zbanowania " nie dostarczali mojej poczty? Może Amę też przez pomyłkę zbanowano? Przejrzałam jej ostatnie posty i chyba nie była w najlepszej kondycji psychicznej po tym lifcie.
Kama pewnie masz jej prywatny adres, może byś zapytała co z nią?

dziwne podejrzenia i snucie teorii spiskowych (thinking
2ama nie zostala zbanowana ani przez przypadek ani celowo
przez przypadek banuje sie ip
mail i nik banuje sie juz celowo inna operacja
nie pisalabym maila do uzykownika nie sprawdzajac najpierw aktywnosci jego konta chyba (emo
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 02 gru 2012, 21:41

no właśnie aktywności.
a loguje się w ogóle 2ama na beauty ,czy nie?
ostatnie logowanie w profilu sobie ukryła,
ale chyba z poziomu administratora to widać czy ktoś wchodził na forum od czasu operacji w sierpniu,czy nie?

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 02 gru 2012, 21:44

Nic nie snuję ani nie podejrzewam. Dzisiaj byłam na kompie u koleżanki a za diabła nie mogłam wejść na swoje konto na fejsie. Nawet kliknęłam zmiana hasła ale w końcu nie zmieniłam. W domu teraz weszłam i mam przeproszenie z fejsa za kłopot w logowaniu. Teraz od godziny usiłowałam wejść na forum i kilkanaście razy miałam komunikat , że jestem na zawsze zbanowana. W końcu się udało ale musiałam się logować na nowo i przepisać kod z obrazka (giggle . Burza na słońcu , czy co???
Sabrina nie dostałaś , bo po wysłaniu maila do Ciebie miałam wiadomość, że nie ma takiego adresu.Dlatego pytałam czy zlikwidowałaś ostatnio jeden?
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 03 gru 2012, 15:03

ja ostatnio też mam problem z zalogawaniem ale za drugim trzecim razem się udaje,
a chciałam się z wami podzielić moimi spostrzeżeniami dotyczącymi wypadania włosów,
wiem że jest taki temat, ale wy tam prawie nie zaglądacie, więc napisze tu może cyrelek mnie nie wyrzuci (happy
otóż od maja od operacji strasznie sypią mi się włosy, dosłownie garściami, gubie je jak kot na wiosnę, ale za radą forum kupiłam biotebal i skrzyp specjal merc i stosuje od 3 tygodni i szczerze muszę napisać że włosy są w owiele lepszej kondycji, jeszcze czasami wypadają , ale to już chyba w normie, napewno nie tyle co kiedyś natomiast wzmocniły mi się też paznokcie, zrobiły się twardsze, jak mam nie umalowane to wyglądają jak french manicure, poza tym ostatnio miałam anemiczne wyniki i się jeszcze wspomagam centrum, oraz tran w kapsułkach,
nie wiem czy to ma wpływ na włosy ale i skóra zyskała na wyglądzie (nod

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 03 gru 2012, 15:38

marena ja też od czasu op. mam problem z włosami ,jestem już prawie łysa (giggle
Próbowałam różnych środków i dupa a do tego są bardzo cienkie ,specjalnie kupiłam poszewkę na jasiek z satyny
żeby się tak nie wycierały ,bo w nocy dyńką kręce ,sama nie wiem dlaczego i też chyba nie ma poprawy
Mało że wypadają ,to mają różną długość ,a wcale ich nie cieniowałam ,tragedia

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 03 gru 2012, 17:55

na wlosy najlepsze sa ampulki z vichy plus lykanie falvitu dla kobiet w ciazy (giggle

amma ostatni raz logowala sie we wrzesniu ale ma mozliwosc logowania sie kiedy chce (whew
co do kloptow z wejsciem
u nas one sa z powodu przechodzenia na nowsze oprogramowanie a tam jest inny modul logowania webmaster obiecal ze do konca tygodnia sie z tym upora
co do fejsa to nie wiem czemu moze mieli wylaczone czesc zakresu ip skoro z komorki nie moglas a z domu juz tak to wlasnie przez ip haslo w takim wypadku nie ma z tym nic wspolnego
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 03 gru 2012, 18:29

Babina nic nie zmieniałam jesli chodzi o prywatnego -e maila,chyba ze polecial do spamu bez otwierania bo nie wiedzialm kto pisał i czego chce i nieznajomych maili nie otwieram bo sie boje ze mi ktos konto z hakuje.
Jak bys kiedys pisała to w tytule pisz babina to bede wiedziała ze to Ty:)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
GoniaL
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GoniaL » 03 gru 2012, 18:36

ja to żadnej operacji nie miałam a włosy też wyłaża. może to stres albo tabletki anty ... próbowałam prawie wszystkiego. vichy pomoga jednak podczas kuracji.przetestowałam wszelkiego typu tabletki drożdzopochodne, vitaminowe i inne typu cuda na kiju- mierne efekty.zakupiłam priorin poczekam spokojnie co tego wyniknie.
ps. w sobotę zostałam na zawsze i bezpowrotnie zbanowana, wysmarowałam do administracji list, odpowiedzi nie otrzymałam jednak przywrócono mnie do łask. całe szczęście, ale nie bardzo rozumiem o co chodzi (whew

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”