Julia Dybowska i inne z instagrama

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
kobietazpasja
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Re: Julia Dybowska i inne z instagrama

Post autor: kobietazpasja » 08 mar 2017, 19:33

jak patrze na te rosyjskie przemiany,to skladam hold chirurgii plastycznej i medycynie estetycznej,chcialabym wiedziec co one po kolei maja robione,procz tego co przypuszczam,ze wygladaja tak genialnie i sa az tak zmienione na plus, tu szczeka praktycznie kwadratowa ,a potem ladny owal,nie wiem czy to jakies pilowanie szczeki czy tylko kwas i botox,efekt dla mnie szokujacy
IMG_6630.png
3FkFxJS.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
2002-ckn nosa prof. Zielinski-nieudana;((spartaczona
2011- poprawka calkowita korekcja nosa, Dr Krawczynski-zadowolona,ale mysle jeszcze o udoskonaleniu;-)
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=310" onclick="window.open(this.href);return false;
2010-licowki porcelanowe Dr Robert Kaminski-Artsmile

Awatar użytkownika
oliwka2012
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: oliwka2012 » 08 mar 2017, 20:18

Nie wiem co napisać, jak to skomentować... Te metamorfozy są poprostu WOW (inlove

Sensai
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Sensai » 09 mar 2017, 08:13

Zbieram szczękę z podłogi ...najbardziej intrygują mnie brwi tej drugiej dziewczyny- sam botoks wystarczy, żeby je tak unieść?

Roxy123
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Roxy123 » 09 mar 2017, 08:56

Rosjanie sa niezrównani w dokonywaniu przeróbek i odważni. Choćby te metody przedłużania nóg. mysle ze w przypadku tych dziewczyn w grę mogą wchodzić wszelkie metody, nawet najbardziej inwazyjne. Efekty powalające sa- fakt. Na marginesie zawsze mnie zaskakuje ze na zachodzie tak cieżko znaleść dobrego lekarza med estetycznej. Ciekawe z czego to wynika.

Zmieniając temat- Jlo:

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/ar ... inale.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Myślałam ze tej uroda nie przeminie nigdy i ze jest nieskazitelna- a jednak... Złe światło i czar pryska. Jest jednak człowiekiem:)

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 09 mar 2017, 09:09

Eee tak Roxy, mocny makijaż plus slonce nigdy nie wyglada dobrze :)
Jakoś mnie te zdjęcia nie przerazają, nadal uważam ją za piękną i wiecznie młodą (flower)
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Roxy123
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Roxy123 » 09 mar 2017, 09:20

Ja tez uważam ze jest piekna. I pewnie bedzie piekna rowniez za 15 lat. Z tym ze wydawało mi sie ze jest nieskazitelna zupełnie, jak na zdjeciach ukazujących ja w korzystnym swietle i makijażu.
Wstawiłam to zdjęcie nie po to by znęcać sie nad Jlo lecz a propos instagrama i iluzji jaka tworzy. Rzeczywistość bywa odmienna.

Awatar użytkownika
kobietazpasja
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: kobietazpasja » 09 mar 2017, 13:54

Roxy ja kocham JLO , Ulla mnie tez nie rusza to zdjecie,kocham jej muzyke,filmy wszystko uwielbiam ,boskie cialo ,wyglada rewelacyjne moim zdaniem. Kurcze wiecie co nigdy Rosji nie stawialam wysoko,jesli chodzi o chirurgie medycyne,jakas mam taka antypatie nie wiem dlaczego,ale oni naparwde patrzac na te modelki sa genialni,ciekawa jestem tak jak pyta Sensai czy to tylko botox czy lifting brwi,z kolei jesli chodzi o brode czy to chirurgiczna zmiana czy medycyna estetyczna,moge godzinami ogladac TE ROsysjkie przemiany, osobiscie uwazam,iz bija lekarzy z Usa na glowe .
2002-ckn nosa prof. Zielinski-nieudana;((spartaczona
2011- poprawka calkowita korekcja nosa, Dr Krawczynski-zadowolona,ale mysle jeszcze o udoskonaleniu;-)
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=310" onclick="window.open(this.href);return false;
2010-licowki porcelanowe Dr Robert Kaminski-Artsmile

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 09 mar 2017, 14:09

ale przecietne zjadaczki chleba po zabiegach w rosji (rodowite kobietki), no to mozna podyskuowac...
a nawet szczena opada ale w druga strone, ale to moze taki styl
nie mowie tu o wybranych zdjeciach z insta czy skad tam na necie, tylko o tym co czasem widac na zywo

mikamika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: mikamika » 12 mar 2017, 09:46

Oj te przemiany naprawde duże, efekty piorunujące (yes) .
Ostatnio na YouTube pokazywali dwie dziewczyny jak odpowiednim makijazem kolosalnie można zmienić osobę. jak bede miała pózniej czas to poszperam i wstawie linka.
There are many serious reasons NOT to have plastic surgery. Remember plastic surgery may change your life but it also can end it. Think twice or thrice before having it done!

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Natalia411 » 02 kwie 2017, 00:47

Sensai pisze:Zbieram szczękę z podłogi ...najbardziej intrygują mnie brwi tej drugiej dziewczyny- sam botoks wystarczy, żeby je tak unieść?
Ja mysle ze wystarczy sam botoks
Piersi: Anatomki - silimed natural 475 xh

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”