pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: ewawawa » 25 lip 2010, 20:39

slyszalam kiedys ze pierwszy milion trzeba ukrasc, potem to juz latwizna (giggle
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 25 lip 2010, 20:53

ewawawa pisze:slyszalam kiedys ze pierwszy milion trzeba ukrasc, potem to juz latwizna (giggle

Teraz to trzeba by było ukraść z 10 mln,bo z jednym niewiele się zdziała. (clin
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 25 lip 2010, 20:54

Eeeeee tam Karolka, to nie masz, ąz takich wielkich wymagań, ja chciałabym mieć garderobe wielkości białego domu, a butów tyle, żebym je mogła wzdłuż Chińskiego Muru ustawić (giggle

Ewcia też to słyszałam (happy No, to przyznać się, której mogę ten swój pierwszy milion ukraść (cash (sun

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 25 lip 2010, 21:36

Ola tez nieraz zdarzy mi sie ogladac takie programy i popieram w 100%- wiekszosc tych ludzi to mega wiocha.
Pisalam juz chyba jak jedna babka (wlascicielka hotelu&restauracji w Marabello/IT) udzielajac wywiadu powiedziala,ze biedaka nawet nie dotknie bo to zarazliwe (thinking Byla brzydka jak potwor z bagien a za kolacje w jej knajpie zyczy sobie 25 tys euro..takze za jeden obiad moglaby chociaz sobie zoperowac twarz ( albo juz to uczynila i dlatego tak wygladala strasznie (giggle )..masakra, pusci ludzie..jedynie jeden Chinczyk byl baaardzo sympatyczny i okropnie skomny a tez byl tam jakims multi-multi (happy

Co do garderoby to marzy mi sie takie pomieszczenie z lustrami, szafami/szafeczkami na wszystkie ciuchy/bizu/alcesoria no i miejsce na buciki (sun ahhhh...fajna sprawa (happy
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 25 lip 2010, 21:55

Ja mieszkam w mieście, gdzie jest masa nadzianych ludzi, czyt. Milinerów etc. wystarczy się przejść Królweską Aleją i zobaczyć jak wyglądają (happy (happy Panie wyfiokowane na potęgę,blask świecidełek aż wali po oczach, tak jak logo i jeszcze te małe pieski wystające z torebki (oczywiście znanego projektanta) albo uwiązane do smyczy, która też kosztuje nie mało. Większość tych pań oczywiście ostrzyknięta na potęge,usta niczym Angelina Jolie etc. koszmar, mają kasę, ale klasy brak...
I może w sumie nam się tak wydaję, że Ci bogacze, to takie puste i bez gustu, bo takich się pokazuje niestety najczesciej w tv, bo na moje oko człowiek z klasą i wyczuciem, nie będzie miał ochoty na obnoszenie się ze swoim bogactwem za pośrednictwem tv, bo takie rzeczy go po prostu nie cieszą i są po za kręgiem jego zainteresowań...

Matko Shanda 25 tys. (wow

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 25 lip 2010, 21:59

Tak, 25tys euro za kolacje (thinking 9tys euro szampan..do kolacji (giggle
Ludzie maja nasrane w glowach, za przeproszeniem (angel

Co do pieskow to nie moge patrzec jak farbuje sie pudle/yorki/shi tzu itp na rozowo (envy co by do torebki pasowalo (devil ..tragedia.
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 25 lip 2010, 22:02

a ja bym chciała być tak bogata, żeby każde białe nike zakładać tylko raz, tak jak to Jay-Z robi
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 25 lip 2010, 22:05

Ola,dobrze mówisz.
Poza tym jest chyba najważniejszy aspekt-bezpieczeństwo.Ktoś z wielką (cash (cash (cash nie będzie się co chwila pokazywał w tv albo tym bardziej swoje dzieci. (emo

Z mojego miasta pochodzi facet,który jest jednym z najbogatszych ludzi w Polsce.
Swego czasu(gdy miał statut nr 1 na liście Wprost),mieszkał w zwykłym,jednorodzinnym domu-ładny,spory,ale jak na takiego bogacza to bieda z nędzą.Widać,że mu wtedy nie zależało na szpanie.
Teraz co innego-mieszka ponoć w jakimś pałacu i buduje już drugi. (clin
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 25 lip 2010, 22:06

lil sexy pisze:a ja bym chciała być tak bogata, żeby każde białe nike zakładać tylko raz, tak jak to Jay-Z robi
przeciez mozesz, jest allegro (wait (clin
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 25 lip 2010, 22:16

ewawawa pisze:
lil sexy pisze:a ja bym chciała być tak bogata, żeby każde białe nike zakładać tylko raz, tak jak to Jay-Z robi
przeciez mozesz, jest allegro (wait (clin
(rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl Ewaaaaaaaaaaa idź juz proszę spać (wait

Marryme, chyba wiem, o którego Pana Ci chodzi (happy obecie mąż pani prezenterki z tvn -u chyba (nod

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”