Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 02 lut 2009, 17:13

bluebeleczka pisze: dziewczynki zasypalo nas!!!
totalnie. szkola alexa zamknieta, nic nie jezdzi
hihi u nas tez zamkneli szkoly i autobusy nie jezdza...ziiiimmmmaaaa
ja juz mam balwanka w ogrudku, wyglada jak kosmita i straszy hahahahahahaha
renusia pisze: Cukiereczek A jak Twoja pociecha ma na imie? Ja zastanawialam sie tez nad Kelly ale Jessica kojarzyla mi sie ze sliczna blond dziewczynka z loczkami :-D
jessika ladniejsze moim zdaniem, kelly wszystkie jaki znam to zolzy hihihi
moj skarb ma na imie Alex, Alus na niego wolam,czasami Alek.... ;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 02 lut 2009, 20:46

u nas tez caly dzien pada snieg :-D Niestety szybko topnieje ale i tak jest pieknie :-D tutaj snieg tez sie czesto nie zdarza ;)
Wybralam sie wczoraj do tego Abasadora i wszystkie bilety na wczoraj sprzedane :o ale sie wscieklam,kupilismy bilety na sobote wieczor :roll:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 02 lut 2009, 21:04

Ej u mnie tez sypie:D! W miejscowosci, w ktorej mieszkam ostatnim razem padało 10 lat temu:P
W ogole smiac mi sie chce, troszeczke sniegu, mrozu a narobili paniki jakby przynajmniej jakas lawina spadła:P Szkoly pozamykane, niektore sklepy tez, albo otwarte krocej hehe :D Musieli by pomieszkac w Polsce na Dolnym Ślasku to by zobaczyli:P
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 02 lut 2009, 21:14

karolka69 pisze: W ogole smiac mi sie chce, troszeczke sniegu, mrozu a narobili paniki jakby przynajmniej jakas lawina spadła
tiaaaa ale z drugiej strobny jak oni taki snieg widzieli 20 lat temu to co sie dziwic... niektorzy prowadzili dzis samochod pierwszy raz w zyciu na sniegu..... i pomyslec ze dla nas w PL to normalka ;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 02 lut 2009, 21:26

Przynajmniej Polacy są zaprawieni do boju śniegowego ;) chociaż w czymś ich przebijamy

oglądałam tv i też się dziwiłam, że zajęcia odwołane, prolem z komunikacja --a niby takie metropolię, ale fakt oni dawno śniegu nie widzieli

w Pl to dopiero przy -15 coś się dzieje :badgrin:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 02 lut 2009, 21:30

Michitka pisze:w Pl to dopiero przy -15 coś się dzieje
i to nawet nie :D

Pamietam jak moja mała miescina byla zasypana strasznie sniegiem, bylo -25 stopni a i tak do szkoly musialam wyruszyc.
Jechalam autobusem, ktory sie w polowie drogi zepsuł no i oczywiscie ogrzewania nie mial! Czekalismy godzine az nadjedzie drugi i nas zabierze:P

Wiec...co tam oni mogą wiedzieć o zimie, phi :badgrin:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
gossip girl
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: gossip girl » 02 lut 2009, 21:34

dziewuchy a kupowala moze ktoras zestaw do paznokci zelowych z argosa ? ja chcialabym kupic na wslasny uzytek ale nuie wiem gdzie
mĂłj byÂły nick to ita

Awatar użytkownika
anja177
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: anja177 » 02 lut 2009, 21:53

gossipgirl, ja kupowalam z argosa zestaw do akryli i musze przyznac, ze bylam z niego zadowolona :)
:)

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 02 lut 2009, 22:23

Tutaj caly czs pada :( mialam jutro isc na zakupy ale jak pogoda sie nie zmieni to nic z tego nie wyjdzie :(

Jestem zla jak osa :evil:
Moj kochany pedancik postanowil posprzatac :roll: wiec zeby mu nie przeszkadzac poszlam na gore :badgrin: ;) Po godzinie czasu przypomnialo mi sie ,ze moj serial sie zaczyna i w te pedy na dol po schodach a w przedpokoju jak nie wywine orla!!!!!!!! Moj facet nie mogl powstrzymac sie ze smiechu a ja zaczelam go wyzywac ,ze sprzatac nie umie bo cala podloga mokra itp.(przeklenstwa tez lecialy :oops: ) Na koniec ze zlosci wszystkie kurtki i buty z przedpokoju wrzucilam do kuchni i powiedzialam ,ze jak tak lubi sprzatac to niech robi to cala noc :evil:
A teraz nie odzywamy sie do siebie :? Mam stluczone biodro i siniaka na kolanie :( W sumie nic mnie nie boli ale udaje ,ze kuleje to moze mnie przeprosi :badgrin: ;) Ja na zgode reki nie wyciagne :evil:
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 02 lut 2009, 22:39

renusia pisze:Ja na zgode reki nie wyciagne :evil:
hihihi ty oszolomku, uwazaj na siebie hihihi ciekawe na jaki to serial bylo ci taak spieszno ;)

pytanko mam

jakie rajstopy wyszczoplaja nogi????
wrzozaste chyba nie?
a takie swiecace cieliste to wyszczuplaja nogi?

glupie pytanko ale co tam.... moze ktos chodzi w rajstopkach bo ja niestety nieee :|
a jest taka zimnica a mi sie szykuje spudniczka do zalozenia hihi na wieczor weekendowy

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”