Jest takie przysłowie " chytry dwa razy traci". I tu pasuje jak ulał . Pomyśleć , ze u nas w POlsce miałaby za ta cenę poprawna operacje nosa
Dlatego ja w życiu kieruje sie zasada , ze coś dobrego czy lepszego powinno odpowiednio kosztować.
Pisze tu dla WAs dziewczyny ( Świeżo po lekturze wątku lifting u prof kobusa ) , które macie dola bo coś tam sie nie układa na twarzy po liftingu , coś tam widać . Nie chce sie wymądrzać bo może to wiecie ale jeżeli komuś podpowiem to już warto było to napisać. Mianowicie : aby odwrócić uwagę obserwatora od mankamentow twarzy powinno sie ja skierować na coś innego czyli super zadziała biżuteria. Teraz jest bardzo dobry czas na duża biżuterię a wiec duże oryginalne kolczyki , coś dużego przy szyi - kolie, duży wisior, lancuchy . Nie bać sie dużych rozmiarow

. Ja od kilku lat zaopatruje sie w taka biżuterię , jak byłam w Mediolanie to i nie mogło sie obyć bez bizuteryjnego zakupu

. Podpatrujcie - catherine DEneuve , SHaron Stone , MIchelle PFeiifer. Popatrzcie - one wcieliły to w życie i ja tez. Choć dawniej myślałam ze to kwestia gustu ....no teraz to wiem ze to triki by zakamuflowac niedoskonałości urody. W Kazdym razie dobrze ze teraz na to moda jest i bez problemu każdy coś dla siebie znajdzie.
Apaszki tez dobre ale w sezonie letnim

to trochę