Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Już wole strój Dody niż ta koszulkę nocną Nicol na poprzedniej stronie.
Doda ma styl panieki lekkich obyczajaw z filmu " Pretty Woman".Jednak na tym czarno białym zdjeciu wyglada super!
mnie sie doda z figory podoba,szczegolnie tak jak na poczatku kariery byla troche umiesniona...mi sie to akurat podoba--twarz mozna czasami wyciac.a cycki takie jak ma teraz np.w playboyu,nie takie jakie miala wczesniej, tez mi sie podobaja...poza tym ciesze sie ze tutaj jeszcze jej nie pokazuja w telewizji...
Mnie to już w tej sprawie nic nie zdziwi i w sumie mało mnie to obchodzi.
Robi sieczkę z mózgu swoim fanom i gra im na nosie
Dobrze, że się do nich nie zaliczam
hahahhaah widzialyscie jego mine nie wiedzial gdzie ma patrzec
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
ale tak z reka na sercu tak szczerze podobalo wam sie jak zaspiewala??? ja tu jeszcze nigdy nie wyrazalam opini na jej temat bo jest mi kompletnie obojetna ale nie zabardzo mi sie to wykonanie podobało....