Szkarolino aaaaaaaa taaaaaaaaaaa Skarb, no to go chyba powinnam pod ziemią zakopać, skoro to taki skarb
Moderator: Zespół I

ola banderola pisze:aaaaaaaa taaaaaaaaaaa Skarb, no to go chyba powinnam pod ziemią zakopać, skoro to taki skarb![]()
![]()
![]()
![]()
To tak trochę jak z teściową, to też skarb, ale najlepiej jak leży 3m pod ziemią
![]()
dzizas, ja juz wczoraj tak opilam, ze dzis ide na impreze dachówke wode pic chybaszkarolina pisze:Ewa - gadalamLubka powiedziala, ze zaprasza bo nigdzie sie nie wybiera
Tak sobie mysle, ze moze zjadlybysmy tu http://bordo.com.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; maja niezle makarony, pyszne pizze, zupy i fajne salatki - dowoza
![]()
Ps. Gratuluje decyzji o pracy, trzeba bedzie opic![]()
![]()
![]()

nikt nie lubi. mialam kiedys takiego faceta, ktory na imprezie potrafil mi 20 smsow przyslac - sam sie tak nimi nakrecal ze w ostanich podejrzewal mnie juz o wszystko. dla mnie to byl calkowicie popsuty wieczor ((nerwy, czas) i poczatek konca. ja grzeczna i swieta, on zdradzal w swoich poprzednich zwiazkach i w swoim umysle przerzucal takie zachowanie na mnie. nie znioslam, zostawilam w cholere, ufff ...Michitka pisze:Shandano faceci nie lubią jak ma się nad nimi wielką kontrolę
dlaczego?Michitka pisze:Ogólnie dziwię się, że osobną spędzacie urlopy, naprawdę