nie wydaje mi się ,że przesadzamy-przecież nikt tutaj nie mówił,że powala na kolana, nie jest najpiekniejsza,
Basia dobrze,że wspomniałaś o Otylii, ona jest dla mnie przykładem,że nawet po tych retuszach jest przecietna, niestety nie z każdego da się zrobić piekność :twisted:
a co do tej kasy, o której wspominały, co niektóre dziewczyny , że wystarczy mieć "full kasy" i wszystko można- niestety nie zawsze kasa rozwiąże problemy z brakiem urody, mam znajomą,która ma kasiory po uszy, pływa w kasie itd; i pomimo inwestycji w siebie, pofarbowała włoski na blondzik i przedłużyła sztucznymi pasemkami, była kilkakrotnie na wczasch odchudzających, zabiegi kosmetyczne nie są jej obce, powiększane usta itd; "niestety tak bardzo się stara, ale mało kto się nia jara", nadal ma nieciekawe rysy twarzy i jest gruba,a staniczek ledwo miseczka A, ale dlatego,że ma kasę i kupę ciuchów i kosmetyków od znanych projektantów to uważa się za chodzą doskonałość i nawet jak ktoś jej powiedziałby,że jest brzydka to ona i tak swoje wie...a i nadal uważa,że nie warto ćwiczyć-według niej lepiej jest nałykać się pastylek na odchudzanie i pojechać sobie na zakupy