Moderator: Zespół I
z pewnosciąGosiaczEq pisze:ja mam nadzieje, ze mnie polubia hahahaha
GosiaczEq pisze:karolka69, dzięki, tylko nie przejde pewnie tego etapu- "obiad" i czy umiem gotowac hahaha- hah oczywiście, że umiem tylko nikomu nie smakuje, to nie gotuje
tak powiem
powiedz ze jestes nowoczesną kobietą i macie podzial obowiazkow on gotuje a ty hm...dbasz o siebie?GosiaczEq pisze:tylko nie przejde pewnie tego etapu- "obiad" i czy umiem gotowac hahaha
no raczej sie nie da...no i te tony jedzenia, ktorymi probują Cie nafaszerowacAguuu pisze:Ja to bym w ogóle chciała żeby można było obejść się bez tych wszystkich obiadzików, itd..haha, marzenie
Dla nas to może i byłoby zrozumiałe, ale dla nich chyba nie do końcakarolka69 pisze:powiedz ze jestes nowoczesną kobietą i macie podzial obowiazkow on gotuje a ty hm...dbasz o siebie?:D Napewno dasz rade;)
dokladnie...i za miesem tez nie przepadam...a najgorsze jak Ci postawią np taka tłusta golonke i jedzGosiaczEq pisze:najgorsze jest to, ze mi to jedzenie naprawde nie smakuje a potem mi sie robi niedobrze.. a tu jeszcze trzeba sie usmiechac i mowic, ze bylo dobre
racja:D Chociaz np moi rodzice są bardzo na czasie;)Aguuu pisze:Dla nas to może i byłoby zrozumiałe, ale dla nich chyba nie do końca
GosiaczEq pisze:myslalam, ze ciotka sila mi wepcha
jakby nie patrzec...to jest ze soba powiazane:PGosiaczEq pisze:enialnie z tematu zareczyn zeszłysmy do obiadow rodzinnych

tak też było jak jechaliśmy na święta, bo ja żadnego mięsa oprócz drobiu nie tknę więc teściowa zrobiła kurczaka chociaż u nich prawie nikt tego nie je-miło z jej stronyGosiaczEq pisze:Jeszcze powiedzialam, ze jak bede miala ten obiadek, to zeby zasugerowal mamie co ma zrobic, zeby nie bylo lipy, ze nic nie rusze..