jacy faceci was pociągają?

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

bambi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: bambi » 08 sie 2006, 20:30

Moj ideal to moj narzeczony-190cm, ogolony na "zero", dobrze zbudowany i z cholernie wysokim ilorazem inteligencji.Zdecydowany,z pomyslem na zycie i ...kochany.

Awatar użytkownika
nadinn
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: nadinn » 10 sie 2006, 07:39

Dla mnie zaś najważniejsze jesli chodzi o wygląd są oczy.
Facet moze być niski, wysoki, blądyn czy brunet--- wszysko jedno, ale oczy powinien mieć jasnoniebieskie, takie mętne. A do tego podobają mi się opadające powieki.

Ideałem jest dla mnie Sebastien Loeb, mistrz świata w rajdach samochodowych. Gdy widzę go w telewizji gęba mi się śmieje od ucha do ucha :D . Jakieś 2 lata temu widziałam go też na żywo i to był jeden z najładniejszych widoków.... uffffff

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 10 sie 2006, 08:15

hihi ale fajny temat :D usmialam sie setnie :D
i gdzie te wszystkie zarzekania że nie wyglad ma znaczenie :wink:
ale rzecywiscie sa pewne cechy ktore ciezko przezwyciezyc...mi np...
jak juz o pociaganiu mowimy to ja bym chciala zeby mnie ciagnal wysoki brunet/szatyn...i zeby mial fajne oczy...i nie by gruby (wstret po tym jak maz sie spasl) i jakos nie moge sie przelamac do blondynow..chocby nie wiem jak byli "ciasteczkowi" do schrupania...zaczynam sie spotykac..i zaraz koncze bo jakos nic wskrzesac nie umiem...no i niski facet...kiedys taki chcial mnie objac i wciskal pod pache ..chodzilam ze skrzywionym kregoslupem... :evil: niecierpie!!!!! dlatego tez nabylam wstretu....a co do tych wysokich...chyba mam syndrom taty...byl wysoki i chudy...(swoja droga teraz mam 32 latka i tez siwego :)..ale to nie wazne ....wysoki jest i smieszny :)
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 10 sie 2006, 08:28

ja chyba znalalzam ideal :D
zawsze podobali mi sie faceci z duzymi czarnymi oczami i ciemnymi wlosami, zeby byli wyźsi ode mnie chociaz o pół głowy :lol: i zeby można bylo sie do kogo przytulic, nie za gruby i nie chudy!!
no i teraz mam takiego wyzeszego ode mnie o dobre pół głowy, ciamno brązowe duze oczy, ciamno brazowe włosy i jest sie do kogo przytulić :D
haha fajnie czuc sie mniejszym od mężczyzny :lol: w sensie drobniejszym :wink:
mój były był raczej mojego wzrostu i jakies 4kg ode mnie grubszy...to nie było ani troche smieszne :roll: 8)
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
ewa13
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: ewa13 » 10 sie 2006, 08:57

Dominicana nawet nie wiesz jak molo czytac takie posty :D Zadowolona szczesliwa :D
No to teraz czasna mojego ideala :twisted:
TYP WLOCHA :lol: Ale musi byc wysoki minimum 185 nie lubie nizszych jakies takie zboczenie mam. Nawet jak jest sliczny z buski a niski to mnie nie ciagnie do niego :D No i musi byc ciemny,ciemna karnacja ciemne wloski. No i inteligentny :) ,szalony i slodki :lol:
Juz po operacji noska u Dr Skupina Mega zadowolona ;-)

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 10 sie 2006, 09:12

mój Mlody jest matematykiem wiec wszystko mi ciągle przelicza, inteligentny jak jasna cholera, wczoraj sie nawet droczylismy czy w lipcu bylo dłuzej jasno, ja sie upieralam ze tak a on mi na to ze nie bo mozna to łatwo wyliczyc...hahaha :lol: :lol: :lol:
taaa i on mi bedzie tak wszystko teraz przeliczał i wyliczał :D
ale mimo wszystko jak narazie nie narzekam- mój Mlody ideał :wink:

Awatar użytkownika
ewa13
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: ewa13 » 10 sie 2006, 10:00

WIESZ CO :shock: MIALAM NAPISAC ze lubie matematykow ALE SIE WSTYDZILAM :oops: Tylko aby za duzo nie wyliczal , szczegolnie na zakupach. :D Ale jest na to sposob :lol: mozesz nakupowac napupowac i powiedziec ze zrobilas to specjalnie dla niego aby to wszystko mogl podliczyc :twisted:
Juz po operacji noska u Dr Skupina Mega zadowolona ;-)

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 10 sie 2006, 10:11

haha ewa13 pomysl pierwsza klasa :lol:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 10 sie 2006, 15:35

hehe - moj tez liczy i liczy ... :lol: ... czasami nawet za duzo ! :wink:
ale jest tez dobry z fizyki (a ja noga! :oops: ) i czasami poucza mnie (madralinski :twisted: ) i wyjasnia rozne trudne dla mnie i niemozliwe rzeczy... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1069.gif ... a to,ze on taki madry,to czasami mnie nawet jara :P

Awatar użytkownika
Ewelina21
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: Ewelina21 » 07 paź 2006, 21:18

A mnie osobiście pociągają faceci po 30-stce, lekko szpakowaci, dobrze zbudowani, z gustem...
I najlepiej nieżonaci- takim panom już podziękuję...Miałam doświadczenie w tej kwestii i NIGDY WIĘCEJ rozbijania rodzin.
Nigdy nie można budować szczęscia na cudzym nieszczęściu- szkoda, że tak późno na to wpadłam...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”