Operacje sław.

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 18 paź 2007, 22:14

a jak myślicie sa to jej naturalne?
http://www.egoisci.pl/2559/ewa_i_jej_maxi_biust/
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 18 paź 2007, 23:35

Chyba tak...ale nie chcialabym ich widziec za jakies 10lat...100% podciagniecie bedzie i wypelnienie 800cc zartuje oczywiscie.Ale niech dziewczyna korzysta jesli ma taki atut!

Awatar użytkownika
Fofifek
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Fofifek » 19 paź 2007, 19:19

ale w tv Ewa mi sie bardzo podobala, ma ladna buzke i figure tez niezla.
jakby miala mniejszy biust to nie wygladalby tak dojrzale.
Podsumowujac fajna babeczka.
Ślicznie tutaj !!!

Awatar użytkownika
mika36
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: mika36 » 24 paź 2007, 08:11

Ani ona piekna, ani sławna - ale moze kojarzycie taka babeczkę o nazwisko Justyna Sieńczyłło, czy coś takiego, żona Emiliana Kamińskiego, Bogna z Klanu. Tyle przedstawiania postaci - chodzi mi o to, ze ona zrobiła nosek na 100 % moim zdaniem. Wczesniej miała garbek, który teraz zniknął, no i ogolnie nosek uległ zmniejszeniu. Na moje oko to robota dr Szczyta. Co myslicie. Wiem, ze Klan może nie być szczególna pozycja w waszym zestawie programów do ogladania, ale moze komus rzuci sie w oko ta roznica.

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 24 paź 2007, 09:48

Anielicanrw pisze:Chyba tak...ale nie chcialabym ich widziec za jakies 10lat...100% podciagniecie bedzie i wypelnienie 800cc zartuje oczywiscie.Ale niech dziewczyna korzysta jesli ma taki atut!
Ja jej wspolczuje juz teraz :roll: Choc teraz to jeszcze jakos wyglada, ale juz widac rozciaganie sie skory pod wplywem tego ciezaru :(
Pomimo, ze jestem wielbicielka duzych biustow (ale nie az takich), mi jest jej zal, operacja w przyszlosci murowana ... zreszta sa tutaj dziewczyny na forum, ktore doskonale wiedza o czym mowie ;)

pozdrawiam Kamila 8-)
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 24 paź 2007, 10:37

Dokladnie Kamila mam kolezanke,ktora ma takich wlasnie rozmiarow biust i jest szczupla...zawsze marzyla o pomniejszeniu,bo ciezar tych piersi dawal sie jej we znaki w kregoslupie. I jeszcze jedno nie oklamujmy sie dziewczyny,ze taki biust fajny jest...ale do czasu.Niestety silikonki przy takim naturalnym wygrywaja chodzby tym ze sie nie "ulewaja" i czasem mozna poszalec bez biustonosza a pani o takim biuscie musi (jak moja kolezanka sie z siebie smieje) pasek w pasie zapiac,zeby nizej nie zlecial.
A faceci zachwycaja sie wszystkim...co oni wiedza o naturalnym biuscie czy zelkowym? Tyle samo wiedza o celulitiss,ze cos tam kobiety maja...ale pokaz mu przed nos PEWNIE swoje cialko to bedzie widzial tylko pewna siebie piekna kobiete a nie jej celulitki i silkionki....a efekt bedzie taki sam jakby patrzyl np na pania Eve.

nici
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: nici » 26 paź 2007, 12:16

Dziewczynki jeśli chcecie sobie obejrzeć fotki Ewy z jej maga biustem to kupcie sobie CKM jest tam jej sesja
jak dla mnie taki biust to kalectwo nie mówiac juz o kręgosłupie
za jakieś 10 lat niestety będzie zgarbiona jak babcia i pewnie pojawią sie problemy ze zdrowiem

Awatar użytkownika
mika36
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: mika36 » 26 paź 2007, 12:47

Ewa S ma mocne rozstepy na biuscie. Ja rowniez uwazam, ze takie cycki to nieszczescie. Mało tego wydaje mi sie, ze faceci ogladaja sie za takimi, ale tez traktuja je jak kuriozum i wcale nie chcieliby takich rozmiarow u swoich kobiet.

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 26 paź 2007, 13:02

Ma rozstepy...ja na fotkach nei dojrzalam,bo jak wszyskie prawei teraz fotki nawet najlepszych fotografow sa traktowane photoshopem :doubt:

Awatar użytkownika
mika36
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: mika36 » 26 paź 2007, 14:36

Na większości zdjęć rzeczywiście nie widać, ale na jakimś zdjęciu widziałam napewno cos, co przypominalo rozstepy. Moze to nie byly rozstepy, a jedynie zla jakosc zdjec, a mi przyszlo do glowy automatycznie, ze to rozstepy, bo przy takich gabarytach rozstepy to rzecz raczej czesta. Zreszta niewazne, nawet gdyby byly gladziutkie jak pupcia niemowlaczka, i tak by mi sie nie podobaly i zdecydoanie na jej miejscu bym zmniejszyla.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”