...a te babki z teledysków......

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 05 sie 2005, 17:18

lalinda świetnie to ujełaś, polskie klipy są bardzo amatorskie i nieudolnie nakręcone.

I prawda jest, że do polskich raperów teślicznotki niepasuja, dużo bardziej podobaja mi sie klipy, które pokazują nasze szare ulice, miasto, naszą rzeczywistość, po co udawać coś, kogoś? Wydaje mi się, że nasze klipy były dzięki temu oryginalne, a te podróbki amerykańskie są załosne... :x

Masz rcje, czuć wioche na kilometr...

A Kołcz......szkoda gadać... :lol: :lol: :lol:
:?
Jak chcesz na Kołcza popatrzec to wejdź na Vivę lecą Bezele
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
lalinda
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: lalinda » 05 sie 2005, 19:50

mleczna krowa:NIE CHCĘ :D czyżbyś chciała osłabić moje biedne serce przed operacją??:) niby tak gadam a naprawdę-->Chlip przegapiłam mój ulubiony program :)
Tak wogle nic nie mam do grubych ,dziewczyny jak są grube to są mniam dla mnie dziewczynom wszystko pasuje ale facet gruby???nieee :)
a poza tym mi się podoba jak dziewczyny robią z siebie bitches ale takie aktywne bitchez w stylu triny czy lil kim a nie harem sługusek i to marnego sortu :)
jakbyś mleczna znalazłą jakies szczególne okazy w naszych rodzimych teledyskach to daj znać:)

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 05 sie 2005, 21:02

Oj lalinda ciężko u nas o jakies okazy, ale tak sobie oglądałam TV i zobaczyłam kawałek Red&Spenache "Wczoraj" jest tam również duzo lasek, ale klip jest o niebo lepszy od tamtego...dziewczyny może nie są piekne, ale maja klase, .... :wink:

Jak dla mnie tużo mniej tam amatorszyzny.... :)

Ale żadnych "kwiatuszków", które można by wyróznić niewidziałam.... :evil:

Masz racje babeczka jak jest nawet przy sporo kości, ale jest zadbana i fajnie ubrana to jest extra, ale koleś...o nieee musi mieć extra ciałko... :D
Omnis amans amens

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 05 sie 2005, 21:57

lalinda twoj awatarek w ogole nie pasuje do tego, co tu wypisujesz :lol: jakis sok reklamowala Marysia Goralczyk, moze o nia wam chodzi? Ciemnowlosa, chyba niebieskie oczy, usciasta :?:

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 05 sie 2005, 22:26

Nie Nicole to nie ona... :cry:

:wink:
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 05 sie 2005, 22:44

W teledyasku o którym piszesz reda jest Gosia Bugajska którą wkleiłam do brunetek. to ta z robinsona. co w saunie głaszcze tego pajaca po nodze..... on jest obleśny że kijem od szcztki bym go nie tknęła.....ugh...
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 05 sie 2005, 23:08

Tak właśnie myslałam, że to ona, po włosach ją poznałam...a on faktycznie jest obleśny, pasuje do szajki Kołcza i Tedego... :wink:
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 06 sie 2005, 00:13

W teledysku nie wiem kogo ale raperski jakiś "grrubas" jest taka dziewczynka, na styl amerykański- nie da się jej nie zauważyć bo jest tam jako gwiazda.... musze przyznać że wygląda apetycznie, nieco jak rasowa sucz... ale ślicznie :wink:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 06 sie 2005, 13:09

Chodzi o tą co wystepuje w czarnej bieliźnie? taka brunetka, proste włosy? No całkiem ładniutka, ale i tak jakos ten klip mi sie niepodoba....ogólnie jest kiepski, może jak by tą dziewczyne wzieli do jakiegoś innego i ukazali ja w innym świetle wydwałaby mi się bardziej apetyczna.... :wink:
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 06 sie 2005, 13:33

klip jest beznadziejny ale ona ładna:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”