Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 05 lut 2008, 19:44

Londyjka kochana, tak mi przykro....
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 05 lut 2008, 19:49

boszsze ...

...londyjka - brak mi slow po prostu... :(

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 05 lut 2008, 19:58

Probuje o tym nie myslec ale sie nie da. Takie wczesne poronienia to ok 20% ciąz.
jak dojde do siebie bede probowac dalej i dalej,nie chc zeby mnie to zlamalo. Najwazniejsze,ze organizm byl zdolny do owulacji a z wiekiem jest coraz mniejsze prawdopodobienstwo,dlatego moja rada: nie warto czekac bo teraz to czy tamto. "tamto" naprawde moze pozekac. Ale ciaza to takze wlasny wybor kobiety,nie moze byc narzucany.Ja tak piszę bo ja tak bardzo Go chcialam. To nisprawiedliwe.

Po co opowiadalam juz po rodzinie...a teraz co im powiem...nie chce mi sie z nikim rozmawiac... :(
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 05 lut 2008, 20:15

Ojejkus..... :( ...Londyjko....trzymaj sie cieplutko....ja bylam druga dla mojej mamy...mialabym siostrzyczke ale nie wyszlo....odczekaj wydobrzej....na szczescie nie masz 40 lat i na pewno nie ma takiego zagrozenia bys znowu sie rozczarowala....prawda???
A tu widzisz ...no nie ma Cie jak pocieszyc kochana....

Samanthii...to ja mam tez jak ty i Misialeczek...psiaki zacaluje na amen a dzieci...dopiero chyba nad wlasnymi sie och i na-achuje ;)
Ja w chwili obecnej nawet nie mialabym macierzynskiego z pracy bo tylko robie na pol etatu...wic jak trzeba bedzie to swojemu Misiowi wystukam te dzieci mlotkiem z glowy
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 05 lut 2008, 21:05

Londyjka, az mi sie łezka zakreciła... bardzo, bardzo mi przykro... ja rowniez kiedys poroniłam i również to przezyłam o tyle u mnie bylo troszke inaczej bo to nie planowane bylo wiec o kolejne sie nie starałam... mimo wszystko jestes młoda zdrowa laska i napewno kolejnym razem sie uda!! wiadomo ze takie nasze gadanie to duzo nie pomoze bo swoje musisz odcierpieć ale wiedz ze wszystkie jestesmy z tobą...

Nadia125
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Nadia125 » 05 lut 2008, 21:53

Londyjka jest mi bardzo przykro i smutno, trzymaj się kochana ..... jesteś młoda, wszystko przed Tobą.... ja miałam koleżankę, która poroniła pierwszą ciążę i za niedługi czas znowu zaszła w ciążę, którą znosiła bardzo dobrze, zobaczysz u Ciebie wszystko się ułoży, czas leczy rany...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 05 lut 2008, 22:03

dzieki dziewczyny,ze mnie pocieszacie,przynajmniej moge sie tu wyzalic,bo tak daaaaleko od najblizszych,a nawet do domu nie chcę dzwonic.
Nie chce juz o tym myslec i robic tu smutku na forum,moze szybciej sie uda zapomniec. Ide jutro kupic sobie jakas farbe do wlosow bo wstrzymywalam sie ze wzgledu na ciaze. I cos do ubranka sobie kupic.Musze cos dla siebie teraz zrobic. Za tydzien do Birm. na nowe mieszkanko. Jakos to bedzie...Pozdrawiam.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 05 lut 2008, 22:35

Londyjka, tak mi przykro kochana -ale nie zalamuj sie wszystko przed toba....wiem ze latwo sie mowi....strasznie mi przykro kochana....
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 06 lut 2008, 07:39

Londyjka trzymaj się dzielnie, wiem że ciężko, przykro, masę pytań dlaczego ja.........
będzie dobrze następnym razem
ja też pierwszą ciążę poroniłam, tylko w 11tyg :cry: , trzy miesiące późnej już miałam w brzuszku drugą dzidzię

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 06 lut 2008, 11:46

turek, i jak z druga dzidzia? Wszystko dobrze? Nie balas sie? Ja sie boje,ze za drugim razem bedzie tak samo.
Ja wstalam rano i nic mi sie doslownie nie chce, nawet kubek z kawa od wczoraj stoi nieumyty. Wychodzic nigdzie tez mi sie nie chce.Dziwne,ze potrafie jeszcze cos napisac.

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”