Julia Dybowska i inne z instagrama

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Julia Dybowska i inne z instagrama

Post autor: alicjachrupek » 07 lut 2017, 14:05

no cindy juz mloda nie jest, ale jak byla (heart i te cialo (heart

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Natalia411 » 07 lut 2017, 19:39

Masz racje Ala jednak kobieta w pewnym wieku mimo ze piękna nie wygra już uroda z młoda atrakcyjna dziewczyna żeby nie wiem co robiła tym bardziej ze swoją córka która jest jej kopia (rire
Piersi: Anatomki - silimed natural 475 xh

Marleneczka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Marleneczka » 07 lut 2017, 20:01

ta brunetka dla mnie bardzo sztuczna a ten jej maz to przeciez gej https://www.instagram.com/jsmedz/" onclick="window.open(this.href);return false; (wait

te ich zeby nie bardzo mi sie podobaja (smirk https://www.instagram.com/p/BBzT4XZoyqA ... -by=jsmedz" onclick="window.open(this.href);return false;

marcelinka9191
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: marcelinka9191 » 07 lut 2017, 23:39

Ja nie rozpoznaję czy on jest gejem czy nie (giggle , ale dla mnie to aseksualny facet więc może coś w tym jest (rofl .

https://www.instagram.com/p/BOGOioRhNeW ... dawielgosz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.instagram.com/p/kcgjnTJ1nV/ ... dawielgosz" onclick="window.open(this.href);return false;

Ta też uważam, że piękna :) .

Awatar użytkownika
manerka5
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: manerka5 » 08 lut 2017, 01:29

Dla mnie ten facet tez aseks (giggle ale dziewczyna piękna :))

A ta Matylda to taka bardzo męska z twarzy, naprawde rzuca sie to w oczy, ale nie moge powiedzieć, ze brzydka. Wszystkie dziewczyny ktore tu wstawiacie sa ładne :)))

Pozwolę sobie użyć hitowego tekstu Rainbow, który zagościł w moim domu juz na zawsze
' cos mi tu cuchnie ptaszkiem ' (giggle
21.11.2016r. -> dr Broma 425 XH Silimed Natural
19.02.2018r. -> dr Zachara CKN

Awatar użytkownika
Rainbow_Dash
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Rainbow_Dash » 08 lut 2017, 06:27

Haha manerka (heart
2011- piersi dr. Lembas Allergan 295cc anatomiczne- małe! brzydkie!
2013- piersi dr. Witwicki Mentor 480uhp okrągłe- pęknięcie implantu
2016- piersi dr. Broma 825cc Motiva okrągłe extra wysoki profil- PIĘKNE, CUDNE, DUŻE!!!! <3

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 08 lut 2017, 11:44

Dziewczyny, fajna zabawa takie ocenianie ze zdjęć, ale w reality może być zupelnie odwrotnie.
Piękności na fotach- w realu tracą cały czar, bo tu idzie o glos, mimikę, sposob poruszania i to co się ma bądź nie, w głowie (giggle
Można być bardzo fotogenicznym, idelnym do zdjęć, albo wrecz odwrotnie.
Ten facet był może ma taki sposob bycia, glos i flow że kolana miękną (giggle
A wyglądający mega męsko zwierz, np Pudzian (abstrahując czy się komus podoba czy nie) jest w rzeczywistosci ciapkiem, bez krzty męskości. Dosłownie jak wykastrowany (giggle

Ale tak jak mowilam na wstępie, też lubię sobie pooceniać (angel
W końcu tak się wystawiaja na tych fotach jak chłopcy do bicia (happy
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
manerka5
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: manerka5 » 08 lut 2017, 11:51

Kurczę, myślicie, ze na zywo moze byc takie rozczarowanie ?? Nie wydaje mi sie, zeby różnica była na tyle znacząca, ze mogłybyśmy sie zdziwić.

Chociaż czasami jak walne sobie fotkę to tez sie zastanawiam czy to naprawde ja ? Ale to działa w dwie strony, potrafię zaskoczyć sie pozytywnie jak i negatywnie . :)

Tylko czy jak taka dziewczyna ma milion zdjec na insta to czy na każdym mogłaby nas 'oszukać'?
21.11.2016r. -> dr Broma 425 XH Silimed Natural
19.02.2018r. -> dr Zachara CKN

marcelinka9191
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: marcelinka9191 » 08 lut 2017, 12:05

Zgadzam się w 100 % (nod , przy super osobowości i sposobie bycia wygląd schodzi na drugi plan.
Jeśli chodzi o Matyldę to ponoć tak jest, że kobiety oceniając inne często wskazują męskie twarze jako atrakcyjniejsze. Mi się szczególnie ta jej wydatna broda podoba :) .
Natomiast jeśli chodzi o Cindy i jej córkę to obie mi się nie podobają - chyba jakaś dziwna jestem ? (giggle , każdy ma inny gust i to jest fajne, bo każdy z nas jest dla kogoś piękny, niekoniecznie będąc ikoną klasycznej piękności :) .

Ojj Manerka, kilka razy mi się zdarzyło na imprezie czy gdziekolwiek, że podchodzi facet, ja sobie myślę ,, Boże ratuj (giggle ,, , a tu po kilku chwilach miękną kolana i nagle staje się on super-przystojniakiem (inlove i odwrotnie super-przystojniak, a wystarczy, że się odezwie i porażka. Dla mnie uroda nie zawsze idzie w parze z atrakcyjnością danego osobnika (giggle .

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 08 lut 2017, 12:28

No można zdjęcia zrobić super, a rzeczywistość zaskoczy. One ponoć setki tych zdjęć robią. Czasami jakieś blogerki się wypowiadają, że te zdjęcia to była obsesja, której całkowicie się podporządkowaly.

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”