plotki,ploteczki cz.5

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
gosia29
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: gosia29 » 28 kwie 2007, 13:38

Dokładnie... wszyscy spekulowali, gadali ze to chwyt reklamowy na solowa płytę... A Ona po prostu powiedziała to co czuła i tyle. Nie uważam że zawdzięcza wszystko Majdanowi... bądż co bądź jej gaże za koncerty sa odpowiednio wysokie i na pewno to co ma to zapracowała na to sama... A co do winy to nie nasz biznes gdzie ona jest, i kto ma w niej większe udziały. Nie wydaje mi się też że Doda kreuje się na pokrzywdzoną... na pewno czuje się jako Kobieta skrzywdzona ale to że powiedziała coś w TV nie stanowi o jej kreowaniu się na pokrzywdzoną... Zamknęła temat tych wszystkich spekulacji o ich związku i to wszystko- to wydaje mi się było głównym i jedynym celem tej wypowiedzi.
18.12.2006 - tego dnia na nowo obudzi³a siê moja kobieco¶Ã¦:)

Awatar użytkownika
greta
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: greta » 28 kwie 2007, 15:43

a ja mam podobne zdanie jak karolinka.i nie chodzi o to czy ja dode lubie czy nie lubie itp.poprostu uwazam zetakich rad nie powinna dawac innym bo jesli ma sie 23 lata,jest sie samodzielna bogata kobieta nie obciazona wspolnym kredytem i malymi dziecmi to ok nie ma problemu.ale kiedy masz na glowie dzieci nie masz pracy lub zarabiasz 700zl, mieszkanie jest tesciow a u twoich rodzicow mieszka juz brat z zona i dwojka dzieci to juz nie jest takie proste uwierzcie mi.nie zawsze rozstanie jest najlepszym rozwiazaniem.czasami przychodzi opamietanie czasmi taki zdrajca naprawde zaluje a dzieci go kochaja i ta zona tez.nie ma recepty dla wszystkich takiej samej.
poza tym uwazam ze radzio wcale nie jest starym prykiem przeciez on ma dopiero 33 lata nie robcie z niego takiego dziadka.moim zdaniem dorota poczula sie dotknieta tym ze radzio zainteresowal sie inna kobieta nie wytrzymala cisnienia bo podobno jest o niego bardzo zazdrosna i teraz nawet jak sie okaze ze on nic takiego nie zrobil to trudno jej bedzie przyznac sie do pomylki.i tak jak karolinka mysle ze nie musiala tego oglaszac w telewizji.wiele osob publicznych sie rozwodzi i nie informuja o tym calej polski.

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 28 kwie 2007, 16:13

Ja myślę, że za bardzo roztrząsamy się nad tematem jej rozstania. Tak naprawdę to nikt z nas nie wie jak było w rzeczywistości, więc ciężko cokolwiek oceniać.

Awatar użytkownika
greta
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: greta » 28 kwie 2007, 19:11

tak masz racje.nie ma sensu sie wglebiac nie znajac dokladnie faktow.

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 29 kwie 2007, 14:09

Ja trafiłam przed chwilą na takie zdjęcie:
http://www.hollywoodrag.com/index.php?/ ... ll2/12132/
Aż chciałoby się rzec: How sweeeeet :p

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 29 kwie 2007, 17:13

Dziewczyny własnie widziałam zapowiedz na TVN - dzis w Uwadze bedzie Doda i jej rozstanie z Radziem, więc zainteresowane - do oglądania, pojawia sie pewnie nowe fakty ;)
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 30 kwie 2007, 07:27

o kurcze nie oglądałam, i co, powiedzieli coś ciekawego?
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 30 kwie 2007, 08:01

23.03.07 Kubasik 400cc HP

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 30 kwie 2007, 08:57

groszek pisze:o kurcze nie oglądałam, i co, powiedzieli coś ciekawego?
W sumie nic ciekawego, klika wypowiedzi krytykow, ktore i na tym forum juz padły. Tylko Doda jakaś w tym całym materiale byla jakby lekko zmieszana.
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
tancereczka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: tancereczka » 30 kwie 2007, 10:40

a teraz taka mała dygresja: czy Omenaa (zapowiadaczka pogody) z Tańca z gwiazdami ma implanty? Jeśli ktoś sie orientuje... 8-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”