Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: beata-malgorzata » 29 maja 2011, 00:49

W domu to ja dziekuje hehhe wystarczy mi pies . Ale zdziwilabys sie jak bardzo osly sa inteligentne , ucza sie w niesamowitym tempie a w porownaniu z konmi ktore sa slepo posluszne swojemu panu , osly "mysla" zanim cos zrobia , i kazde zachowanie jest logiczne i wytlumaczalne . No sa fantastycznymi zwierzakami , uwielbiam je !! Mam ich 4 a niedlugo przybedzie nastepne malenstwo i bedzie cala 5 tka !
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 29 maja 2011, 00:53

joanna peers pisze:Dziewczyny czy Wy jestescie na tym zjezdzie gwiazd czy nie (kiss (kiss
Za tydzień, Joanna, za tydzień (dance

Ranyboskie,Beatko i ty się jeszcze koło zwierzyńca chodzisz? Sprzątać im pewnie trzeba, czesać, karmić. Jak nie przymierzając, dzieciom...:-(

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 29 maja 2011, 01:02

Ranyboskie,Beatko i ty się jeszcze koło zwierzyńca chodzisz? Sprzątać im pewnie trzeba, czesać, karmić. Jak nie przymierzając, dzieciom...:-([/quote]
Bez paniki !, nie ma wcale przy nich pracy , jedynie o codziennych pieszczochach nie zapominam hihi , one uwielbiaja kontakt z czlowiekiem , mam tez kurki , rybki ,owce , dzikie kaczki z kaczatkami , dzikie gesi i mnustwo biegajacych po calym gospodarstwie zajecy (te lubie mniej , rozmnazaja sie w tempie blyskawicy i podgryzaja moje kwiatki grrr i salate grrr)
powieki dolne 30.05.2025

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 29 maja 2011, 04:59

co do dzieci jeszcze to tylko jedno zdanie
ani nie swiruje ani nie sciemniam wzgledem mojego babciowania, mozna dzieci kochac i mozna byc nimi zmeczonym - ale co niektorym z nas, a raczej z was,jest trudno zrozumiec bo nie macie wnukow i to tyle
beata malgorzata
oj sporo masz tego przychowku wiec pewnie i zajec ci nie brakuje nie podejrzewalam cie o tak liczne grupe "domownikow" a osliczka cudna prawdziwy slodziak, czy nadalas juz jej jakies imie?

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 29 maja 2011, 09:30

jestem szcześliwą posiadaczką wnusi (rofl i jak mam ochote to prosze syna aby przywiózł babci do pokochania, lubię nawet bardzo lubię się nią zajmowac, tęsknię jak jej nie widzę kilka dni... nawet nie wiedziałam, ze mam takie potrzeby babciowania (giggle (heart dzisiaj pójdziemy do lasu (flower)

Ula napisz proszę jak rzęski?
wiecie moze co sie dzieje z Kwiatuszkiem? tez za nia tęsknię (brokenheart

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 29 maja 2011, 09:48

no właśnie, też ciekawa jestem jak te rzęski? Czy masz je doczepione do własnych tak u nasady, czy między jakoś do skóry..? Wydedukowałam, ze zagęszczenie to doczepienie u nasady {tylko co się stanie jak rzęsa urośnie np. 5-7 mm).
Ja juz maluję rzęsy na "czuja (giggle " Potem sprawdzam w okularach, i poprawiam wkładając patyczek do mycia uszu pod szkło) straszna męka .....
zadowolona

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kimm » 29 maja 2011, 09:49

Sabrina pisze: A jego babcie jego mama przylapala na bzykaniu gdy babcia byla grubo po 80-tce!!!
ciekawi mnie w jakim wieku był partner...? (clin

co do "babciowania" - mimo że bardzo lubię dzieci to uważam, że od wychowywania/stałego zajmowania się, są rodzice

sporadycznie, 1-2 razy w roku mogłabym się zająć wnukiem, ale to tylko w tzw. krytycznej sytuacji (nod

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 29 maja 2011, 09:55

Jejku jakie cudo!!!!!!!!! BoZe,ja bym z nim spała!!! Matkę tylko co 3 godziny bym wpuszczała,zeby dałam mu cyca ,bo mój juz stary i bym mu bajeczki opowiadała.
Beatko,a co potem bedzie z tymi osiołkami,po co je masz,w jakim celu? Nie mów ze potem ukatrupisz (angry
Wszystkie zwierzątka kocham,ale zeby przy nich nie trzeba by ło nic robić i po nich sprzątać.

Kod: Zaznacz cały

ciekawi mnie w jakim wieku był partner...
Pradziadek pewnie kolo 90-tki jak nie lepiej i korzeń dalej sprawny,szok!!!. No faktycznie nie pomyslałam o tym (tmi (muscle Kurcze dobrze ze mój mąz nie ma genów po moich dziatkach,bo by mnie zamęczył do 90-tki (headbang
O matka,chyba by umarła jeszcze 40 lat ciagle cos wymyslać,zeby nic nie bylo.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 29 maja 2011, 10:55

Na wasze pytania zrobilam dzis od reki zdjecia moim dwutygodniowym rzeskom no i wstawiam zebyscie obadaly.
Poranne oczy saute bez makijazu .
Wlasciwie to te zdjecia mozna by przeniesc do odpowiedniego tematu.
Wczoraj dostalam jakiejs alergii ,ja tak mam ze ni z tego ni z owego zaczynaja mnie piec oczy swedzec ,lzy leca ,,i samo przechodzi.Tylko ze teraz z rzesami to jest straszne bo normalnie to bym sobie tarla oczy kciukami ile wleze a z rzesami nie ,moge ..i tylko te dolne pocieram i placze.
Wypadlo ich zatem wczoraj troche i powykrecaly sie nieco.Ale ogolnie jest ok dopelnienie zamierzam zrobic przepisowo za dwa tyg czyli po 4 tygodniach nie wczesniej.Moglabym pozniej ale nie chce doprowadzic do znacznego przerzedzenia.
Doklejane sa u samej nasady do mojej wiec jak wypada to taka rozdwojona galaz,jedna odnoga cienka druga gruba i czarna.

Babina ty sobie kup lusterko 10 razy powiekszajace ,sa super w tesco tylko musi byc 10 razy i zadnych okularow nie potrzeba ,pory w tym lusterku jak kratery a pryszcze jak klimadzaro.Swietnie wszystko widac.

No faktycznie co z oslami??
przeciez ponoc salami jest z osiolkow...... (envy
Clipboard01 rzeski po dwa tyg.jpg
Clipboard01 rzeski2tyg.jpg
Clipboard01 rzeski 2 tygodnie po.jpg

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 29 maja 2011, 13:00

No Ulka te rzesy masz przesliczne! Ja tez bylam cala hepy jak je nosilam , oczy mialy piekne firanki i fajnie wygladal makijaz , ale raczej nie zrobie powtorki z rozrywki , nie teraz mimo ze po tych Twoich fotkach korci ze az .

Dziewczyny ja te osiolki mam bo lubie , juz w dawnym domu na wsi mialam jedna osliczke i stado danieli . Obecne osiolki odkupilam od faceta ktory wczesniej wynajmowal moje obecne laki . Kupilam dwie oslice ktore byly juz zaplodnione , no i teraz czekam na drugie rozwiazanie . Jest jeszcze samiec kastrowany sliczniusi i milusi . Mam 4 ha ziemi ktora trzeba sie zajmowac wiec zwierzaki sa jak znalazl , kosza rowno i sa do tego przyjazne .
powieki dolne 30.05.2025

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”