Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
GosiaczEq, rozumiem ale gdyby nie to że wychodzi za mąż pewnie dalej by się nie odzywała :| sorki za taki pesymizm ale ja mało ufam ludziom i jakoś tak zawsze widzę tak jakby drugie dno ich zachowań itd.
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc
GosiaczEq, a co dobrego zjadłaś ja bym sobie też jeszcze coś przekąsiła ale wole nie i nie zbliżam się do lodówki kukam jednym okiem na forum a drugim na you can dance
GosiaczEq, i to będzie jakieś wyjście hihi wtedy może by mi robił ale jak narazie to on tylko herbatke potrafi zrobić z cytrynką oki laseczki ja się kładę do łóżeczka bo moje dziecko mi tu tańcuje nade mną na oglądała się tańców i teraz nie może przestać
karolka69, to nie czytaj tych fragmentow o jedzeniu
marta heh zalewac woda mozna rozne rzeczy, wiec mysle, ze budyn, puree, spagetii, zupke chinska itp też by dał rade hahahaha
a herbata z cytrynka, czy cytrynowa?:D:D
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)
GosiaczEq, z cytrynką oczywiście on to taki do zrobienia czegoś do jedzenia to nie ale za to lubi sprzątać haha oki ja lece bo już mnie gonią do wyra pa laseczki