Jak mija nam dzień? cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 04 cze 2009, 09:58

GosiaczEq pisze:i jak w ogóle się szanowało te zabawki, że jak coś zgubiło sie to był płacz przez tydzień.. a teraz to w ogóle te dzieci nie szanują nic, bo jak zgubią to na 2 dzień mogą mieć nowe.. echh.. kiedyś było fajnie ;) :-)
ehh Gosiaczku ależ się rozmażyła :-) ale masz rację, widzę to po moich dzieciach, niczego nie szanują, mimo tego że muszą sobie uzbierać na swoje widzi mi się, własnie po to żeby zobaczyły jak to jest kupowac za swoje, ale to nic nie daje :(

kochane u mnie słoneczką pełną gębą :p muszę w praniu nadrobić ;)
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 04 cze 2009, 10:06

u mnie na szczęście dzisiaj też słoneczko od rana, ale ciepło wcale nie jest, a szkoda... potrzebuję ciepełka na sobotę :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
dosia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: dosia » 04 cze 2009, 10:16

nefertari pisze: potrzebuję ciepełka na sobotę :)
po tylu zimnych ,opadanych dniach to chyba wszyscy go potrzebujemy.
Nefertari , znalazłaś juz prawko?

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 04 cze 2009, 10:19

nefertari a jak tam sesja zdjęciowa, była?? ;)
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Awatar użytkownika
dosia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: dosia » 04 cze 2009, 10:31

no właśnie nefertari pucuj nam się tutaj szybciutko , kiedy fotki wreszcie zobaczymy ;)

Awatar użytkownika
Lilith
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lilith » 04 cze 2009, 10:54

Hej, ja wczoraj dotarłam do Katowic, po Frankfurcie. A teraz, zaraz wybieram się do Gerony :-) Co do przyjęć to odbywają się przeważnie raz w roku i trzeba mieć co najmniej maturę, a najlepiej studia. Ale można też być w trakcie studiów. Jeśli chce siępracować tylko przez sezon to wystarczy znać angielski i na egzaminie dostać 4-kę. Jak chce się zostać na stałe, to dodatkowy język, też na 4-kę. Po kursie podczas którego zdaje się różne testy z poszczególnych części materiału jest taki główny egzamin i jeśli ktoś nie zda, to pisze poprawkę :-) . To chyba wszystko, co chciałyście wiedzieć, jeśli nie, służę pomocą ;) Właśnie odkryłam, że mój ukochany Flower Bomb w wolnocłowym kosztuje ok 300pln, a w Sephorze 500. Następny plus mojej pracy 8-)
NIGDY nie mów wszystkiego co wiesz ale ZAWSZE wiedz, co mówisz

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 04 cze 2009, 10:57

była była :) dzisiaj wrzucę :)

prawka jeszcze nie namierzyłam...
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 04 cze 2009, 13:17

dosia, a jaki masz modem? bo ja mam neta bezprzewodowego z play :?

gardło mnie dalej boli i jakieś gluty zaczynają mi się chyba pojawiać :doubt: a w sobotę idę na badania ale całe szczęście tylko glukoza, okulista, EKG no i lekarz medycyny pracy, w poniedziałek jeszcze na szkolenie BHP i do pracki :-D
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 04 cze 2009, 13:18

dosia pisze:może nie jesteś poprostu fotogeniczna

a ja jestem za bardzo:D:D:D i teraz sie boje wizyty u tesciow, bo oni tylko ze zdjec mnie znaja i maja zupelnie inne wyobrazenie o mnie hahahah :-D :-) . Zywioł ;)
Lunka ja mam też takich małych urwisów i sobie myślałam, ze ja przez cale zycie dostalam 3 zestawy lego :-) i normalnie układalam cale dziecinstwo z nich, a moj smyk (nie własny :-) ) 5letni na kazde swieto dostaje lego, pobawi sie i do pudla.. ja tak pisze o tym, bo wydaje mi sie ze nawet przez to to beda zupelnie inni ludzie teraz wyrastac, tacy co nic nie szanuja i to nie bedzie tak, ze rodzice zle wychowali, bo po prostu juz nie bedzie sie tak dało zapanować nad takim urwisem.
Hah no ja pamietam, ze wyrywalam strony z gazet typu OTTO co były zabawki i na sama mysl ich ogladania to mialam frajde, a teraz to od razu trzeba kupic.. tak sobie marudze :-) :-) .

Poza tym dzisiaj byłam u mojego promotora.. haha na 1,5h dyskusji.. o całym świecie :-) no i prawdopodobnie 15 bede sie bronic applaus oby się udało :-)
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
dosia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: dosia » 04 cze 2009, 13:43

k_asiaczek pisze:dosia, a jaki masz modem? bo ja mam neta bezprzewodowego z play
ja też miałam bezprzewodowy ,Huawei E220 , czyli słynne jajko , iPlus.
trzymali go prawie miesiąc w naprawie , odebrałam podłączyłam i dalej to samo , wiec się wkurzyłam pojechałam do nich znowu. Sprzedawca w salonie starał mi się wpierać ,że napewno mam źle skonfigurowany komputer , ja mu na to ze nie mozliwe bo mam trzy komp. i na wszystkich jest tak samo , a wcześniej było ok. Więc znowu został do naprawy , a najgorsze jest to ze nie dają zastępczych modemów , więc jak go pierwszym razem do naprawy zostawiałam to musiałam podpisać umowę na drugi , ale teraz wzięlam inny Huawei E169 i jest ok. Byłam z tydzień temu to jeszcze go nie zrobili , powiedział mi ten sprzedawca ze to nie jego wina tylko serwisu , że jeden facet miał podobną sytuację i trzy razy miał w naprawie , odsyłali mu że juz naprawiony , a wcale nie był naprawiony , dopiero za czwartym razem dali mu nowy. No koszmar.
Ale teraz jest mi w sumie wszystko jedno bo Plus akurat przysłal mi pisemko ze jest zmiana regulaminu , wiec wykorzystałam to i bez zadnych konsekwencji wypowiedziałam im umowe. W sumie to nawet skorzystałam bo ten drugi modem jak u nich brałam to obowiązywała mnie promocja i przez trzy miesiące tyko 1 zł płacę miesięcznie i modem mam za złotówę nowiutki. A Ty jaki masz modem?

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”