Jak i gdzie spedzacie Sylwestra?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 30 gru 2005, 12:50

Ja jeszcze do wczoraj nie miałam żadnych planów, i nawet się cieszyłam bo chciałam sobie tego sylwka spędzić spokojnie w domu, co roku gdzies wyjeżdzam więc teraz miał być odpoczynek :wink:
I jak byłam wczoraj na imprezie "saunowej", to dostalam tel że mam jechac na 3 dni do Ostrzyć, ma być bal, jedzonko, kulig i dzik :wink: brzmi tak baaardzo "swojsko" ale co tam, może nie będzie tak zle :roll: :wink:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 30 gru 2005, 15:11

Ja bym chciala byc w tym roku z Zakopanem! Wlasnie tak sobie pomyslalam, jak wiele bym dala by teraz siedziec w doborowym towarzystwie :wink: :wink: na Krupowkach :( i potem 2.01-3.01 na kulig jakis....

Ale obiecalam sobie ze w przyszlym zrealizuje te marzenia! :D
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 01 sty 2006, 12:39

ja zaraz po przywitaniu nowego roku napisałam pierwszy rozdział mojej pracy dyplomowej..... a Wy jak się bawiliście??
8minut przed północa widziałam poza mną 3 osoby na forum z czego jedna ukryta..... czyżby ktoś też nie miał co robić??? :lol: :lol: :lol:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 01 sty 2006, 12:52

:lol: :wink:
Ja z racji choroby mojej Mamy :( (codziennie jeżdżę z nia do szpitala), nie wyjechałam w góry z przyjaciółmi. Co prawda była imprezka u innych znajomych, ale nie chciałam trudzić mojej Mamy, więc zdecydowałam się zostać w domu. Raz nie zawsze. Wypożyczyłam sobie filmy i całkiem jestem zadowolona z wieczoru. Jak powiedziała moja bratowa: "kiedyś powinien nadejść taki czas abyś spokojnie posiedziała w domu" :roll: No i chyba cos w tym jest. :wink:
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 01 sty 2006, 13:34

Świetnie bawiłam się w tego Sylwestra... ...warto było iść na bal :gg2: - wygrałam nawet szampana za najlepszy taniec... 8) :lol: :oops:

Myślę,że bez moich znajomych nie było by tak fajnie- co za ludzie..!!! :lol: :lol: :lol:

pozdrawiam! :P (muszę się czegoś napić... :oops: ) :baaa:

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 01 sty 2006, 13:47

Ja sie bawilam wspaniale!!! Bylam w dobrym towarzystwie i choc ten wielki bal nie byl tak dobrze zorganizowany jak powinien to i tak bylo cudownie. W styczniu czekaja mnie trudne chwile zwiazane z poprawka nosa wiec chcialam sie wybawic podwojnie zeby sie odstresowac i doskonale mi sie to udalo. Najwazniejsze ze doskonale sie bawilam z mezczyzna mojego zycia!!! To zapowiada wspanialy rok 2006 w ktorym czeka mnie duzo waznych spraw!!!!
Przelomowy rok w moim zyciu!
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 01 sty 2006, 17:21

ja tez spedzilam sylwestra spoko,bawilam sie fajowo ,imprezka byla u Czechow i Slowaka,taka miedzynaridowa!!!pozdrawiam

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 01 sty 2006, 18:41

Moj Sylwester takze był fajowy, a dowiedziałam sie o nim dzień przed :wink: Był kulig z pochodniami, dzik, bigos i grzane wino, drugiego dnia wielki bal sylwestrowy, tyle ze pierwszego tak sie zaprawiłam ze w Sylwka wytrzymalam tylko do 1 w nocy :oops: :wink:
ale warto bylo a dziś wracając z imprezy zachaczyliśmy jeszcze wszyscy o stok we Wierzycy i na nartkach jezdziliśmy...coprawda kiepsko mi to wychodziło ale co tam, mam zamiar sie nauczyć :wink:
Jednym słowem Sylwester był bardzo aktywny :wink:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
Lili
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Lili » 02 sty 2006, 07:32

Bawiłam się swietnie w Karpaczu, moi znajomi sa odjazdowi (az za takich ich nie miałam :oops: ), wczoraj zrobiliśmy sobie jeszcze kulig(myslałąm ze mnie zgubia :shock: :lol: )ale dzis boli mnie gardło i nie ma zartów bo za 8 dni operacja :?
"....z utrat± piêkno¶ci - czymkolwiek ona jest - traci siê wszystko" Oscar Wilde

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 02 sty 2006, 08:37

:roll: sądze, iż na moim też bylo fajnie! Zbyt wiele to nie pamiętam! Jak zwykle swietna zabawa w doborowym towarzystwie :wink: Zaczelismy o 18 a skonczyliśmy cos kolo 10:00 , wlasnie przed chwilka wstalam! :P
ZAWSZE BLACK & WHITE!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”