Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 08 paź 2008, 10:30

To ja sie tez pochwale :-D mam slicznego malutkiego blekitnego cieniasa, rocznik 96 ,dostalam go od ojca na 45-piate urodziny,i bardzo bardzo go lubie bo jest tylko moj,dzieki niemu jestem niezalezna.Dojade nim gdzie chce, wcisne sie w kazda szczeline miedzy samochodami,nie musze bac sie ze go obtluke .Bo koszt mojej bryki to 2tys zl :badgrin:
Nie przeszkadza mi brak automatycznej skrzyni biegow,trenuje sobie przy okazji ramiona wciskajac na sile dzwignie :badgrin:
Siedzi sie w nim jak na taborecie,wiec i sylwetka prostuje sie chcac nie chcac,piers do przodu :badgrin:
Do pracy wole jednak rowerkiem,swiezy lyk powietrza z rana,mijam samochody stojace w korku,milo jest tez wracac jadac powoli przez stare miasto ,patrze sie z wysokosci roweru na turystow przechodniow i jest mi fajnie :-D

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 08 paź 2008, 10:40

:badgrin:
No, ja do pracy cieniasem nie jeżdżę. Przeleciał mi skuter przez głowę.
Tylko w spódnicy jakoś nie tego. I zmarzluch jestem. Tylko w lecie bym dała radę.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 08 paź 2008, 22:48

Co to jest CIENIAS? Domyslam się,że auto ale jakie?
A ja zostałam dzis pisią babcią. Moja sunia urodziła dwa szczeniaczki. Jednego odebrałam w domu,a drugiego przez cesarke. Piesek nie oddychał :cry: robiłam mu 20 min reanimacje: sztuczne oddychanie usta pyszczek, masaż serduszka,machałam nim,wstrząsałam i powoli zaczął oddychać :-D :-D Mówię wam jakie cudne!!! Nie wiem jak to będzie jak przyjdzie czas żeby je oddać :cry: :cry: Nie wiemy kto jest tatuśkiem i moja sunia się zastanawia ;)

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nCE%29.jpghttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nCE%29.jpghttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nCE%29.jpg
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 09 paź 2008, 01:42

Sabrina pisze:Nie wiemy kto jest tatuśkiem i moja sunia się zastanawia ;)
to jakaś puszczalska ta Twoja sunia :p . Też chciałam "cieniasa" ,ale Toyotkę dostałam od męża na 35 rocznicę ślubu 8-). Cieniaski są fajne dla kobiet. Takie na miasto....Ja jeździłam kiedyś Maluchem i bardzo go kochałam.
Skuterki też są praktyczne {moja córcia kupiła i omija krakowskie korki} . W spódnicy można jeździć!! Szkoda tylko, że trzeba te kaski zakładać, no i dach by się przydał :badgrin:
zadowolona

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 09 paź 2008, 10:57

Sabrina pisze:Co to jest CIENIAS?
Cienias to Cinquecento. Też kiedyś jeździłam i nawet się rozpędzał do 120 na prostej. Fajny był.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 09 paź 2008, 13:46

No ja miałam na mysli rower. I sądząc z kontextu Ulli tez o rowerze pisała, mówiąc "cienias".
Sabrina, ja nie chcę żeby to fatalnie zabrzmiało, ale szczeniaczki maja czarnego ojca :o :badgrin:

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 09 paź 2008, 14:21

ullrike pisze:rocznik 96
ullrike pisze:,trenuje sobie przy okazji ramiona wciskajac na sile dzwignie
No chyba rowery to nie mają roczników i dźwigni skrzyni biegów? Mój rower nie ma.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 09 paź 2008, 14:30

E-tam. A czemu nie mają mieć? :-)
ullrike pisze:Do pracy wole jednak rowerkiem,swiezy lyk powietrza z rana,mijam samochody stojace w korku,milo jest tez wracac jadac powoli przez stare miasto ,patrze sie z wysokosci roweru na turystow przechodniow i jest mi fajnie :-D
To też napisała. Ale jak wejdzie to rozstrzygnie.

Ulli, pisałaś o rowerze czy cienkasie na 4 kółkach?

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 09 paź 2008, 14:45

[smilie=to funny.gif] hihi Dziewczyny usmialam sie z waszych spekulacji na temat cieniasa,
Oczywiscie anima ma racje cienias to cinquecento :-D chociaz cenowo maja ta sama wartosc,teraz poszla mi detka w rowerze wiec musze do pracy cieniasem.
Latem jezdzilam na rowerze w sukience ,a teraz tez mnie kusi przyjechac w spodnicy i szpilkach.Widzialam w Kopenhadze i Amsterdamie ze w takich strojach panie na rowerach jezdza i wg mnie bardzo to sexi wyglada:) :badgrin:

Sabrina czy masz juz znalezione dobre domy dla swoich wnusiow? ,dobrze ze ich tylko dwoch(dwie?) .Zajrzalas pod ogonki?
Cholerka ,zeby ten czarny ojciec wiecej nie rozrabial ,bo jak sie przyczai to co rok bedzie prorok.Ty go lepiej zlokalizuj i ustal ojcostwo.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 09 paź 2008, 19:19

Lekarz wysterylizował od razu suczkę i mam z głowy,ona też :roll: Muszę poszukać im domków gdzie będa mogły spac a kanapach ;)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”