Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 sty 2009, 17:06

anetta - wszystkiego naj naj naj !!! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 3ffaad.gif

(31 to jeszcze ladna cyfra ! nie jest zle !!! :p ;) )

u mnie tez...pada...!
ale ja dzisiaj dostalam taaakiego powera...ze wysiedziec na tylku nie moge !!! :p
i nie straszne mi mrozy ani deszcze ---- bejbik rusza sie i chyba tym, wprawia mnie w masakryczny optymizm !!! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 57e04b.gif
poza tym, brzuszek sie zaokragla i powieksza ! :p :p

...wczoraj przelezalam caaaaly dzien... na kanapie hihi
zajadajac cukiereczki i wafelki z bita smietana... :p 8-)
...w sobote szykuje mi sie niezla jazda (zaprosilam pare osob na kolacje), wiec siedzialam na necie i buszowalam po stronkach z przepisami i dekoracjami na stol...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... erbaty.gif
lubie zapraszac do siebie i szykowac zarlo...zwlaszcza w tym stanie ! :-)

niestety...baaardzo dokuczaja mi plecki... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ilie_8.gif...i
dlatego postanowilam ,ze dwa razy w tyg. bede sobie chodzila na masaz :p
a raz w tyg. na joge...
misia, polecam dla odprezenia ,zrelaksowania...i zapomnienia o smutnej pogodzie w irlandii !http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /bravo.gif

acha, renusia... wspolczuje wycieczki !!!!!!!!! :badgrin: :badgrin: :badgrin: ;)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 19 sty 2009, 17:54

dziewczyny tak relaxik jakies spa a chocby glupia kosmetyczka by mi sie przydala!tylko czasu na to brak :( mam taki zapiernicz w pracy ze az sie plakac chce...o urlopie w najblizszym czasie moge pomazyc ale w lutym wybieram sie na 2 dni do sisterki do Uk :-D juz nie moge sie doczekac wlasnie kupilam bilety :-D :-D :-D :-D
Jednak idziemy obejrzec domek znajomej dzis na 8ma zobaczymy co ztego wyjdzie :idea:

Pogoda do niczego zimno dzis wiec postanowilam ze poszaleje na ebayu a co ;)
milego wieczorku 8-)
ps!Anetko wszystkiego naj naj naj!!!!
renusia pisze:anne21 napisał/a:
ps..w sob jade do polski na dwa tyg...
Tobie to dobrze :-D Zabierz ze soba misialeczka bo biedna potrzebuje troche odpoczynku
;) a przydalo by sie kochana!Anne odpocznij za mnie ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 19 sty 2009, 17:56

Samanthii pisze:Cukiereczku A ile Twoj szkrab ma lat?
niema jeszcze dwuch latek wiec teoretycznie ma jeszcze czas ale wiesz jak to jest,mlodsze dzieci gadaja mama,tata,piciu,daj itp a moj tylko jakies dzwieki i palcem pokazuje, a wyrazow zero...
ale moze w przedszkolu cos sie nauczy.....
Samanthii pisze:bejbik rusza sie i chyba tym, wprawia mnie w masakryczny optymizm !!!
poza tym, brzuszek sie zaokragla i powieksza ! :p :p
wrzucisz fote brzuszka???
ja fotografowalam brzuch w ciazy co chwila hihihihi
fajnie ze Bejbi sie rusza i dokucza mamci hihi
Samanthii pisze:dlatego postanowilam ,ze dwa razy w tyg. bede sobie chodzila na masaz :p
a raz w tyg. na joge...
wow Saaammmmm zazdroszcze ci tego relaxu hihi to super wplynie na dzidzie, bedzie spokojna i grzeczna jak sie urodzi twoja dzidzia
anetta - wszystkiego naj naj naj !!!
urodzinki????? stooo lat stooo lat niehc zyyyje zyyyje nam!!!! 8-)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 19 sty 2009, 18:27

Samanthii pisze:w sobote szykuje mi sie niezla jazda (zaprosilam pare osob na kolacje), wiec siedzialam na necie i buszowalam po stronkach z przepisami i dekoracjami na stol...
znalazlas cos fajnego?jakas fajna stronke?mi tez sie szykuje imprezka a pomyslu zadnego,bylabym ogromnie wdzieczna!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 19 sty 2009, 18:30

Hej Kochane Laseczki PDT_Love_18 Bardzo Wam dziekuje za zyczenia :p

31 lat :evil: , naszczescie nie czuje sie na tyle lat,hahah i podobno mlodziej wygladam niz mam latek :badgrin: A ja juz szykowalam sie na botox :badgrin:

Renusia-jak tylko masz ochote to wpadaj-wkoncu Anglia -Holandia - nie jest daleko :-)

Zreszta jak ktoras z Was bedzie w poblizu to zapraszam :p

Sam a co tam bedziesz pysznego pichcic????

Anne 21 .ciesze sie ze wkoncu cos znalazlas, coprawda to tylko pokoj ale zawsze to cos :-)

Misialeczku 24 , mam nadzieje ze wkocu znajdzisz odpowiedni dom lub mieszkanie, powodzenia :p

CukiereczkuPl, corcia napweno zacznie mowic, wszystko w swoim czasie,bardzo dobrze ze Ty mowisz do niej w j.polskim a maz w angielskim.Dzieci szybko sie ucza .Znalam kiedys pare, ona greczynka on holender.Mama mowila do corki po grecku, tata po niderlandzku, a zeby tego bylo malo to rodzice porozumiewali sie w j. angielskim-a dziecko wszystko rozumialao i w trzema jezykam mowilo :p

Pogoda perfidna :evil: az mi sie na fitness nie chce isc, musze sie zmusic :evil: :cry:

pozdrawiam Was serdecznie [smilie=kiss of love.gif]

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 sty 2009, 18:55

Annetta pisze:Sam a co tam bedziesz pysznego pichcic????
ech,nie przesadzam...i nie robie nic wykwintnego :oops: ...zebym nie musiala calego dnia spedzac w kuchni... :badgrin: ;)
poza tym, wykwintne beda przystawki...ktore zamowie rano ,przed impreza !!! :badgrin: :badgrin:

wiec do jedzenia zrobie zupke z porow (ma bardzo ladny zielony kolor), kotleciki z sosie pomidorowym (nie ma bata ,zeby nie wyszly )... i rybke pieczona ...jakby ,ktos nagle stwierdzil , ze nie ma ochoty na miesko... :doubt:
do tego ziemniaczki pieczone w piekarniku (mam dobry ,sprawdzony przepis ) i w osobnej miseczce ryz- (znowu mozna sobie wybierac ;) )
no i oczywiscie salata...dla "krolikow"...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... erbaty.gif

misialeczek24 pisze:znalazlas cos fajnego?jakas fajna stronke?mi tez sie szykuje imprezka a pomyslu zadnego,bylabym ogromnie wdzieczna!
nic konkretnego... :roll: :?

ja mam seledynowo-srebrno-bialy zestaw obiadowy...wiec obrusik wymyslilam satynowy-srebny...i do tego zolte tulipany... serwety w pierscieniach...tez zolte,
wszystko w jednakowym tonie kolorystycznym... oczywiscie nie przesadzam z kwiatami ... ;)
Annetta pisze:CukiereczkuPl, corcia napweno zacznie mowic, wszystko w swoim czasie,bardzo dobrze ze Ty mowisz do niej w j.polskim
dokladnie !
ja bede musiala takze miec cierpliwosc... :? ...bo u nas sa tez dwa dwa inne jezyki w domu...a na zewn.. jeszcze dwa inne !http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nfused.gif

biedne dziecko...! :badgrin: ;)

o fuck ! :shock: pies mi uciekl !!!
wypuscilam go na taras... i musial przejsc przez plotek i poleciec gdzies... :roll:
..juz ponad 5 min. nie ma go...!!!!!!!!!!!!!!!!
o boszsze...lece go szukac !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 sty 2009, 21:00

zmienilam menu ! nie bedzie salaty ! tylko cos innego... :p ;)

a serwety beda biale...z srebnymi pierscieniami...ach, chcialabym ,zeby juz byla sobota... :-) :-) :-)

...pies wrocil w koncu ! z jakims miechem w pysku !!! :evil:
ledwo przekroczyl swoj pokoj...i sie porzygal !!! :o ... kulka napakowana z niego sie zrobila... :roll:
...podejrzewam ,ze jakis sasiad go nakarmil ! jak dowiem sie kto, to nogi z dupy powyrywam !!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 19 sty 2009, 21:43

Samanthii pisze: o fuck ! :shock: pies mi uciekl !!!
hahahahahaha
(nie smieje sie ze uciekl ci pies bo to nie jest smieszne,.....smieje sie ze....yyyy no bo sobie wyobrazilam jak on oblukal ze jestes na kompie i szybko to wykorzystal hihi)
cwana bestyjka....

i piszesz ze z mieche wrocil hihihihihihi ale musialas sie zdziwic :badgrin:
zaradna psina , z glodu nie zdechnie :badgrin:
Samanthii pisze: ja bede musiala takze miec cierpliwosc... :? ...bo u nas sa tez dwa dwa inne jezyki w domu...a na zewn.. jeszcze dwa inne !
ups... ale dziecko zalapie szybko i wyjdzie mu to na dobre....
ja tylko czekam az moj szkrab powie "mamo give me that piciu" albo " mom gdzie my shoes" :| hihihihihihihihihi
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 19 sty 2009, 22:17

Samanthii pisze:wiec do jedzenia zrobie zupke z porow (ma bardzo ladny zielony kolor),
To brzmi smakowicie! Jeszcze nigdy nie jadlam zupki z porow :( Sam mozesz kiedys wrzucic przepis do watku kulinarnego? Pliiisss :-D
cukiereczekPL pisze: ja tylko czekam az moj szkrab powie "mamo give me that piciu" albo " mom gdzie my shoes"
To naprawde moze sie zdarzyc! Wiem to z doswiadczenia ;)
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 20 sty 2009, 12:35

ja mam dwie niunki miwszkamy w Anglii oboje z mezem mówimy w domku po polsku ,starsza córka łapie pojedyńcze słowka od dzieci z placu zabaw i jest komicznie jak próbuje mówic w jez.angielskim, zas mniejsza jeszcze nie mówi i nie wiem jak sobie poradzi z jeżykiem
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”