Umówić sie czy nie? - dla niezdecydowanych i doradców

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 16 sty 2009, 21:28

lil sexy pisze:Moge sie dolaczyc z moja zwiazkofobia :badgrin:

to witaj w naszym klubie :badgrin:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
kejt_1987
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kejt_1987 » 17 sty 2009, 14:27

Michitka pisze:Wiecie co jakby nas jakiś psychiatra tu czytał to chyba by nas za wariatki uznał :badgrin:
- jedna co chce poderwać promotora
- inna co chce polecieć do nieznanego faceta
- kolejna którą pociąga żonaty facet
Uśmiałam się :p Ale w zasadzie słuszne stwierdzenie ;)

A mój adorator przez pół wieczoru pokazywał mi jakie to on ma rwanie u innych dziewczyn :badgrin: Nie wiem co on mi chciał tym udowodnić :roll: chyba się zdziwił, że niebardzo mnie to rusza, potem chciał, żebym do niego przyjechała, ale powiedziałam że mi się nie chce, a on lepiej niech idzie spać. I jak tu nie twierdzić że faceci to debile.

Dzisiaj jest 17. Ex do mnie napisał, czy mam zamiar się już do niego w ogóle nie odzywać :badgrin: co za człowiek... Teraz zacznie się wmawianie, że to wszystko moja wina :evil: Zadzwonilam do niego i zapytalam czy chce sie dzisiaj spotkac, powiedzial ze dzisiaj nie moze. Nie to nie, i tak nie ma się do czego spieszyć :p Powiedzialam, ze w takim razie ja mam czas dopiero w piatek po poludniu. A jaki był zaskoczony, kiedy powiedziałam, że nie chcę się spotkać z nim w domu, tylko w innym miejscu i żeby po mnie nie przyjezdzał, bo dojadę swoim samochodem :roll: Czy on naprawdę liczył na to, że ja po tej chorej przerwie do niego wrócę???

A mi się tego mojego promotora zachciało chyba dlatego, że mam dość gówniarzy, którzy sami nie wiedzą, czego chcą... Poza tym to przeinteligentny i przeuroczy facet ;)

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 18 sty 2009, 22:08

Oni tak mają, że niby chcą się spotkać --ale jak zaproponujesz termin, to niby zajęty jest....męska duma i tyle

ja ex nawet chcę do pewnego zadania wykorzystać ;) bo zdeklarował się, ze za darmo ---ale to tylko to, bo wcześniej nie chcę utrzymywać kontaktu

a najlepiej w domu --to może ty się z nim pogódź :roll: a ja nie ----poza tym ja wcale się z nim nie poklóciłam :badgrin:

a co do starszych facetów ...to ja ostatnio nie patrzę na młodszych niż tych co nie mają 30tki ;) muszę być dojrzali ...nawet czasem za poważni
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 19 sty 2009, 02:16

kejt_1987 pisze:A mój adorator przez pół wieczoru pokazywał mi jakie to on ma rwanie u innych dziewczyn :badgrin: Nie wiem co on mi chciał tym udowodnić :roll: chyba się zdziwił, że niebardzo mnie to rusza, potem chciał, żebym do niego przyjechała, ale powiedziałam że mi się nie chce, a on lepiej niech idzie spać. I jak tu nie twierdzić że faceci to debile.
Czyli jednak dzieciak. W tym wypadku zrób sobie lepiej małą przerwę, wyjdzie Ci na dobre ;)
kejt_1987 pisze:Dzisiaj jest 17. Ex do mnie napisał, czy mam zamiar się już do niego w ogóle nie odzywać :badgrin: co za człowiek... Teraz zacznie się wmawianie, że to wszystko moja wina :evil: Zadzwonilam do niego i zapytalam czy chce sie dzisiaj spotkac, powiedzial ze dzisiaj nie moze. Nie to nie, i tak nie ma się do czego spieszyć :p Powiedzialam, ze w takim razie ja mam czas dopiero w piatek po poludniu. A jaki był zaskoczony, kiedy powiedziałam, że nie chcę się spotkać z nim w domu, tylko w innym miejscu i żeby po mnie nie przyjezdzał, bo dojadę swoim samochodem :roll: Czy on naprawdę liczył na to, że ja po tej chorej przerwie do niego wrócę???
Bardzo dobrze, nie spotykaj się z nim w domu, niech wie, że do Twojego domu nie ma już wstępu. Powiedz mu krótko i zwięźle, co o nim myślisz i nie słuchaj nawet tłumaczeń drania. Oczywiście, że liczył na to, że Ty "zahukana myszka" będziesz na niego czekała i grzecznie przybiegniesz, jak on zagwiżdże :roll:
kejt_1987 pisze:A mi się tego mojego promotora zachciało chyba dlatego, że mam dość gówniarzy, którzy sami nie wiedzą, czego chcą... Poza tym to przeinteligentny i przeuroczy facet ;)
Gorzej, jeśli ten promotor kogoś już ma. Zauroczenie promotorem, nauczycielem, instruktorem, zdarza się... często... bardzo często, ale rzadko kończy się tak, jakbyśmy chcieli :? Poza tym sama odpowiedziałaś sobie na pytanie, dlaczego zachciało Ci się pana promotora :-)
Michitka pisze:ja ex nawet chcę do pewnego zadania wykorzystać ;) bo zdeklarował się, ze za darmo ---ale to tylko to, bo wcześniej nie chcę utrzymywać kontaktu
Michi, Ty to się nigdy z tego nie wyplączesz. Albo jesteście parą i sobie pomagacie, albo zrywacie ze sobą i nie macie już spraw, które sobie wzajemnie załatwiacie. Co Ty, zginiesz bez niego? Masz dwie ręce, nogi, nie jesteś niewidoma czy niesłysząca, więc swoje sprawy możesz załatwiać sama ;) No chyba że szukasz pretekstu do utrzymywania kontaktu z "byłym".
Michitka pisze:a co do starszych facetów ...to ja ostatnio nie patrzę na młodszych niż tych co nie mają 30tki ;) muszę być dojrzali ...nawet czasem za poważni
Wiek nie jest wyznacznikiem dojrzałości. Sama znam kilku 30-kilku-letnich dzieciuchów ;)
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 19 sty 2009, 13:45

eej, ja tez mam zwiazkofobie :badgrin: , 3 miesiace, chemia schodzi i nie chce mi sie wiecej i nudzi mi sie, drazni i mam glupola dosc.

a juz faceta do swojego domu wpuscic na dluzej niz pol doby to jakas masakra, albo jak mi zaczyna taki cos przestawiac, brrrr . . . moje zabawki, precz z lapami od nich . . .

no wiec ja chyba jestem niedojrzala eghmm
ale jak mi z tym dobrze :-)

a z groupim fajnie sie jakos poukladalo. pomogl mi przy przeprowadzce, czasem sobie przez telefon pogadamy, kciuki trzymal za egzaminy, no i przydaje sie jako taxi ;)
sexu niet i nawet juz o tym nie gadamy i wogole jakos tak jak z bratem sie z nim bardziej czuje :-)
ta wyprowadzka dala mi w kosc, ale i pozwolila podejsc z dystansem do roznych spraw i zajela glowe i czas.

a wogole to chyba szykuje sie w moim zyciu rozdzial pt "home of music freaks"
chce ktos nakrecic serial komediowy?

kejt
no mnie adorator by schlodzil maxymalnie takim zachowaniem, albo ja jedyna najcudowniejsza, albo co mnie on obchodzi
promotor postrzega cie jako studentke, nie jako kobiete, musialabys jakos przebic sie przez jego profesjonalne podejscie do pracy i podopiecznych . . . ale pewna jestes , ze on nikogo nie ma?
exa olac

Michi
a nikt inny Ci nie pomoze? masz juz calkiem neutralne stosunki z exem?
bo ja na paru swoich exach moge polegac jak na Zawiszy i zawsze pomoga, ale ja mam juz z nimi kumpelsko-przyjacielskie relacje

chociaz, co ja gadam? przeciez wlasnie groupi mi pomagal hahahha
ale tu ladnie sie uklada, bez niesnaskow i niedomowien :-)

a annoush ma racje co do wieku i dojrzalosci - wiek nie ma znaczenia czasem. sama jestem tego najlepszym przykladem ;)
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 19 sty 2009, 13:50

Przez was jak tak dalej pójdzie to też w związkofobie wpadnę :badgrin: ...choć na razie mi to nie grozi, bo nie mam gdzie spotkać fajnego faceta i nie chce....muszę odpocząć

z ex się nie odzywam-tylko ten jeden raz, nie spotykam --bo też nie chcę

ale i tak to ja wychodzę na najbardziej szaloną --bo chcącą jechać do faceta zagranicę :badgrin:

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 19 sty 2009, 14:11

Michitka, ja nie widze w tym nic szalonego.
przeciez to nie podroz dorozka 3 tygodnie tylko wsiadasz w samolot i fru! ;)

Awatar użytkownika
kejt_1987
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kejt_1987 » 19 sty 2009, 14:45

annoush pisze:Czyli jednak dzieciak. W tym wypadku zrób sobie lepiej małą przerwę, wyjdzie Ci na dobre
ewawawa pisze:no mnie adorator by schlodzil maxymalnie takim zachowaniem, albo ja jedyna najcudowniejsza, albo co mnie on obchodzi
Adorator teraz niech się schowa. Po co mi taki ktoś? Pfff. Co on myśli, że ja będę płakać dlatego, że on niby ma powodzenie :? To jemu niby zależało na tym żeby coś było między nami a nie mi, więc się nie przejmuję. Dzieciak z niego i tyle :p Nie będę na niego czasu tracić. Chociaz teraz się chce spotkać. Ale cóż, "już na to za późno, chłopcze" :badgrin:

Ex olany ;) Niech na nic nie liczy :-)

A promotor nie ma nikogo :-D Najtrudniej mu będzie właśnie zwrócić uwagę na to że jestem dziewczyna/kobietą, bo on trochę swój własny świat ma :p Tylko giełda, wykresy i finanse go interesują :badgrin: Ale za to jako jedna z nielicznych na roku mam u niego bdb z ćwiczeń ;)

Michi, też myślę, że nie powinnaś się o nic zwracać do exa. On to odbierze jako chęć spotkania z Twojej strony. Niech się koleś buja. Ty masz przecież tylu innych adoratorów, niech ktoś inny Ci pomoże ;) A wylot do Londynu nie byłby taki zły wcale :p Przynajmniej wiesz, że się podobasz gościowi :p

Ewcia, tak się właśnie zastanawiałam co tam u Ciebie i Twojego Groupiego ;) Ciekawe jak długo uda Wam się zachować tę obojętność :p Ale oczywiście trzymam kciuki. Jesteś silna i nie daj się :-)

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 19 sty 2009, 17:38

kejt, nie dam sie, ale w sumie to nie mam czemu sie nie dawac jakby. jest tak . . . normalnie :-)
czuje sie jakby jakies klamki pozapadaly, decyzje zostaly powziete i nie ma powrotu do tamtego szalenstwa juz :-)

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 19 sty 2009, 18:09

ewawawa pisze:a juz faceta do swojego domu wpuscic na dluzej niz pol doby to jakas masakra, albo jak mi zaczyna taki cos przestawiac, brrrr . . . moje zabawki, precz z lapami od nich . . .
ja sie ostatnio zdenerwowalam jak moj najnowszy adorator wychodzac chcial wyrzucic smieci, bo w koncu "to moje smieci i sama je sobie bede wyrzucac". :badgrin:
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”