Moderator: Zespół I

u mnie tez tak...ja wasnie skonczylam pakowac moje ciuchy...w srode musze sie wyprowadzic do nowego mieszkania...tzn niestety tylko pokoj zdarzylam w ciagu 2 miesiecy znalezc..masakra tutaj z mieszkaniami...misialeczek24 pisze:hej laseczki u mnie szaro zimno i wogole brrrrrrrrr nic sie nie chce.

tak to jest misia, pogoda beznadziejna to i czlowieka codziennosc dobija...misialeczek24 pisze: po za tym tylko praca i praca i mam juz po malu dosyc ,ale takie jest zycie i mimo iz bardzo lubie moja prace to czasem jestem popostu zmeczona....wczoraj poszlam spac o 19stej....a rano glowa mi pekala....
taka to pozyje hihihi fajnie ci ze bedziesz w kraju.....anne21 pisze: ps..w sob jade do polski na dwa tyg...![]()
a moze jaki krotki urlop? Przygnebiajaca jest ta pogoda i pewnie przez nia czujesz sie taka zmeczona.misialeczek24 pisze:po za tym tylko praca i praca i mam juz po malu dosyc ,ale takie jest zycie i mimo iz bardzo lubie moja prace to czasem jestem popostu zmeczona....wczoraj poszlam spac o 19stej....a rano glowa mi pekala....
Tobie to dobrzeanne21 pisze:ps..w sob jade do polski na dwa tyg...