plotki, ploteczki cz. 6

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

nessa112
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

plotki, ploteczki cz. 6

Post autor: nessa112 » 29 maja 2015, 00:34

midorianka to nie jest dziewczyna Cristiano Ronaldo, tylko dziennikarka telewizji klubowej Realu Madryt, zresztą ma już partnera (happy Ta druga natomiast nie wiem czy jest jego dziewczyną ale za to jest bardzo ładną włoską modelką (happy

A co do Kylie Jenner to w programie keeping up with the kardashians powiedziała nie raz, że powiększyła usta a kredką powiększała sobie dużo wcześniej, jeszcze przed zabiegiem. Też wydaje mi się, że zrobiła jeszcze kilka innych zabiegów do których się nie przyznaje ale szczerze mówiąc nie dziwi mnie to. W USA można robić zabiegi będąc niepełnoletnim za zgodą rodziców i sporo młodych dziewczyn decyduje się na nie, co więcej są nastolatki w Europie, które przed osiągnięciem pełnoletności lecą do Stanów na jakiś zabieg. USA to zupełnie inny świat, mam wrażenie, że tam nie ma tematu tabu co szczerze mówiąc czasami mnie wręcz szokuje (giggle

linda86
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: plotki, ploteczki cz. 6

Post autor: linda86 » 29 maja 2015, 11:06

W USA można robić zabiegi będąc niepełnoletnim za zgodą rodziców i sporo młodych dziewczyn decyduje się na nie, co więcej są nastolatki w Europie, które przed osiągnięciem pełnoletności lecą do Stanów na jakiś zabieg.
Nie ma takiej potrzeby, bo w wielu panstwach w Europie tez wystarczy tylko pozwolenie rodzicow, w tym w Polsce. Od chirurga zalezy czy zgodzi sie na operowanie niepelnoletniej, moze odmowic.

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 29 maja 2015, 12:34

viriel
to co oka otwiera się tylko operacyjnie?
Czy dobry makijaż, inne brwi?
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

nessa112
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: nessa112 » 29 maja 2015, 13:57

Nie słyszałam jeszcze, żeby np w Polsce można było powiększyć biust albo pośladki nie mając 18 lat. Co innego operacja odstających uszu itp

linda86
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: linda86 » 29 maja 2015, 15:33

Nawet jesli prawo oficjalnie zabrania to i tak decyzja nalezy do chirurga i jest naprawde wielu, ktorzy malo sobie robia z przepisow. I tak np. Broma nie widzi zadnego problemu, zeby zrobic piersi 16-latce i wystarczy mu zgoda jednego z rodzicow lub obu (i nie jest jedyny), we Wloszech w calym kraju moze z 5 by sie nie zgodzilo ;) znam 16/17-latki z powiekszonym biustem, usta powiekszaja sobie juz 13-latki, sa chirurdzy, ktorzy przeprowadzaja nawet zabieg liposukcji nieletnim. Etyka zawodowa nie dla wszystkich ma znaczenie...

nessa112
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: nessa112 » 30 maja 2015, 22:52

To jestem w szoku w takim razie, że Broma decyduje się na takiego zabiegi ale wydaje mi się, że mimo wszystko w Europie nie jest to tak przynajmniej oficjalne jak w USA i w 100% dozwolone.

szpilkaXXX
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szpilkaXXX » 13 cze 2015, 15:23

Kylie jest śliczna, tzn. jest śliczną wizytówką jakiegoś chirurga :P Bo kiedyś to była przeciętna nastolatka, a teraz wygląda jak seksbomba.

Nos miała zrobiony na 100%. W sumie to chyba tylko syn w tej rodzinie nie przeszedł operacji nosa ;)
Chłop głodny to zły. Baba brzydka to wściekła

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 14 cze 2015, 23:22

Jestem na duze NIE dla operacji plastycznych ponizej 18-go roku zycia.
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
Iskierka431
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Iskierka431 » 14 cze 2015, 23:36

Ja rowniez, ale to o rodzicach swiadczy, ze maja nie pokolei w glowie
23.11.2015 - powiekszenie piersi, dr Brzuchański, ES TMM3 445cc (13,5x13, 6,3)
przed http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 98#p896998" onclick="window.open(this.href);return false;
7 tyg http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 96#p926196" onclick="window.open(this.href);return false;
6 m-cy http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 81#p941781" onclick="window.open(this.href);return false;
i inne drobne... ;)

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 14 cze 2015, 23:41

Dokladnie... (emo trzeba naprawde dzieci kochac ''dziwna'' miloscia,zeby im pozwolic na cos takiego. (thinking

Abstrahujac od ciagle jeszcze niedojrzalego ciala,dla mnie badzo istotna jest kwestia psychiki.
W tym wieku byle przykra uwaga potrafi zarzutowac na przyszlosci,mlodziez jest bardzo emocjonalna,burza hormonow,wahania nastroju,zyciowe tragedie z byle powodu.Do operacji trzeba miec twarda psychike,tak uwazam.
Ja,stara baba nie moge sobie poradzic po operacji nosa z hustawka emocji,a co dopiero taki smarkacz.
Gdybym zrobila operacje kilkanascie lat temu,chyba bym nie wytrzymala,nie wiem jak to mogloby sie skonczyc. (emo
Life is a journey,not a destination.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”