Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 29 wrz 2008, 08:16

Piękny był weekend i trzeba do pracy :cry:
Podczas prac w ogródku, wymysliłam, ze chyba tez powinnam zrobic powieki, poniewaz najbardziej pasował by mi termin okołoświąteczny (bo nie trzeba byłoby brać urlopu) więc pozostaje mi szukanie lekarza. Najchetniej chciałabym pociąć się u Brzusia, moze jutro uda mi sie do niego pojechac (przy okazji kupię jakies napoje wyskokowe ;), pewnie marne szanse na ten termin, wiec moze Kasprzyk.....abo Wilgus z powodów logistycznych. Jestem prawie sąsiadką Babiny ;) sama nie wiem co począc...

Kwiatuszku pobaw się w Ciechocinku, i opowiedz nam jakie wrażenie zrobiłaś na koleżance :-) Ja też byłam kilka razy na kuracji sanatoryjnej, czasem jest bardzo fajnie a czasem tak sobie, ale ja muszę profilaktycznie poniewaz mam kłopoty z kręgosłupem i dosc poważne z barkiem.

2ama
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: 2ama » 29 wrz 2008, 13:39

Kwiatuszku z okazji nieustających 18-urodzin życzę Ci aby to co najlepsze było
jeszcze przed Tobą oh(s1 .

Pozdrawiam serdecznie i życzę dobrej zabawy w Ciechocinku .

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 29 wrz 2008, 15:29

Dana_2 pisze:.abo Wilgus z powodów logistycznych.
A jak będziesz u Wilgusa ,popytaj go o lifting. Szkoda mi dawać 100 zł za pogaduszki. Ciekawi mnie czy dużo robił, czy ma zdjęcia przed i po. Znowu nie zadzwoniłam do Brzusia, a te terminy ma straszne...
Wygodnie jest robic gdy jest blisko.
zadowolona

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 29 wrz 2008, 15:45

Wygodnie jest robic gdy jest blisko.
absolutnie nie zgadzam się z taką teorią, to lenistwo....wiesz, ze twarz to najważniejsza (prawie :-) częsc ciała.
Nie polecam do tej op. Wigusa ;)

czy On bierze za wizytę 100zł??

Miałam jutro pojechac do Cieszyna ale cos mi wypadło, wiec pojade do piero za tydzień.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 29 wrz 2008, 21:52

No byłam u koleżanki w Ciechocinku popatrzyła na moje oczy i mowi a czy Ty nie masz jednego oka mniejszego a zreszta ja nie wiem po co Ty robiłas te oczy. Rozesmiałam sie i nie prowadziłam dalej dyskusji. Ona po prostu nie pamieta mnie juz z tymi dawnymi oczami. A oka nie mam jednego wiekszegoa drugiego mniejszego wiec dyskusji dalej nie ciagnełam i o lifcie ani mru mru. Poszłysmy zobaczyc na fajf a tam same woskowe figury, faktycznie dzis było tak jak opisała kiedyś Sabrina, popatrzyłysmy i wyszłysmy. Wrociłam do niej do pokoju, posiedziałysmy porobiłam zdjecia i poszłam na PKS. Oczywiscie po drodze kupiłam spodnicę, ktora bedzie pasowała mi do kozakow i wrociłam o 19,30 do domu.

Amo, dziekuje za naprawdę piękne życzenia.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 29 wrz 2008, 22:32

2ama, Ty coś piłaś czy ja?
Bo już nie wiem :o

Sabrina
rozumiem, kurcze, u mnie jak dzieci ciagle były w domu to było to samo. Już lepiej czasem było nie wyjeżdżać niż ten bajzel widziec po powrocie.
Ale odkąd jesteśmy większość czasu we dwójkę to i mąż czasem za naczynia się złapie.

Wiesz Kwiatuszku a nie mogłabyś tych ziemniaków na 2 dni gotować? Ja prawie przestałam jeść od jakiegoś czasu i na 1 osobe to nie bardzo sie opłaci codziennie te 2 ziemniaki gotować. Więc mój małzonek często je odgrzewane na patelni. On sie przyzwyczaił. Zreszta takie odgrzewane dobre są. A jak ich codziennie obierać nie trzeba to sa podwójnie dobre :-)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 29 wrz 2008, 22:38

muflon2121 pisze:2ama, Ty coś piłaś czy ja?
Bo już nie wiem
Hmmm ja tez o to pytam?
Kwiatuszku miałas urodziny?
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 29 wrz 2008, 22:45

No tak Sabrina, niestey dzis mam kolejne urodziny, :| niestety i bardzo mi smutno z Tego powodu.

O jejku i nawet wiek mi sam podskoczył w moim profilu o jeden roczek :cry: :cry: :cry: :
cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Dziewczyny to już najwyżej wyrazy serdecznego współczucia mi zlóżcie.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 30 wrz 2008, 01:38

Kwiatuszku wezmij przestan plakac.
Co ma za znaczenie jeden rok w ta czy w ta ,jak dusza dalej mloda a cialo coraz piekniejsze.
A w ogole to oczywiscie spoznione acz najszczersze zyczenia [smilie=mylove.gif]
Wrocilam w niedawno z lotniska ,jutro rano obejrze sobie swoj bajzelek,na razie nie bede sie po nocy denerwowac.
A moze tak swietnie sobie poradzili ze wcale nie trzeba bedzie sie denerwowac?"
Do domu weszlam nie potknelam sie wiec nie jest zle.
Naladowana dobra energia i sloncem.
No wiec dziewczyny musze powiedziec,ten pobyt zweryfikowal nieco moj poglad na zadowolenie z zycia.
Moje kolezanki wszytskie podtuczone ,nie przejmujace sie swoimi zmarszczkami.I ja tez zarazilam sie od nich,wiecie co? nawet glupio by mi bylo jakbym miala plaski brzuch czy stojace cycki.Fajnie mi bylo jesc do woli a byly takie frykasy ze glowa boli ,glaskac po wydetym brzuchu ,smiac wyglupiac i wcale a wcale nie przejmowac ze cos wisi czy wylazi zza paska.
Hehe ,a do zdjec brzuchy wciagalysmy na trzy cztery!!
Dobrze mi bylo poprostu,dobra atmosfera i szczesliwosc cenniejsza jest od gladkiej buzi,.
Kolezanki o moich operacjach wiedza bo nie mam powodu przed nimi nic kryc,nie krytykuja nie oceniaja ,smiejemy sie z mojego bzika .
No bo drogie Panie te lifty botoksy to nie da sie ukryc taki nasz lekki bzik :badgrin:

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 30 wrz 2008, 10:20

Ulrike, masz rację.Parę dni temu przeleciałam Twoje posty, bo szukałam tel. do Brzusia i popatrzyłam na zdjęcia przed operacjami. Faktycznie powieki miałas opadnięte i ten podbródek też był. Teraz masz pięknie i nie ma co marudzić o botoksie. Chyba to była chwilowa chandra. Powycinałaś i daj spokój przez kilka lat.Różnica jest kolosalna. Trzeba jednak często wracac do dawnych zdjęć , bo szybko przyzwyczajamy się do nowego wyglądu, a człowiek już tak ma, że zawsze chciałby lepiej. Ja oglądałam teraz film ze Stenką. Bardzo mi się podoba, szczególnie jej szeroki uśmiech. Patrzę jednak, że ma strasznie długi nos, a jednak ja i mąż uważamy, że jest jedną z najpiękniejszych naszych aktorek. Ten mój nos zrobił się podobny {chyba nawet mam krótszy} i już przestałam się przejmować. Nie można patrzeć na detale, bo wtedy nawet do miss piękności można się przyczepić. Jedna Stenka wory mogłaby wyciąć.......
Co do powiek...może i lenistwo? Ale jest to prosty zabieg, więc nie warto tłuc się setki kilometrów jak ma się pod nosem chirurga. Gdzieś na forum wyczytałam, że na zachodzie powieki wycinają kosmetyczki???????!!!!!!! :o

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”