W jakim wieku i po jakim czasie bycia sie zaręczyliście?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 29 kwie 2009, 18:47

GosiaczEq pisze:Ja już nie mogę się doczekać zaręczyn :-)
A coś szykujecie??

Mi to się zawsze marzyły takie romantyczne zaręczyny :roll:
Kochany gdzieś mnie zabiera, jakieś ciche spokojne, a zarazem piękne miejsce, może jakieś sentymentalne?
Kupi mi kwiaty... I spyta czy wyjdę za Niego za mąż PDT_Love_12

Albo jeszcze lepiej.... Zabierze mnie w miejsce gdzie się poznaliśmy, i tam wręczy pierścionek PDT_Love_09 ech...rozmarzyłam się :-)

A co do oficjalnych zaręczyn, to nigdy nie miałam, żadnych "marzeń". Ech...
Bo co by to nie było to pewnie wyszło by takie na pokaz. A może się mylę? Nie wiem...
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 29 kwie 2009, 18:51

Aguuu pisze:Kochany gdzieś mnie zabiera, jakieś ciche spokojne, a zarazem piękne miejsce, może jakieś sentymentalne?
mooj mnie zabral nad morze, niby ze na spacer;) ale to byly powtorne zareczyny:P przy pierwszych sie nie wysilil:>
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 29 kwie 2009, 18:56

też romantycznie :-) A w ogóle to lepiej później, niż wcale :p
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 29 kwie 2009, 19:19

kurde, dobrze powiedziane GosiaczEq Ja właśnie na odwrót patrze, no wiem, wiem, każdy później będzie patrzył na pierścionek, ale dla mnie tam nie jest ważne żeby nie wiadomo jaki drogi był, czy jak wielki diament, brylant miał. Ba, dla mnie to najmniej istotne jest. Może być nawet najtańszy, a co. Ale żeby był wyrazem Miłości, i w jakiś fajny romantyczny sposób wręczony :-)

a maj? hmmm.. Romantyczny miesiąc ;)

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 29 kwie 2009, 19:51

no dokładnie, też pierścionków nie noszę bo nie lubię :p

Ale na ten jeden się skuszę ;) Jeśli w ogóle okazja bedzie :p

A co do urodzinek, to nawet nie taki kiepski pomysł, troszkę oklepany, ale nie znaczy że piękny ;)

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 29 kwie 2009, 20:14

no tylko ja moge miec wtedy wiele na glowie i sie boje, ze cos popsuje :-) alee poki co to czekam i mam nadzieje ze wyjdzie suuuuper 8-)
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 29 kwie 2009, 20:47

oj tam, nic nie popsujesz ;) Dobrze będzie 8-)

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 29 kwie 2009, 21:42

no młodziutka byłam i jestem ;) moje dzieci sa już duże i jeszcze trochę z nimi na dyske będe śmigać ;)
u nas to były świeta bożego narodzenia i kolacyjka u moich rodziców taka zapoznawcza miała być z przyszłymi teściami....siedzimy sobie, wciagamy, staruszkowi oczywiście o naszym dzieciństwie gadali aż tu mój przyszły mąż wstaje i do moich rodziców o moja rękę prosi :o normalnie mi kopara w dół, a później do mnie "czy wyjdziesz za mnie" ;) i tak juz sie dalej jakoś potoczyło
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 30 kwie 2009, 07:47

oj coś o tym wiem :badgrin:

Ja to w ogóle nie cierpię takich posiadówek, i unikam tego jak tylko mogę :roll:
Jakaś nie rodzinna jestem :p
A jeszcze jak się zaczynają upijać, i głupoty gadać to już w ogóle porażka na całego :doubt:

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 30 kwie 2009, 09:12

karolka69 ja też miałam dwukrotne zaręczyny :) pierwsze były totalnym zaskoczeniem... wprawdzie w dniu imienin, ale w ogóle nie spodziewałam się dopiero zaczynaliśmy ze sobą mieszkać :) i to było prawie 7 lat temu :) ... że bedą ponowne wiedziałam, ale myślałam, że to jeszcze za jakiś czas... byłam podpytywana o pierścionek :) były rok temu, również totalnie niespodziewane i tym razem nie były powieleniem okazii :) i zostałam już przedstawiona teściom :) i obwieściliśmy też moim rodzicom :) no i jest data ślubu :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”