czego się boicie?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Aralia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aralia » 12 cze 2005, 19:53

ja nawet nie umniem poderwać chłopaka, a oni sie chyba mnie boją, albo wstydzą, a ja już nie mogę wytrzymać.......... ile można być samym? mam chyba złe fluidy......może kupię feromony? jaaa jak myślisz działają na facetów?

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 12 cze 2005, 20:23

nie wiem nieprobowalam ale moze czas najwyzszy :lol:

Awatar użytkownika
Aralia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aralia » 12 cze 2005, 20:36

chyba kosztują ok. 100 zł. ...ale jak nie podziłają to szkoda kasy. :?
ale fajnie by było, gdyby tak nagle wszyscy się na mnie "rzucili" hihihihi :lol: ...

DZIEWCZYNY CZY KTÓRAŚ Z WAS "UŻYWAŁA" FEROMONÓW? DZIAŁAJĄ?.....

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 12 cze 2005, 21:00

laski opamiętajcie sie ja mam 27 lat i 2 miesiace temu dopiero wzięłam slub- no co wy to są najpiękniejsze lata zycia! nie mozna sie w tak młodym wieku wiązac!=- i dzieci tez jeszcze nie mam! i napewno jeszcze 1 lub 2 nie bede mała moje kolezanki wszystkie mają dzieci i jakos to mi i im nie przeszkadza :D

Awatar użytkownika
Aralia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aralia » 12 cze 2005, 21:51

wiem, że jeszcze mam dużo czasu, ale mi brakuje miłości. :cry:

Awatar użytkownika
kate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: kate » 12 cze 2005, 22:06

Ja nie wiem, czy dzisiaj jeszcze funkcjonuje określenie stara panna, ale w waszym wieku naprawdę nie ma się co stresować staropanieństwem.
W końcu traficie na swoich facetów i jeszcze będziecie z nostalgią twierdziły, że gdybyście zostały starymi pannami to miały byście święty spokój :wink: :lol:.
Głowy do góry, cycki do przodu i uśmiech na twarz, bo faceci lubią uśmiechnięte dziewczyny :wink: .

Awatar użytkownika
Aralia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aralia » 12 cze 2005, 22:21

dzięki kate!
wiem, że za bardzo się tym przejmuję, ale ja poprostu umieram z samotności ...
staram się tak tym nie przejmować..........mam nadzieję, że kiedyś spotkam moją miłość :D

kilgore
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: kilgore » 12 cze 2005, 23:17

Ja się nie boję pająków. A od kiedy przeczytałam, że ich obecność oznacza, iż dom jest przyjazny człowiekowi (dobre bioprądy itp.), to się cieszę jak jakiegoś widzę. Poza tym znacie pewnie baśń o dobrych duszkach? Mówi, że każdy uratowany pająk odpłaca "łakociami od losu". Takie drobne sprzyjające nibyprzypadki ;-)
Za to panicznie boję się jednego" nieskończoności po smierci. Że będę życ i życ i błagać Boga, coby mnie zabił, a On powie, że niestety. Bo przecież dusza jest nieśmiertelna. Koszmar :shock:

Awatar użytkownika
pimpi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: pimpi » 12 cze 2005, 23:38

panicznie boje sie psow :oops: nie lubie zostawac sama w domu, jestem wtedy strasznie podenerwowana, wymyslam rozne historie, uwaznie obserwuje koty i zawsze wtedy wydaje mi sie, ze one cos widza, czego ja nie widze i boje sie jeszcze bardziej. od czasu wypadku, ktory udalo mi sie przezyc, panicznie boje sie szybkiej jazdy samochodem, zamykam oczy w trakcie wyprzedzania. w pociagu boje sie przechodzic przez laczenie miedzy wagonami, zanim postawie noge zawsze sie upewniam, ze jest stabilne, boje sie, ze tam wpadne. boje sie dentysty, zastrzykow i pobierania krwi. boje sie robactwa oblego, dzdzownic i takich robali co to maja po sto nozek i pancerzyk, karaluchow... brrr, slimakow bez skorupki (pomrow), zabek tez sie boje szczegolnie tych duzych. boje sie pasozytow ludzkich i zwierzecych. czasami boje sie ludzi, czasami boje sie smierci.

Awatar użytkownika
pimpi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: pimpi » 12 cze 2005, 23:50

co do latania samolotem, tez sie balam kiedy nadszedl moj pierwszy raz, ale chec poznania nowego byla silniejsza od strachu. Moim zdaniem najgorszy moment dla poczatkujacego to start i ladowanie. Dzieje sie cos dziwnego, mozna to nazwac lekkim dyskomfortem, przy starcie wsciska w fotel, moze sie zrobic niedobrze, polecam jakis cukierek, przelykanie sliny bardzo pomaga, ja zamknelam oczy, wolalam nie widziec przewalajacego sie horyzontu zanim samolot sie ustawił do lotu, jak juz sie ustawi to jest przyjemnie bardzo. fajnie miec miejsce przy oknie, ale nie na skrzydle bo skrzydlo zaslania widoczki. a widoczki sa boskie!!!!!!! oczywiscie jak jest w miare ladna pogoda, jak jest brzydko to tylko szare chmurzyska, czasami to tez ma swoj urok. dosc przykre w samolocie sa tez zmiany cisnienia, uszy sie zatykaja i przy ladowaniu czuc ciezar na glowie, ale to naprawde pikus, mozna to przezyc i mysle, ze warto sobie polatac :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”