Czego żałujecie...?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 01 lip 2006, 12:02

-ostatnio zaczelam zalowac, , ze jestem taka naiwna , uczciwa i mila dla innych dziewczyn... :twisted:
-ze wczoraj ,nie poklocilam sie z moja znajoma (ale mnie wkurzyla-powinnam jej szczelichttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... cie%21.gif !)
- i jeszcze tego ,ze nie powiedzialam mojemu kumplowi-Brazylijczykowi ,zeby sie ode mnie na dobre odpierd... -
nie potrafilam :oops: (slabosc do tego rodzaju facetow :gaga2: ) (a pozniej mialam jazde z mezem,jak dostalam w nocy sms-a) :X-/:

-a juz nie wspomne o tym ,jakie towary byly wczoraj na meczu (Niemcy -Argentyna) :oops: :oops: :oops: - zaluje ,ze nie bylam na meczu sama :shock: :lol: :lol: :lol: :wink:

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 03 lip 2006, 21:16

Ja zaluje ,ze nie mialam silnej woli i w wieku 22 lat wyszlam za maz.Skonczylo sie rozwodem dwa lata pozniej....ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo bo mam slicznego synka( 7 lat)...teraz moge myslec o karierze i nie wracac do pampersow....no i nie jestem zdesperowana,zeby szukac faceta i rodzic dziecko przed 30-stka.
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
MMarta
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: MMarta » 17 lip 2006, 08:55

Elajustyna - to ja podobnie do Ciebie (tylko, że bez rozwodu) :D :D

Wyszłam za mąż mając 21 lat i mam córeczkę 9 letnią :) :)

A czego żałuję :?: :?: :?: :?: :?:
W sumie chyba niczego, no może tego że nie skończyłam studiów tak normalnie w terminie czyli odrazu po szkole...ale lepiej później niż wcale :)
Dr Miko³aj Kubasik - 28 kwiecieñ 2006r.
325cc profil wysoki (75D) - jestem happy
Powieki górne i dolne 28 sierpień 2014 - Brzuchański...

Madzilka1
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Madzilka1 » 17 lip 2006, 09:13

Załuje ze zaczełam palić, że zaczełam kiedys popalać i myślałam ze mnie nałóg nie grozi, teraz mam okropne problemy, to jest moim najgorszym zmartwieniem :(
Nie jestem w stanie na dzień dzisiejszy rzucic skutecznie palenia. Widzę jak nałóg mnie niszczy i mimo to brak mi silnej woli, juz postanowiłam że idę z tym problemem do lekarza, a od dziś więcej nie zapalę i.......obym się tego trzymała bo mam już dośc, a papieoros to juz żadna przyjemnosć dla mnie :(

tak poza tym staram się niczego nie załowac bo wszystko co zrobiłam, czegoś mnie nauczyło, doświadczyłam czegos nowego.Więcej nie popełniam takich samych błędów itp.

Awatar użytkownika
jokaina
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: jokaina » 20 sie 2006, 19:45

Najbardziej żałuję że nie miałam kasy żeby wcześniej zrobić sobie piersi....zmarnowałam najlepsze lata mego życia przez największy kompleks w życiu....najgorsze były lata szkoły średniej i studiów....poprostu życie gdzieś umknęło ....a ja uwielbiałam spać żeby nie mysleć .....ale może dam radę cos nadgonić?!...

Awatar użytkownika
MMarta
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: MMarta » 20 sie 2006, 22:37

jokaina pisze:Najbardziej żałuję że nie miałam kasy żeby wcześniej zrobić sobie piersi....zmarnowałam najlepsze lata mego życia przez największy kompleks w życiu....najgorsze były lata szkoły średniej i studiów....poprostu życie gdzieś umknęło ....a ja uwielbiałam spać żeby nie mysleć .....ale może dam radę cos nadgonić?!...
Zmarnowałaś najlepsze lata życia??
A ile masz lat jeśli wolno spytać???

Aż taki miałaś kompleks z powodu swoich piersi??
Dr Miko³aj Kubasik - 28 kwiecieñ 2006r.
325cc profil wysoki (75D) - jestem happy
Powieki górne i dolne 28 sierpień 2014 - Brzuchański...

fenka29
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: fenka29 » 21 sie 2006, 02:07

witam...
jedna z dziewczyn już o tym pisała: bardzo żałuję, że zaczęłam palić... jakieś 10 lat temu. Do 20 roku zycia byłam wielką przeciwniczką palenia papierosów aż na studiach zachciało mi się nagle "tylko" pokonać ten paniczny lęk przed zaciągnięciem się (w dzieciństwie ktoś mnie poczęstował fajką i mało się nie udusiłam) no i... pokonałam :(. Nawet nie wiem, kiedy tak bardzo się od tego uzależniłam. I jest mi źle, jest mi wstyd, że głód nikotynowy tak mną rządzi. Probowałam rzucać.. ale za każdym razem popadalam w większą flustrację, że jestem słaba.. bo mi się nie udawało. Tak bardzo chcialabym, żeby ktoś poprzestawiał klepki w mojej głowie, zebym znienawidziła papierosy i żebym nie czuła tego głodu. To okropne... najbardziej mi wstyd przed córeczką.. ktora tak mnie prosi, żebym nie paliła. Więcej nie będę się rozpisywać.. co czuję gdy palę a co gdy jestem na głodzie.. bo to temat rzeka. Gdybym tylko znała jakąś skuteczną metodę, która pomija etap głodu nikotynowego.. zdecydowalabym się od razu.. . Czy ktoś korzytał kiedyś z hipnozy?
03.08.2006 - anatomy 350 pod gruczo³ - BRZUCHAÑSKI
25.02.2009 - odwrĂłcenie implantu - poprawka
12.01.2026 wymiana implantów - okrągłe 450 - Brzuchański

Awatar użytkownika
wpz
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: wpz » 21 sie 2006, 08:40

A ja żałuję tylko jednego.......zdrady :(
10.03.2006r. - dr ÂŁÂątkowski

"Wszystko, co zgadza siĂŞ z naszymi myÂślami i Âżyczeniami, jest prawdÂą. Wszystko inne doprowadza nas do wÂściekÂłoÂści. "
Andre Maurois

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 21 sie 2006, 09:59

fenka29 pisze: Czy ktoś korzytał kiedyś z hipnozy?
Fenka pocztaj wątek hipnoza- regresja hipnotyczna.

Wpz- swojej czy faceta :?: :twisted:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
wpz
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: wpz » 21 sie 2006, 11:08

Gaga.......swojej :oops: A do tego nie umię sobie z tym poradzić :?
10.03.2006r. - dr ÂŁÂątkowski

"Wszystko, co zgadza siĂŞ z naszymi myÂślami i Âżyczeniami, jest prawdÂą. Wszystko inne doprowadza nas do wÂściekÂłoÂści. "
Andre Maurois

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”