Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 24 lis 2008, 11:40

Spotkanie odbylo sie foty beda.
Moja pracowa impreza tez odbyla sie,z tym ze marnie.Jestem zmartwiona i jest mi smetnie.
Moj tancerz numer jeden wyobrazacie sobie ,zlamal sobie noge w tancu :(
Rozumiem zeby to byla kobita na szpilkach ..ale facet?
Nie wiem czy ja sobie jeszcze z nim kiedys w zyciu zatancze.
Zlamanie otwarte i w kostce ,dwie kosci i do tego zwichniecie..brrrr,krew sie lala.
Za to komplement uslyszalam ,najpiekniejszy w zyciu.
W toalecie wiecie jak to babki przy poprawianiu makijazu...slysze od takiej jednej.
"k***a Ulka co ty robisz?ze ty coraz mlodsza?? :-D " :badgrin:
....no jak to co? denaturat z formalina pije :-D

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 24 lis 2008, 13:46

Ulli,
strasznie mi przykro z powodu Twojego " tancerza".Ale co on wyprawiał na tym parkiecie ,skoro takie straszne to złamanie???????????!!!!!!!!!!!! :o
Nie martw sie jeszcze Sobie zatańczycie,tylko nie za szybko.

Ta Twoja kolezanka to miała racje z tym komplementem.Na tym zdjeciu,gdzie pokazałas makijaz oczu ,wyglądasz na 30 lat.Naprawde SUPER! 8-)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 24 lis 2008, 13:59

O kurcze!!! A czy on w tedy tańczył z tobą?
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 24 lis 2008, 18:15

Sabrina pisze:babina7, a czemu ciebie sądem? :o Ty ja operowałaś?
Za moje wypowiedzi............
zadowolona

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 24 lis 2008, 21:59

ullrike pisze: Zlamanie otwarte i w kostce ,dwie kosci i do tego zwichniecie..brrrr,krew sie lala.
No wiesz???? Przecież to powazny wypadek był. Co wyście na tym parkiecie robili????
No chyba, że wódeczności za duzo było :-(

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 25 lis 2008, 19:51

DZIEWCZYNY JESTEM UZALEŻNIONA!!!!!........ od tego ciastka ;)
Ten narkotyk to Hiszpan. Beza z bita smietaną...normalnie miodzio. Dla tego ciastka potrafię zrezygnować z obiadu i czasem jem je jako obiad. Właśnie dziś tak zrobiłam ;)
Jak mnie tak straaaasznie weźmie to wsiadam w samochód i jade 9 km,żeby je zjeść. Jutro znów je bede jadła,bo mam załatwienia w okolicy tej cukierni mniam mniam :-D
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nCE%29.jpg
Macie jakieś swoje kulinarne uzależnienia?
Boże już mi ślina leci i chyba nie doczekam sie jutra.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 25 lis 2008, 20:21

Macie. Właściwie to zalezy od pory roku. Jak zimno, to inne niż latem. Ale tak od 2 lat namietnie jadam takie kruche babeczki z kremem budyniopodobnym, na tym owoce. W róznych cukierniach róznie smakuje, więc nie wszystkie lubię. mam wytypowane z 2 krakowskich cukierni. W tygodniu nie jem. Zamiast obiadu nie jem. Resztki silnej woli mi zostały, hehe.
Zimą, bywa nie mogę sie opanowac od jedzenia makowca lub piernika. Ale tez nie z wszystkich cukierni. Makowce właściwie z jednej toleruję.
A zawsze, ale to zawsze moge jeść spaghetti. Na wszelkie sposoby, nawet z samym czosnkiem, oliwa i serem. Nigdy mi sie nie znudziło.
Zasadniczo nie panuję tez nad obecnościa suszonych moreli. Czy to w sklepie (kupuję i jem często od razu) , czy w domu - też długo nie wytrzymują.
Ale jak mi się czegoś bardzo chce jak Tobie tego hiszpana, to kupuję wiekszą ilość i jem do oporu. Potem mam na jakiś czas spokój :-)

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 25 lis 2008, 21:38

Chyba nie mam specjalnych uzaleznien , fakt ze lubie slodkosci i w ilosciach zgubnych je jadam a poza tym to chyba nic specjalnego . No moze jedno ; jak przyjezdzam do Polski to mam taka liste (w glowie) co musze zjesc (wiadomo ze nie ma tego w Belgi) a na niej
* koniecznie super duzy schabowy w restauracji (jaka to przyjemnosc isc samej do restauracji , nikt nie marudzi, nie przeszkadza , nie spieszy sie )
* pierogi , lubie wszystkie
* knedle ze sliwkami mniammm
* jakis paczek jedzony w biegu
* i jeszcze jak mam mozliwosc i miejsce w brzuchu to ide do ... baru mlecznego w Toruniu na
nalesniki z twarogiem hihi

oczywiscie wszystko to jest rozlozone na caly moj pobyt , czyli jakis tydzien :roll:
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 25 lis 2008, 21:53

Ja jak Sabrina, moge nie jeść obiadu ale jak na stole znajdzie sie dobre ciasto niestety jestem zgubiona i na jednym kawałeczku sie nie skonczy niestety. Dlatego wygladam jak wygladam, czyli rozmiar 42. Fakt,ze nigdy nie byłam drobniutka chudziutka, taka budowa niestety. Zaraz jestem szcześliwsza jak sobie zjem słodkosci. A znacie tort o nazwie Dakłaz, tak sie mowi a nie wiem jak sie pisze. Można go dostać w cukierniach Sowy / od nazwiska producenta/

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 25 lis 2008, 22:59

A ja od jakiegoś czasu uzależniłam się od śliwek w czekoladzie ,ale tylko firmy "Solidarność". Dziewczynyyyyyyyyyyy musicie spróbować.Jejjjjjjjjjjj.....
No niestety nie panuje nad tym :(

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”