Dziewczynie,nie mamy wplywu na to czy bedzie wojna czy nie,wiec nie ogladajcie tv nie ogladajcie wiadomosci. Ja nie oglądam i sie nie boje,jak przelatuje w neciew TVN 24 wiadomosci,to patrze po zdjeciach czy nie sa to tematy wojenne i dopiero czytam. {Przez jakiś czas sledzilam co dzieje sie na Ukrainie w Rosji,ale przestalam bo sie potem strasznie denerwowałam. Nie wiarygodna,nie wyobrazalna tragednia!!!! Ludzie zyją nie dlaeko nas,majarodziny chodzą do pracy,zyja tak jak my i nagle wojna!!! Gina ludzie,dzieci..... to tak jak by do naszych miast wtargnęły wojska,zaczeli strzelać wyganiać z domów,bombardować..... Zgroza!!! Nie oglądam,nie czytam

Wierzę w Boga,wierzę w jego boski plan i kto ma zginąć,to zginie. Dusza schodząc na ziemie wybiera sobie wcielenie,wybiera kraj,rodzine i to co ma ja spotkać,bo przez to sie rozwija. Chyba każda Dusza,modli sie zeby jak najrzadziej schodzić na ziemie

,do tego "bagna" piekła o niskich wibracjach. Tam,w innym wymiarze,w "niebie" podobno jest cudnie i Duszyczki nie chetnie ponownie sie wcielają i garną do życia na ziemi