Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: muflon2121 » 09 kwie 2011, 13:03

niebieska pisze:dziewczyny, czy nasza majowka jest aktualna?
taaaa. W pierwszy łikend czerwca.

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 09 kwie 2011, 14:12

o, gdzie sie chowalas ,muflon?

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 09 kwie 2011, 21:54

a, kurka ile mozna tylko o zmarchach gadać?
Roboty mam od licha. Do papierochów mnie znowu ciagnie.
Na emeryturę chce. Bede se z Kwiatkiem do Kołobrzegu w marcu na facetów jeździć.
Łapię się coraz częściej na tym, że bez obcyndalania się za chłopami na ulicy, albo o zgrozo! na jakis naradach oglądam. Lepiej się w obcym mieście oglądać :-)

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 11 kwie 2011, 14:33

sabrinko
przyszedl mi krem ten progesteron, co polecalas ale nie ma zadnej ulotki w nim a z tego co widze na opakowaniu to chyba jest amerykanski
jak go dawkowac bo tu jest dolaczona taka malenka lyzeczka
z tego co aukcji pisalo to stosowac codziennie na inne miejsce i ze nie w9olno na piersi
jak ty to stosujesz?
muflon no przeciez nie tylko o zmarchach gadamy
o chlopakach tez
jak ostatnio jak bylam na silce to bylo 12 chlopa i ja jedna zadna dziewczyna nie przyszla szkoda tylko ze jak na nich patrzylam to 80 % z nich moglobybyc moim dzieckiem a cialka ...robia im sie coraz ladniejsze bo duzo facetow ma beznadziejne figury(gorsze od kobiet) grubiate, dupiate, owsiki ,a skolei ci co przykawani to pakuja tylko na bary i klate i wygladaja jak kafary na kozich nozkach bo nog wcale nie cwicza zasadniczo wiecej jest zaniedbanych facetow niz kobiet
i nie pisz tu o papierochach bo ja 14 dzien po rzuceniu

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 11 kwie 2011, 17:26

to zdrowy objaw zerkac na przystojniaka.
tez bym sobie popatrzyla ale nie mam na co.
co ma robic ten krem, bo nie chce mi sie wracac?

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 11 kwie 2011, 18:34

Marena wszytko napisałam w e-mailu do Ciebie:)
Co do Twojej wagi to zawsze jest tak ze jak zaczynasz ćwiczyć to waga wzrasta a ciała ubywa. Miesnie sie zbijają i waga rosnie,więc tym sie nie przejmuj,tylko sie mierz centymetrem. (yes)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 11 kwie 2011, 21:35

upload/1302550502_Tatry.jpg

Tak wyglądały wczotaj Tatry patrząc ze szczytu Ornaku. Jestem rozbita jak cieniutki kotlet. Każdy mięsien mnie boli. Ale gimnastyka była, że hohoho. Parę dni siłowni zastapi.

No, Marena gratuluję tego co nie napiszę (clapping
A faceci w naszym wieku faktycznie, większość statystyczna ma gorsza figurę niż przecietna kobieta w tym samym wieku. Jak do tego dojdzie fatalne ubranie, to sie i patrzec nie chce. Ja się głównie za młodszymi ode mnie ogladam. I tu jest na co popatrzeć.

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 11 kwie 2011, 22:36

faceci w zblizonym wieku to tragedia w trzech aktach.
biedne jestesmy my polki majac taka podaz.
chyba bede samotna do konca zycia, bo jak mam sobie wziac takie niedomyte, wasate to wole wcale.
albo takiego co latem wszedzie lazi w sportowych gaciach za kolano i oczywiscie sandalach na skarpete albo czarny pazur i caly jest z siebie dumny.
na silowni spotykalam fajnych mlodych, ale mamuska byc nie zamierzam.
zostaje mi facet zagraniczny, tylko nie mam jak go poznac, nigdzie nie chodze tylko w pracy do pozna siedze:(
jak bylam mlodsza to po kilku na raz mi sie podobalo i ciezko bylo sie zdecydowac a teraz sam smutek, czesciej sie za ladna kobieta obejrze.

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 12 kwie 2011, 06:16

no tak jest z tymi facetami
nie ma na czym oka oprzec
choc wam powiem ze ci mlodzi co zaczynaja chodzic na silke (chwala im za to) to maja okropne figury najgrubszy w brzuchu, podgardle wisi jak u indora, kozie nozki - ble a i czesto brzuch galareta ale po paru miesiach widac rezulataty i u nich szybko to sie w miesnie zamienia
co do letnich facetow - mam takie samo zdanie a jeszce jak ma pomaranczowe piety skorupy - zgroza
poza tym irytuja mnie faceci co we wspomnianych krotkich gaciach lataja do biura i wystawiaja te swoje pozal sie boze nozyny na widok publiczny a i jeszcze jak facetowi klaczory z pod pach wychodza - ohyda
to juz wiecej panow ok 60 jest bardziej zadbanych , pachnacych niz mlodszych
niebieska ten krem zawiera progesteron i jak pisze sabrinka dziala na nas w sposob uzupelniajacy czyli w skocie mowiac chce nam sie zyc (happy

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 12 kwie 2011, 09:37

Nie ma co narzekac na facetow bo akurat gros kobiet kolo 50 do nich pasuje do nich idealnie.
Kobiety tez maja podgardla wiszace i opony w pasie.:)
Natomiast moze coraz mniej widzi sie u kobiet klaki pod pachami i i nozki jak sarenka.Bo powszechna reklama roznorakiej depilacji zrobila jednak swoje..
Faceta zagraniczniaka wiadomo tylko z netu.Do wyboru do koloru jedynie wybierac i przebierac:)
Wlasnie ostatnio opowiadal mi zaprzyjaznion kosmetyczka,ze jej kolezanka leci do Australii.
A do mamy.
Mama -nauczycielka samotna z dwiema dorastajacymi corkami taka 40 dobrze pod piecdziesiatke poznala w inetrnecie Australijczyka (polskiego oczywiscie) pol roku skypa ,gawedzenia, maili ..no i zaproszenie na wizyte.
Wrocila tylko po to by zamkanac swoeje sprawy .
Jest bardzo zadowolona z zycia ,a teraz coreczce funduje wycieczke do niej z wizyta.

Ja wrocilam dzisiaj z Barcelony ..o matko jaki szok termiczny jaka szarosc tutaj
Nie no ja chce zamieszkac w Barcelonie,miasto prze-pie-kne.Klimat wyjatkowy.
Opalilam sie na raka

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”