chorobliwa zazdrosc

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 14 lut 2009, 19:48

wiecie co ja poznalam nowego chlopaka.. z poprzednim bylam 6 lat ,ale pamietam,ze troche mnie temat bylych gryzl przez jakis czas.. potem przeszlo,no bo po tylu latach wiadomo.. ale boje sie,ze teraz znowu to moge miec.. narazie jeszcze nie przezywam bo tak naprawde nie wiem czy z tego cos bedzie,ale boje sie,ze jezeli tak,to znowu bede je przezywac.. przeszlosci nie da sie wymazac-wiadomo,ale jak mozna sobie z tym poradzic co? :|

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 15 lut 2009, 22:11

mnie w ogóle nie drażni temat byłych dziewczyn ,wręcz czasami sobie wspominamy z mężem i mu mówie że ta była ładna i fajna a niektóre to miał jakieś niewypały :o :o :o że szok ,fajnie jest czasem powspominać
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
hoana
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: hoana » 16 lut 2009, 00:24

ja tez nie mam nic przeciwko ,zeby porozmawiac na temat byłych partnetow.. wrecz lubie;)
interesuje mnie z kim spotykał sie moj chłopak wczesniej.. wypytuje go o rozne rzeczy..
ile dziewczyn miał wczesniej, jakie były miedzy nimi relacje.. i absolutnie nie czuje zazdrosci.. wiem ,ze teraz jetesmy razem bardzo szczesliwi i ze mnie bardzo kocha i mu na mnie zalezy.. to jest najwazniejsze;)
27 kwiecieĂą 2009 - dr Kubasik - 325hp ES /juz po!!!!

madziara40
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Zazdrosna o nagie zdjęcia - czy to normalne ?

Post autor: madziara40 » 29 mar 2009, 11:16

Witam

Zaczynam się zastanawiać nad normalnością moich zazdrości. Napiszcie prosze czy też tak macie, czy może miałyście i wiecie jak sobie z tym poradzić...
Jestem już duż dziewczynką a nie mogę się pozbyć zdrości kiedy wiem, że mój facet ogląda nagie panienki czy to na zdjęciach czy w jakimś Playbou.. może zazdrosna to mało powiedziane, ujmę to tak: szlak mnie trafia...
Czy to jest norma czy już jakaś chorobliwa zazdrość ??

Awatar użytkownika
katelg
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katelg » 29 mar 2009, 12:31

Hm jak dla mnie to całokowicie normalne że on to robi, Ty nie lubisz czasem popatrzeć na jakieś inne fajne ciałka lub filmy :-) ? To że on to robi nie znaczy że mu się nie podobasz 8-)
23 MARCA 2009 Dr Skwiercz anatomy mentor cpg333 545 i 485:)

W planach wymiana na okrągłe, nosek, usta i lipo :)

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: iff » 29 mar 2009, 12:43

To dziala tak jak w restauracji - czytasz cale menu ale wybierasz jedna potrawe....zazwyczaj to co lubisz i znasz. Faceci tak traktuja ogladanie babek czy na zdjeciach czy w realu... a babki tak samo - przynamniej ja ogladam sobie "meskie menu" tak dla przyjemnosci i ladnych estetycznych wrazen ;-)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 29 mar 2009, 12:43

madziara40, jak by ci na facecie nie zależało,to i by cię to nie denerwowało.
Mnie tez by trafiało gdy by facet którego kocham oglądał gołe panienki. Jeżeli Twój facet robi to w taki sposób że ty to widzisz,to dla mnie jest palantem :(
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

madziara40
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: madziara40 » 29 mar 2009, 12:57

katelg, iff, ..no cóż.. zazdroszę Wam podejścia i spokoju w tym względzie... ale ja nie traktuję faetów jako fajne "ciacho" i sama nie oglądam się za innymi.. może temu nie umiem zrozumieć jego... Sabrina, - uff... chciaz Ty dodałaś mi otuchy , że może jestem normalna...

piszcie kobiety, piszcie... chcę to zrozumieć ....

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 29 mar 2009, 13:09

Zawsze jest tak,że gdy nasz facet patrzy na fają laskę,to my sie z nia porównuje i kręcimy w głowie chore scenariusze. Jak facet ma klase [kobieta też] to nie zrobi tego ostentacyjnie,tylko zerknie dyskretnie. Madziara40 zdrowa jesteś na umyśle jak najbardziej ;)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 29 mar 2009, 13:11

madziara40, faceci sa wzrokowcami lubia patrzec na ladne rzeczy ;) Kady zdrowy facet obejrzy sie na ulicy za fajna babka !!!Tak samo jak kazdy zdrowy facet zawiesi oko na fajnej lasce w playbou!Ale nic w tym zlego!Przeciez on tylko na nie popatrzy i na tym sie konczy!Nie powinnas byc zazdrosna o babke z gazety bo przeciez to ty jestes jego a nie ona ,a to ze na nia popatrzy nie znaczy ze mu sie nie podobasz czy cie nie kocha!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”