Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: marena103 » 04 kwie 2011, 11:38

sabrina
no wlasnie ten znalazlam i ten drugi amerykanski co go wiecej wiec myslalam ze moze ten amerykanski kupic ...ale moze lepiej ten sprawdzony przez ciebie
a czy ciebie bola cycki przed okresem - bo mnie cale zycie
co do fajek - dzis 8 dziec i nadal nic
juz jest jakby troche lepiej najgorszy byl 3 dzien
co do diety to chyba ja sprobje ta kartoflana bo na tej zm to jakos kiepsko mi idzie w dwa miesiace dwa kg...czyli tak ziemniaki kilka razy dziennie gotowane lub pieczone bez tluszczu a do tego maslanka, kefir albo jogurt naturalny i surowki be z mieska w ogole?
ile trwa ta dieta czy ma jakis okreslony termin czy mozna na niej pis sok pomidorowy albo inne warzywne?

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 04 kwie 2011, 14:01

Marena nie bierz tego innego kremu bo raz ze zawiera wpierony jakis innych składników,nie jest napisane ile jest czytego progesteronu,a dw ze jest z pompką i nigdy do konca nie wypompujesz zawartosci,a tupbke wycisniesz do samego końca. Tan moj jest sprawdzony,poleca go też lekarz wiec bierz ten mój.

Co do diety,to ziemniaki bez miesa,surówki i maslanka najlepiej jak najmniej tłuszczu,ale jak nie ma to ja pije pł szklanki 3% .
Ja dzis znów mam 59 kg ale chyba przez to ze okres mi sie przedwcześnie zaczął. Miałam dostać 12 tego a dzis mam jakies plamienie (headbang
Co do bolęcych piersi,to czasem mnie lekko pobolewają.Ból w piersiach oznacza za dużo estrogenu w organizmie,jak zaczniesz brac progesteron to Ci przedzie. (nod
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 04 kwie 2011, 14:45

Zobaczcie jakimial kiedys nos.Widać ze mały zapadniety przerabiany,a teraz ma wiekszy prosty...musieli chyba jej jakos poprawiać.
Bardziej podoba misie obecnie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 04 kwie 2011, 18:49

tamten chyba robił chirurg od Jacksona (giggle (giggle .Dużo takich nosów w Ameryce. Nie podobaja mi się........Jej usta tez są masakryczne.....nie mogę patrzeć...taki karp
zadowolona

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kimm » 04 kwie 2011, 19:45

cześć dziewczyny (happy tak czasem Was podczytuję... no dobrze - od pół roku codziennie czytam ten wątek (giggle
czerpię przydatną wiedzę i nie ukrywam, że niektóre Wasze teksty bardzo poprawiają mi humor... (clin

mam 46 lat /właśnie dzisiaj urodzinki/ i największy mój problem to drugi podbródek, właściwie śmiało można by
powiedzieć - podgardle (triste ...bardzo postarza...
wiem, że jest osobny wątek na ten temat, ale wiem też, że właśnie Wy jesteście
prawdziwą kopalnią wiedzy na wszelkie tematy i stąd moja prośba - czy słyszałyście może o liposukcji VASER?
http://www.dermamed.com.pl/VASER_-_rewo ... _a116.html" onclick="window.open(this.href);return false;

jest do końca kwietnia promocja, wyszłoby 2tys. zamiast 3. warto?
to we Wrocławiu, robi dr Wiatroszak, same pochlebne opinie o nim czytam, ale o efektach zabiegu - niewiele...

robić, czy poczekać i zrobić ten podbródek razem z liftem? /bo sama twarz jest jeszcze niczego sobie/
dzięki za wszelkie uwagi (nod

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 04 kwie 2011, 20:25

Kimm (dance (cake (drink (handshake (party (kiss STO LAT STO LAT (rofl

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 04 kwie 2011, 21:24

witaj tajemnicza kim
wszystkiego naj w pieknym ciele bo my tylko takie mamy albo bedziemy mialy, sto lat (drink
pol roku czytac i ani mru mru oj ciezko bo nieraz az paluszki swiezbia zeby sie wtracic do rozmowy a ty jak glaz tylko czytalas....
c o do podbrodka nic ci ie powiem bo ja nie wiem nic na ten temat...jeszcze

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 04 kwie 2011, 22:17

POdbrodek mozna robić razem z liftem i oddzielnie. Do operacji podbrodka przyznała się publicznie Fiolka, osobiscie ogladałam ten program na TVN Style jak ona się wypowiadała. Okresliła to tak "miałam indycze podgardle" i robił jej Sankowski. Po odessaniu miala ładna szyjke. Tu na forum tez sa dziewczyny, ktore sobie odsysały, ja znam osobiscie jedna, fajnie wyglada.

Powiem tak, jak Cie to męczy to nie czekaj daj sobie zrobić, poczujesz sie wspaniale. Jak krucho masz z pieniazkami to poczekaj do liftu bo w pakiecie zawsze taniej.

Metoda o ktorej piszesz jest mi znana ale z telewizji, kiedyś propagowali te liposukcje i zachwalali,ze lepsza jest od starej metody.

Wszystakiego najlepszego z okazji urodzin. (cake (cake (flower)

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kimm » 05 kwie 2011, 07:02

marena43 pisze: pol roku czytac i ani mru mru oj ciezko bo nieraz az paluszki swiezbia zeby sie wtracic do rozmowy
ba... i to jeszcze jak... (clin

dzięki za info, no i za życzenia (kiss

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 05 kwie 2011, 19:02

kimm pisze: mam 46 lat /właśnie dzisiaj urodzinki/ i największy mój problem to drugi podbródek, właściwie śmiało można by
powiedzieć - podgardle (triste ...bardzo postarza...
Sto lat (flower) (clin
A jeśli chodzi o podbródek, to może zamiast inwazyjnyh metod warto zastanowić sie nad kilkoma zabiegami VelaSmooth. Osobiście znam kilka osób, które robiły rozne obszary i naprawde efekt ok.
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”