Miejsca które warto zobaczyć cz.I

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 22 paź 2006, 13:04

znalazlam w alfa star sunrise select garden beach za 2790 w styczniu, sheraton miramar 2250 za hb i laguna vista za 2450.
w sun & fun sunrise za 2740 w listopadzie, ali baba 2075 a laguna vista za 2450.

kiedy najlepiej jechac do egiptu? czy w styczniu nie bedzie zimno? ja chcialam koniec listopada- poczatek grudnia ale terminow juz w zasadzie nie ma...
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 22 paź 2006, 13:13

Kamelia poczytaj wcześniejsze posty. Tam juz było o Malediwach. Wrzuć sobie w opcję szukaj
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
kamelia_26
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: kamelia_26 » 22 paź 2006, 13:30

wicherek,
ty mnie chyba nie lubisz :?:

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 22 paź 2006, 13:42

kamelia ja po prostu wykonuję swoją robotę :wink:
Skoro juz raz było to Cię naprowadzam jak znaleźć :) . Trudno wymagać by pisano drugi raz o tym samym :roll:

My się chyba nie znamy więc podnoszenie tu kwestii "lubię vs nie lubię" jest dla mnie niezrozumiała :?
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
bepi
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: bepi » 22 paź 2006, 16:02

mara pisze:kiedy najlepiej jechac do egiptu? czy w styczniu nie bedzie zimno? ja chcialam koniec listopada- poczatek grudnia ale terminow juz w zasadzie nie ma...
Mara w listopadzie i w grugniu mają jeszcze sporo wolnych miejsc i właśnie w tym czasie warto jechać,ponieważ z końcem stycznia, luty i marzec jest zimniej i strasznie wieje

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 23 paź 2006, 10:26

Bepi kotka masz ślicznego, i nawet tytuł pasuje Alibaba w Hurgadzie, gdybym nie widziała wcześniejszych fot, pomyślałabym że to jego imię :lol:

byłam raz w Egicie koniec lutego początek marca, i było upalnie 35 stopni powietrze, woda gorzej 21, ale podobno nam się udało, bo jak odlatywalismy było już 28 i okropny wiatr :roll: różnie można trafić :?

Awatar użytkownika
bepi
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: bepi » 23 paź 2006, 11:29

turek.mg pisze:Bepi kotka masz ślicznego, i nawet tytuł pasuje

dzięki za komlement :wink:
:x :x :x
jejciuuuu , znowu mam problemy ze wstawianiem fotek, niewiem jak to się dzieje ale jesli wstawiam jakieś fotki na forum pojawiają się one w innych wątkach, wstawiałam kotka w temacie zwierzaki, ale zobaczyłam że zamiast kotka pojawiły się fotki z Egiptu.. więc skasowałam wszystko, a teraz pojawiły sie foteczki kota na turystyce... proszę moderatorów o przeniesienie tych zdjęć do tematu zwierzaków..

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 23 paź 2006, 11:49

kotka stąd usunęłam,ale w zwierzakach nie widzę egiptu :roll:
zanim wkleisz kotka do zwierzaków albo tu egipt,zmień nazwę każdej fotki na inną :)

Awatar użytkownika
bepi
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: bepi » 23 paź 2006, 11:59

dzięki :wink: masz rację powodem tych komplikacji może być identyczne oznaczenie fotek, następnym razem będę pod innymi oznaczeniami wklejac zdjątka :wink:

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 23 paź 2006, 17:05

bepi, wybralismy sunrise select garden beach i w ciagu 2 dni rezerwujemy. w sun & fun znalezlismy lutra all inc. za 2550 od osoby. przejrzelismy opinie na tym niemieckim portalu, gdzie wkleilas alibabe- ma az 5,1 punkta i jest to jedna z najwyzszych ocen na hurghade, poza tym jest mnostwo zdjec. jedynie martwi nas ten plac budowy ale skoro niemcom nie dal sie we znaki to nam tez sie nie da ;) bardzo ci dziekuje za pomoc, jestes kochana :*
Próżność to mój ulubiony grzech...

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”