Jak mija nam dzień?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 03 maja 2009, 11:16

Aguuu, ja akurat mam laptopa ale i tak bym nie mogła go zabrać bo męzuś by zawału dostał i tak już mówi że to moje male przyszywane dziecko tam gdzie ja tam i laptop hihi

oczywiście tobie również miłego dzionka życzę
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 03 maja 2009, 11:49

witam w ten piekny słoneczny dzionek :-)

gosiaczku patrzałam na allegro i tam są wrotki, my byliśmy w sumie wczoraj na lodowisku....mamy u siebie lodowisko ale z jakąś sztuczną nawierzchnia i tam teraz można wypożyczać wrotki i sobie jeździć....super frajda....mi zostało jeszcze troche do operacji, więc muszę wykorzystać ten czas żeby jak najwięcej zgubić tłuszczyku, żeby efekt był lepszy 8-)

teraz drogi Panie ;) ide robić obiadek dla familii......jak dam radę to jeszcze później zajrzę :-)
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 03 maja 2009, 11:53

ja to i usnąć potrafie z laptopem, ponoć jestem uzależniona :-) ale nie zgadzam się z tym, bo jak znajde sie w miejscu, gdzie jest inne życie, to nawet przez myśl, nie przejdize mi slowo komputer :-D atakto jak sie siedzi w domku to co mozna robic :?: kiedyś było tylko oglądanie tv, a teraz mamy komputerki :-) . Ja poza dom nigdy nie wynosze, tak jak niektórzy co nawet na wakacje zabieraja :-)
... poza tym mecze sie w temacie powstawania zaburzeń w wyniku reakcji stresowych ble ble ble;)
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 03 maja 2009, 12:45

słoneczko coraz ładniej grzeje :) czas na południowy spacerek z piechem do lasu do usłyszenia później :) udanej niedzieli wszystkim :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 03 maja 2009, 13:26

A ja wróciłam do domku po wodę, i sobie pomyślałam, że zajrzę co tam ciekawego napisałyście :p

U mnie gorąc, jupiii nareszcie applaus
Leżę sobie i moje uparte nóżki wreszcie pozbywają się tego bladego koloru skóry i się troszkę zarumieniły :-D Nawet nie wiecie jak mnie to cieszy :-)

A laptopa kiedyś będę miała, już postanowione :p Choć poza dom, to bałabym się wynosić, bo...wiecie, wszędzie, ale nie w mojej okolicy. :doubt:
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 03 maja 2009, 13:35

no ja chyba wezme na balkon kompa i zaczne 2 w 1 pisac i opalac sie tylko, ze poki co placze i kicham, wiec nie wem co bedzie na dworku :? ale już słońce na niego świeci to moge przesunąc tam fotel :-D bo ja do balkonu mam 50 cm :-D

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 03 maja 2009, 18:05

no i wróciłam :-D matko 5 godzin chodzenia po górach i dolinach-padam :doubt: ale fajna taka odskocznia od codzienności :-) w ogóle spotkałam mojego wychowawcę ukochanego z liceum :-) 4 lata go nie widziałam i się na spacerku majowym spotykamy :-) zdjęcia wrzucę jutro bo siostra mi je jutro przyniesie, ale GosiaczEq nie mam za dużo bez okularów bo słoneczko strasznie świeciło ;)
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 03 maja 2009, 18:07

kurcze, Wy to macie fajnie, góry, doliny, morza, a ja tylko moje nudne podwórko :roll:
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
dosia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: dosia » 03 maja 2009, 19:02

kurcze , 1 dzień mnie nie było , i teraz mam tyle zaległej lektury do czytania ;) , taka pogoda jak dziś mogłaby być zawsze 8-)

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 03 maja 2009, 23:30

Zakonczyłam jeden rozdział .. jupiiii:) jeszcze tylko 1/4 drugiego, dyskusja i oklada;)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”