Wychodzę za mąż cz.II

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: foxxia » 30 kwie 2009, 20:04

tOOsia pisze:śliczną balladę o miłości Dżemu
jaką :?: :p
Wszystkie foty do Galerii Zamkniętych
(mail) galeria@beautywpolsce.com

---->Jesteśmy też na facebooku!!<----

Awatar użytkownika
dosia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: dosia » 30 kwie 2009, 20:07

GosiaczeQ , lepiej przed, bo jak by to powiedziała Wiola "pij żelazo póki gorące" , później będą pewnie inne , ważniejsze sprawy. A czasem jest tak że jak się cos odłozy to juz tak w nieskończoność.

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 30 kwie 2009, 20:16

dosia, no ja tez tak uwazam, ale boje sie, ze pozniej wyjdze ze ja chcialam :? albo ze cos wyszlo nie tak i bedzie na mnie.. yh no i poza tym jeszcze bym musiala doktorka ubłagać o termin :-D
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 01 maja 2009, 16:01

dosia pisze:GosiaczeQ , lepiej przed, bo jak by to powiedziała Wiola "pij żelazo póki gorące" , później będą pewnie inne , ważniejsze sprawy. A czasem jest tak że jak się cos odłozy to juz tak w nieskończoność.

:badgrin: nie no rzucanie tekstami Wioli to już mistrzostwo :-)
Ostatnio myślałam nawet czy by nie zacząć ich zapisywać :p "Złote myśli Wioli" :badgrin:

A nawiązując do tematu, dziewczyny trochę luzu, to ma być najszczęśliwszy dzień w Waszym życiu, i nawet jeśli coś nie pójdzie zgodnie z zamierzeniem to co?
Przecież najważniejsze jest to że ślub bierzecie, na dobre i złe, w zdrowiu i chorobie.
To święto Waszej Miłości, i nawet jak coś pójdzie nie tak, nie wiem no... Tort się rozwali, ksiądź się spóźni, deszcz zacznie padać, to to wszystko drugorzędne sprawy są ;)
Wiem, że każda chciałaby z nas, żeby było idealnie, ale nawet jak tak nie będzie, to chyba aż takiej tragedii nie będzie, co?? ;)
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 01 maja 2009, 16:23

serio?? O ja Cie, już wchodzę :-D Dzieki za info :-D :-D

A i właśnie, grunt to dobrze się bawić na własnym święcie ;)

A on chce przed weselem czy po?
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 01 maja 2009, 16:41

Ale to nie jest żalenie się, tylko odpowiedź na pytanie jakie zadałam. (Tak, tak mówię do Ciebie chłopaku Gosiaczka :p )

A tak na serio, to grunt, żeby on się dobrze czuł. Zresztą jak ma taką kobietę oczytaną o operacjach przy sobie, to się nie dziwię, że i jemu przeszło przez myśl, żeby się zdecydować na operacje :-)

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 01 maja 2009, 16:46

hahaah no dla mnie teraz operacja, to jak pojscie do kosmetyczki.. moge sobie gadac i gadac :-D wymienic wszystkich lekarzy, ceny, rodzaje ciec, wkladek ...boshe.. zamiast o o tym pisac mgr to ja o anorektyczkach :-D
"wpływ forum beauty na zycie dziewczyn po operacjach plastycznych" :-D

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 01 maja 2009, 16:53

Ty, ale to byłby świetny temat :!: :!: :!:

Na pewno miałbyś duuuużo do pisania, i uczyć się byś za bardzo nie musiała, bo już wszystko wiesz ;)

A i przykładów ile byś miała :-D Różowa mafia się szerzy... :p

A wracając do tematu, to kiedy Wy planujecie ślub?? Wiem, o zaręczynach, ale o ślubie chyba nie doczytałam :(

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 01 maja 2009, 17:06

Aguuu, wrzesien 2010 , wiec wedlug mnie teraz jest odpowiedni moment, zeby polaczyc op i slub :!: wiadomo jak to sie czeka :? + potem jeszcze gojenie sie itd.

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 01 maja 2009, 18:41

o jej... co Ty tam robisz???

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”